Bizim kzlar buraya...

iyi akşamlar hatunlar,şu anda sadece lady 34 burda, hiç kimsecikler takılmıyo artık buralara ya,sanada iyi akşamlar lady

iyi akşamlar kızlar benim bebişten hiç bişeye fırsat bulamıyorum :emir_bebek:şimdide emziriyorum bu arada BAKİM DEDİM KİM VAR KİM YOK DİYE DE kimsecikler yok yine çocuk yapmak isteyen arkadaşlar bi kaç yüz kez daha düşünün derim tüm vaktinizi alıyo bu bacaksızlar yemek bile yapamadım henüz-tatlicadiarzu-süpermen olmak gerekiyo:eek:kocişlerde çocuk ister ama bebişten fırsat bulamadım deyincede ne var çocuk bakmakta sanki deyip gıcık bi bakış atıyolar bu baKIŞA HAZIRSANIZ BEBİŞ YAPIN ARKADAŞLAR:CüvCüv::Saruboceq::nazar:

iyi değilim zuzumm :kızgın: çünkü sana bi cvp yazcam diye surda 2 saat uğrasıyorum kafamçokkarıştı
redlight71 niree gidiinn? erken diil mi daha :nazar:

kızlar merhabalar:lepi::lepi:

giremiyorum hiç gündüz vakit bulamıyorum akşam çocukların dersleri bunaldım vallakafamçokkarıştı

zuzuu evet hayatımızda okadar çok bu tip insanlar varki aslında benimde patronum acayip kadın manyağıydı birsürü sevgilisi vardı herkezin ona ilgi duydugunu sanırdı (kıronun tekiydi)bana zararı yoktu şimdi alah için ama onun böyle kadınlarla olan ilişkileri karısına olan ihaneti beni çok rahatsız ediyordu bende işten sırf bu sebeple çıktım ozaman ...başkası onu tanıyanlar benle ilgili bişey düşünürmü diye düşünürdüm hep sonra dayanamayıp çıktım kurunun yanında yaşta yanmasın deye.

özgürcüm anam senin anlattıklarınada çok şaşırdım nasıl görümce nasıl enişte bu böyle yavv .bencede gitme çok ayıp ve terbiyesizce ya .görümcen bide bu adama gene dönüyormu :uhm:

öpüyorum kızlar gidiyorum gene bakalım nezaman gelirim buralara kendinize iyi bakın hepinize mucuksssssŞenizŞeniz

sopalık garı oldum demi :nazar:
niyeyse kaydirigubbakcemile

benim hep canım sıkkın :nazar: aslında en güzel günlerimi yaşıyorum çünkü bayram olmadan kayınvalideler geliyor bize yerleşmeye
ne halt edicim ben :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşçıklarım
lady'dım ya sıkma canını ya
üzüpte kendini kahretme değmez bu üç günlük dünyada gülüm ya
ne yapcan ya kahredip duruyon kendini
buna alış artık geliyorlar işte
onları yok gibi sayabilirsen saymaya çalış gülüm
rahat ol
yatmak içinmiş su içmek içinmiş izin almaya ne gerek var ya
dile getir o kadar ya
son osmanlı pahdişahlarından kalan değil ya
aaaaaaaaaaaaa eşinede de canısı
yani 4_5 ayda senin için sıkıntılı geçecek biliyom ama
yıpratma kendini gülüm

bu arada kızlar sizlere slm var
kimdenmi
serenayyy'dan pc si yandığından giremiyor canımcığım
sizleri kk çok özlediğini dile getirdi
eşinin pc sinden girip sizlere slm söylememi istedi bende ileteyim dedim a.s.

günaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
gündüzüm sanada günaydın erkenciymişin a.s
na pıyosun bakem kaynanan nasıl sıra sana geldimi şekercim
bende hastayım şu aralar fazla giremicem kk ya
hepinizi öpüyorum Şeniz

nen var lahanam fisfisfis çok geçmiş olsunn dikkat et kendine benneyaptımki
gündüz ablam vallahi çok güzel söylüyorsun ama elimde değil yemin ederim :çok üzgünüm:
bırak bana zarar vermesini annem anneannem dedem babam naptılar ki onları üzdüler
çok uzun hikaye ya benimkisi .. ne zamandır bizimkileri üzdüler onlardan nefret ediyorum .. ömrüm boyunca sevmem sevmeyeceğim :nazar:

LAYDcim canım üzülüp steres ederek kendine zarar veriyosun be güzelim:1no2: elinden geldiği kadar dert etmemeye çalış canım olurmu.
ben bu gün sabah gözümün ağrısıyla uyandım sol gözüm kıpkırmızı vede ağırıyo
sebebide sanırım sıkıntı dün çok sıkıldım ondan oldu sanırım

noldu lahanam öyle ya sana neye sıkıldın o kadar :uhm:
sen beni boşver valla yaşadığım kolay bişey değil çok şey atlattım acıya dayanıklı bir insanım ama artık gücüm kalmadı korkuyorum kendimden sağlığımdan olacağım diye
Allah yardım etsin diyorum başka bişey değil :çok üzgünüm:

