Bizim kzlar buraya...

demincek okudum,ümüğü sıkılası bi görümcesi war..:mymeka: kaydirigubbakcemilekimbilir başka neleri warrfisfisfis

ahh canım laydicim
kız gelip halledelim biz bu görümceyi:eek:klava: böle:mymeka: bide bölesaçlarındanda sürükleyelimkaydirigubbakcemile

yok nann abartma ömür nie bitsin tööbe de delii..

deliyim evet benneyaptımki
eşim beni deli etti sorumsuz sıpa :mymeka:

ömür birgün bir anda bitcek zati niye şimdiden bitiryon nan delüüüüüü

şimde de bakem neyin var

bir aydır evle uğrasıyorum tadilat oldu inşaattan çıktı ev ve bunun üstüne hastalandım ..rapor aldım yattım evde desem yok yatamadım yine ev ile ilgilendim onu götür bunu al vs vs
eşimse o dönem 10:00-22:00 çalıştı o döneme full çalışması denk geldi :kızgın:
noldu ben yoruldum..
ev işi bitti hala daha uğrasıyorum ev düzene girmiyor evi olduğu gibi bırakmıyor pisletiyor yaa

demincek okudum,ümüğü sıkılası bi görümcesi war..başka neleri warrfisfisfis

binada sülalesi var..bahsettiğin görümcem binada değil yani anla artık görümceyi çekiyorsam binadakileri anlarsın

ahh canım laydicim
kız gelip halledelim biz bu görümceyi böle bide bölesaçlarındanda sürükleyelimkaydirigubbakcemile

yok görümceyi takmıyom şimdi ..o fazla arıza kıskançlıktan ölcek bi gün şakkıdı
sadece benim kopyamı yapması sinirlendiriyo :1closedeyes:

ama bu ara kaynıma çok sinirleiyim terbiyesizin teki o :1closedeyes:

günaydın canımlarım..hayırlı cumalarr..ay çok gerginim..akşam olsunn ewe gidiimm..hatta yarın da olsun bitisn..bi günjük şurdan bi uzaklaşıym..ay işten ayrılmak için hamile mi kalsam napsaamm:eek:

bencede :ecrin_bebek: :emir_bebek: zuzuum bencede :roflol:

bende öyleyim bugün :1no2:
çok gerginim çok :nazar:
bugün bitse yarın bitse ömür bitse benneyaptımki

aaaaaaaaaaa be tatlım sende bayagı bir karamsar olmuşsun ya
bir hafta sonu bana gel istersen değişiklik olrur senin için laflardık
sen hasköyde ben kağıthane de arada mesafe kısa yanim:1hug:

iyi akşamlar kızlar benim bıldırcınım nasıl çok tatlı demi yiğeniniz :ecrin_bebek:eek:nun yüzünden fazla giremiyorum nette bütün gün ağlıyoooooooooo -tatlicadiarzu-kimse yok yine çıkyım bende bari öptüm hepiniziŞeniz

gııııııııııı resminimi yayınladında ben görmedim haaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:
darılırım ama :bbo:
neyse avatarından baktıgım kadarıynan çok tatlı bir bebiş uzaktan sevmekle yetiniyoz geyria.s
analı babalı büyüt canısı rabbim ayırmasın sizleri senağlama

kızlar naaber..annemnen konuştum,ağladım bigüsel..bu akşam da kocimnen konuşup işten ayrılıyorum..kırıp dizimi oturuyorum..

aaaaaaaaaaa be tatlım sende bayagı bir karamsar olmuşsun ya
bir hafta sonu bana gel istersen değişiklik olrur senin için laflardık
sen hasköyde ben kağıthane de arada mesafe kısa yanim:1hug:

ctesi günde pazar çekimlerdeyim kaydirigubbakcemile3
işlerim bitsin gelcem sana kaydirigubbakcemile5

ah be kızlar nerdesiniz..:çok üzgünüm:

ben burdayım zuzumm kaydirigubbakcemile5

zuzuum noldu sana kız.gerçekten işi bırakıyor musun hayırlısı olsun canısım.ben anca gelebildim akşama gelirsen konuşuruz bizim kızlar sizi de kocaman öptüüüüüm

akşama gelemem bebeiimm..kocim moralmanım düzelsin die dışarda yemek yielim acıcık geselim dedi..hem de konuşurus dedi ..geç gelirim ewe,sona da cuup yatağa..yrn mesai war...

