Bizim kzlar buraya...

niye öyle dedin anlamadım merak ettim :uhm:

selam kızlar benim pek keyfim yok.dün gece başım ağrıdı 4 te uyudum.zuzu hihoyyyt :CüvCüv: :jeyyar: anladın mı?gündüzcüm her işte hayır var sen de 15 tatilde gidersin.lady sana da kolay gelsin.ecrinle kartanesi kayıp öptüm hepinizi

merabalar kimdse yok muuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulaelaelaelaelaesengözlerimebaksanab

canım sıkıldı bu kuz uyumuyo benide uyutmuyo muhabbet edecek kimse yok mu yaaaaaaaaaneysev msn bakim bari belki orada birileri vardır iyi geceler canlarlülülülülülü

nbr canım benim kociş koltukta bayıldı banada kıza bakmak kaldı oda uyumuyoooo yarında erken kalkıcağız doktora gitmek için benim kız 28 haftalık doğduğu için genel kontrolleri var amA NASIL KALKICAĞIZ BAKALIM ŞU AN ARKAMDA beni tekmeliyo şımarık

selammmmmm geneeeeeeeeeee:1hug::1hug:

zuzuum geçmiş olsun ihmal etme mutlaka git yer hassaz yer ihmale gelmez :1rolleyes::1rolleyes:

ve bişi söylicem size ...................... AYYYY DOĞURMAYIN......... çok zor yada bitane yapın bida yapmayın kavga ediyorlar birtane iyidir iyi a.sa.s

ayyy yavrum benim ne kadarlık bebişin bende öylesine geziniyorum bakalım ne var ne yok diye

benim bebiş şimdi tam 4 aylık ama normalde şu an 1 aylık olması gerekiyodudurmadı yaramaz erken davrandı:CüvCüv:neysem Allah sağlık sıhat versinde gerisi önemli değil:ecrin_bebek:

a.s.a.s.günaydın kızlara.s.a.s.
güzel aydınlık bir gün sizlerin olsun canlarımhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bir tane daha yapmayı isterdim ama ben ve eşim taşıyıcıyız yani yine hasta gelme ihtimali:çok üzgünüm: var hem benim hamileliklerimde çok riskli:1no2: bu yüzden cesaret edemiyoz:çok üzgünüm: gerçi sağlıklı bir bebeğim olacağını bilsem yinede yapardım

Son düzenleme:
a.s.a.s.günaydın kızlara.s.a.s.
güzel aydınlık bir gün sizlerin olsun canlarımhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın lahanam uğramıyon beridekine:jeyyar:
nasıl oldun hastaymışsın geçmiş olsun canısı kendine iyi bak :1hug:

mersi bebeiiimmm deee..demek doğurmayın haaa :mymeka: nan bi gaz weriosunuz bi waz geçiriosunuzzz..karar weriinnnn Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook

mersi bebeiiimmm deee..demek doğurmayın haaa :mymeka: nan bi gaz weriosunuz bi waz geçiriosunuzzz..karar weriinnnn Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile Çok üzgünüm çoook

sen genede yap be güzelima.s
:ecrin_bebek: çocuk kadar tatlısı yok çünküm:ecrin_bebek:
anne olunca anlarsın şekercima.s keşke daha erken yapsaydım dersin

naber kızlar
dün harbi kafayı yedim
yazmak için 2 saat uğrasılır mı be ayol :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…