Bizim kzlar buraya...

lahanabebeğim günaydın canısı
ne var ne yok günün neşeli geçmesi dileğimle

sağolasın gündüzümkaydirigubbakcemile2 seninde aydınlık vede neşeli olsun inşallaha.s.
bende farklı birşey yok valla kızımlan uğraşyom ders felan işte
demek kaynanaya sıraylan bakmayı kabul ettiler
iyi çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder
en azından sende yorulmazsın canımcıma.s

anaaaa en son 10:30 da girilmiş kimsecikler yok ne olmuş size eskiden bölemiydi hey gidi günler ne muhabbet ne muhabbet olurdu karabiber nerede hiç haber yok neysem çıkıyım bari kimsecikler yok -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı hastaneden geldim yorgunum biraz bizim kız erken doğunca hastanedende çıkmıyoruz neyse sağlıklı olsunda bugünler geçer :ecrin_bebek:hepinizi öptüm Şeniz

gerçekten mi :1shok:şaşırdım sevdiği vardı onunlamı evlendi acaba özgürdü bilir bunu ancak eğer onunla evlendiyse çoksevinirim hayırlısı olsun kocişi buldu bizi unuttu demek:teselli:uzun zaman oldu bizim kızlarla görüşmeyeli ne zaman girsem kise olmuyo bazen bir iki kişi oluyo şöle toplu halde görüşebilsek ne iyi olurdu demi kızlar :sm_cool::sm_cool:-tatlicadiarzu-

Evet çok iyi olurdu ama ne yazık ki ben dahil hepimiz aksatmaya başladık burayı. Özledim ben de arkadaşlarımla muhabbeti. Nerelerdesiniz kızlar yaa! Kartanesi. Saytros... Bütün şekerler... Özledim daaa! Gelin artık...
:çok üzgünüm:

Napayım canım. Özlemişim burayı arkadaşlar vardır belki bir bakayım dedim seni gördüm. Nasılsın? Daha önce tanışmamıştık seninle...

iyiyim ya ne olsun bende çıkacaktım takıldım kaldım öyle daha önce tanışmadık evet seninle tanışalım o zaman ben esra bursalıyım 20 yaşındayım hep evdeyim çalışmıyorum ya sennn

yerimseniben Karabüklüyüm... 26 yaşımdayım... Ben de evdeyim çalışmıyorum... Evli misin bekar mı bakalım... Ya da nişanlı falan...

Son düzenleme:
Ben Elif ama forumda devamlı olarak Ecrin dersen sevinirim canım... yerimseniben Karabüklüyüm... 26 yaşımdayım... Ben de evdeyim çalışmıyorum... Evli misin bekar mı bakalım... Ya da nişanlı falan...

ecrin abla bende yeniyim benide sohbetinize alınız yaşım 7 :roflol::roflol:

münüükkk naaaper ciciiimm..otçu mu oldun yawrum senn kaydirigubbakcemile3 nası gidio kozmik beden şeysiinnn

Ay ay ay altta zuzuyu görüyom. Gel kız özledim muhabbeti bu güzel topicimizde. Minikız senin de ışığın yanıyo. Lady 34 seni de gördüm... Hadi gelin nan!

Napim şeker. Sabah kalktım pc başına koştum. İyi de etmişim seni yakaladım... yerimseniben Ama daa kahvaltı bilem etmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…