şöyleki..aslında bunu pek sölemiyorum heleki beni pek tanımadığınız için yanlış anlaşılabilir diye ama e az çok da tanıyosunuz..ben önceki iş yerimden patronumun şerefsizliği yüzünden ayrıldım..çok tanınmış bi işadamının şirketinde çalışıyodum,uluslararası bi şirketti..ben bekardım ozaman patronum ewli we 3 çocuk babası 40 yaşında bi adam..paranın werdiği şımarıklığı sonuna kadar kendinde hak gören bi zengin züppesi aynı zamanda..iltifatların dozu kaçınca kendimi huzursuz hissettim we istifamı werdim..neyse..ewlendim soona accık oturdum ewde işsiz güçsüz..çünkü kocim bu sebepten çalışmamı istemiodu..neyse iş buldum burdaki işyerimde..itiraz etti önce ama kıramadı soona beni ok dedi,başladım çalışmaya..düne kadar ehh idare ederdi de..dün bikaç yere gittik patronla,elin adamıyla aynı arabada biyere gitmek çok hoşuma gitmedi ama gittiğim yerdeki kırolar canımı çok sıktı..sonra patron da araba da eşin günde 6 wakit namaz kılsın hergün..5 wakit allah rızası için 6. wakit de senin eşin olduu için,herkese nasip olmaz dedi..diyceksiniz ki ne war bunda..eşiyle arası açık,hatta eşinin bizzat kendisi beni aldatıo dedi bana geçenlerde,30lu yaşlarda,we resmen hayran hayran bakıo we de bunu belli edio:KK43:( çok şıksın nur,çok zekisin nur,gülmek çok yakışıo asma suratını nur..hadi fesatlık yapmiyim abilik yapıo diyim diyorum ama içim rahat diil..ayy çok uzattım biliorum ama dertleşmek istedim işte..haa bu arada 2 işyerinde de insan aynı şeyi yaşarmı demeyin,hakkımda da yannış bişey düşünürsünüz diye korkuyorum ama war işte bi şeytan tüyüm,çekio şerefsizleri:KK43:

canım zuzuum neden seni yalnış anlıyacakmışız gülüm
sen en iyisini yapmışsın işten çıkmakla bende senin yerinde olsam aynısını yapardım
böyle kişiler kişi iseler hep dürüstleri bulur zaten hiç üzülme
böylesi daha iyi olmuş
gerçek yüzlerini görmüşsün
rabbimin sevgili kuluymuşsunki sana gerçek yüzlerini göstermiş ki ayrılma kararı almışsın ne
yani onlar öyle yapıyor diye namustanmı olalım yani boşver otur evinde
oturupta ağlama ya başka şeylerle sana ulaşmış olsalardı
aman aman allah korusun canısı
ne güzel akşam yemeğine gidiyorsunuz eşinle
sakın somurtayım deme oldumu kardeşimide üzme yemekte haaaa
sende üzüntülü tafrını sil bakem neşeli ol takıl kojişinin koluna yallah yemek yemeye neşeli neşeli oldi
ağlamayıda kes
şu sıralar dövecek adamlarım çogaldı :roflol:
1.ecrin
2.lady
3.süde sen vallah alırsam sizleri elime
eşşek sudan gelene kadar :eek:klava::eek:klava: yermisiniz yemezmisiniz bilmem yani

gündüzümmmm saol bitanemmm ilaç gibi geldi walla..Şenizçok fenayım çookk..kafam kazan gibi...

slm ben geldim nasılsınız kızlar...

merhaba hemşerim hoşgeldin ama ben biraz dolaşır çıkarım,yorgunum da. zuzum yazdıklarından anladığım kadarıyla taş gibin bi arkadaşımızsın:jeyyar: kesinlikle seni anlıyorum en doğrusunu sen bilirsin canım.hiç sıkma canını :teselli: böyle şerefsizler her yerde var aslında taksim meydanında keseceksin birkaç tanesinin üreme organını takacaksın boynuna öyle dolaşsın.boşver sen onları yap kendin kadar güzel bi bebiş yollayayım hediyenia.s.

anaaa kızlar ne oldu size nerdesiniz gündüz,zuzu,ecrin,özgür,lahana,saytros hele hele kartanesi ve sayamadığım diğer arkadaşlar bi selam bile yok mu artık:1no2:

selam kızlar..bugün patrona ayrılcamı söyledim..yüzü kıpkırmızı oldu..koca adamın gözleri doldu yaktı bi sigara,ben bidaha nerden bulucam senin gibi elemanı,hem zeki hem güzel hem hanımefendi vs. saydı da saydı..sonra durdu durdu yanıma geldi,ya nurr bu çok kötü oldu ya,yani gitmesen,filan filan..yok dedim ayrılıyorum pzt ilan werelim yeni gelen arkadaşa da gösteriim işi soona eywallah dedim..ööle işte..bu iş maceram da kısacık sürdü..:çok üzgünüm:kocim artık çalışmayı istemessin heralde bidaa dio..oof off

X