yawrular günaydın..dün ööleden soona sağ kasığıma minik kıramplar giriodu..soona akşam iş çıkışı bikaç dakka yürüyemedim bile..tansiyonum düştü..başım dönüp duruyodu,ewe giderken dualar ettim Allah'ım biyerlerde düşüp de rezil olmıyım noolur die..metroda iyice düştü tansiyonum tam bayılıodum..gece boyu çok fenaydım..şimdi toparladım biraz ama sağ tarafımdaki ağrı dewam..kıramplar girio..cumartesi için bi jinekolog randewusu alsam diyorum ama ben daha önje hiiiiçç gitmedimmm, :eek: hem korkuyorum hem utanıyorumm..oooff offf...hani hep deris ya,kadın olmak ne zorrrr..
özgürüm senin başına gelene de pesss diyorum..saytrosum sana da geçmişler olmuş..en iisini yapmışsın ayrılmakla..ben de şuan harıl harıl eleman arıyıp mülakat yapıyorum hergün..bi buluym acıcık işi gösterip ay sonunda ayrılıyorum..
ladycim canım tam bilmiyorum olanı biteni ama kırgınlığın çok anladığım kadarıyla..sewemessin belki ama, bizim bi düsturumuz war dimi bebeğim; yaradılanı yaradandan ötürü sewicez..herşeyin hesaplaşılıcağı yer war nası olsa,bu dünyanı ne kendine ne sewdiklerine dar etme boşuna düşünüp düşünüp..Allah'a hawale et..
lahanam geçmiş olsun yaaewrim...gündüzüümm sana da öpücük..soona arzuu sana da..welet çok yoruyo anlaşılan:) hepinisi çok öptümmmmŞeniz

yawrular günaydın..dün ööleden soona sağ kasığıma minik kıramplar giriodu..soona akşam iş çıkışı bikaç dakka yürüyemedim bile..tansiyonum düştü..başım dönüp duruyodu,ewe giderken dualar ettim Allah'ım biyerlerde düşüp de rezil olmıyım noolur die..metroda iyice düştü tansiyonum tam bayılıodum..gece boyu çok fenaydım..şimdi toparladım biraz ama sağ tarafımdaki ağrı dewam..kıramplar girio..cumartesi için bi jinekolog randewusu alsam diyorum ama ben daha önje hiiiiçç gitmedimmm, :eek: hem korkuyorum hem utanıyorumm..oooff offf...hani hep deris ya,kadın olmak ne zorrrr..
özgürüm senin başına gelene de pesss diyorum..saytrosum sana da geçmişler olmuş..en iisini yapmışsın ayrılmakla..ben de şuan harıl harıl eleman arıyıp mülakat yapıyorum hergün..bi buluym acıcık işi gösterip ay sonunda ayrılıyorum..
ladycim canım tam bilmiyorum olanı biteni ama kırgınlığın çok anladığım kadarıyla..sewemessin belki ama, bizim bi düsturumuz war dimi bebeğim; yaradılanı yaradandan ötürü sewicez..herşeyin hesaplaşılıcağı yer war nası olsa,bu dünyanı ne kendine ne sewdiklerine dar etme boşuna düşünüp düşünüp..Allah'a hawale et..
lahanam geçmiş olsun yaaewrim...gündüzüümm sana da öpücük..soona arzuu sana da..welet çok yoruyo anlaşılan:) hepinisi çok öptümmmmŞeniz

zuzum sanada geçmiş olsun canım aman dikkat et kendinea.s
evet tatlım kadın olmak kesinlikle çok zor

noldu lahanam öyle ya sana neye sıkıldın o kadar :uhm:
sen beni boşver valla yaşadığım kolay bişey değil çok şey atlattım acıya dayanıklı bir insanım ama artık gücüm kalmadı korkuyorum kendimden sağlığımdan olacağım diye
Allah yardım etsin diyorum başka bişey değil :çok üzgünüm:

layd cim şimdi ben akşam bir dizi izledim içinde bir çocuk var çocuğa cancan diye sesleniyolardı ben de oğlumu cancan die çağırıyodum bu yüzden içim çok yandısenağlamasenağlamasenağlama

ay kıyamam lahanam sana bu diziler de fena etkiliyo insanı ya
zuzum çok geçmiş olsun sana ..hamilemiydin ya yoksa??

Son düzenleme:
günaydın kızlarhihoyyythihoyyythihoyyyt
gündüzüm sanada günaydın erkenciymişin a.s
na pıyosun bakem kaynanan nasıl sıra sana geldimi şekercim
bende hastayım şu aralar fazla giremicem kk ya
hepinizi öpüyorum Şeniz

günaydın lahanam nasıl olsun işte turp gibi mahşallah:roflol:
yok sıra bende değil canısı 2.görümçede bayrama kadar burda ve bayramada bana düşüyor gibi
banada bu kazık gibi geldi
3. ve 4. görümçe ikizi bir baktılar gittiler
bayramda da bana düşüyor
bayrama anamlara gidemiyom senağlama
bende 15 gün tatilinde giderim 15 gün kalırım

layd cim şimdi ben akşam bir dizi izledim içinde bir çocuk var çocuğa cancan diye sesleniyolardı ben de oğlumu cancan die çağırıyodum bu yüzden içim çok yandısenağlamasenağlamasenağlama

kız lahanam neyttin gene kendine üzmüşsün ya kendini
canım benim insan içinden atamaz tabi canını ama o güzel yerde gözyaşlarınla bebişimizi üzme bulundugu yerde
canım benim
bir tane daha düşünmüyormusun en azından acını azaltırdın

X