ay şekeriim aç biilaçç yazık sanaa..koş 2 lokma ye de geel...:)
selam kızlar.....
hiç havam yok bugün çok mutsuzum........
canım ağlamak istiyor ........
bıraksam kendimi belkide açılıcam yada kendimi toparlayamıycam..........
neden buraya yazıyorum onuda bilmiyorum........
yine aylık sendromumu yaşıyorum ama bu seferki biraz agır sanırsam kaldıramıyorum......
izin kağıdına ne gerek var nen :roflol:pişt zilli annenden izin kağıdın var mı bekem senin.ya da bizim muhtara uğra ölee gel
kaça gittiğim değil kimlere takıldığım önemli:roflol:Alırız şeker kaça gidiyon bakim sen... yerimseniben
:roflol::roflol:
Napim şeker. Sabah kalktım pc başına koştum. İyi de etmişim seni yakaladım... yerimseniben Ama daa kahvaltı bilem etmedim...
selam kızlar.....
yine aylık sendromumu yaşıyorum ama bu seferki biraz agır sanırsam kaldıramıyorum......
bu kozmik beden şeysi bi bitsin senin içinde bi adana yerim bacım en güzelinden.yoksa iskender mi yesem yoksa koyunu hepten mi yesem ay ne bileyim gözüm döndü be-tatlicadiarzu-
selam kızlar.....
kız bir daha kahvaltı yapmadan oturma pc başına
yoksam açlıktan pc'yi yiyecen bu gidişle
zuzuum ben ara otlamasına gelmiştim hemen kaçtım şimdi görüyorum.aha da bu öğlen otlaması haşlanmış ıspanak yemeye geldim senin keyfin yerinde maşallah geç dalganı.bu kozmik beden şeysi bi bitsin senin içinde bi adana yerim bacım en güzelinden.yoksa iskender mi yesem yoksa koyunu hepten mi yesem ay ne bileyim gözüm döndü be ecrincim sen yemeğe mi gittin? yiyin canım yiyin bol bol yiyin şurda da bitkisel hayata girmiş bi arkadaşımız var demeyin(zuzu hariç) öptüm sizi akşama gene burdayım ben
sağolun kızlara.s.a.s.
kaç gündür evdeyim çocukların dersleri oğlumun yaramzlıkları beni hiç dinlememesi benim regl dönemimde olmam ve aldıgımız tv le yaşadıgım sıkıntılar .bugün gene evdeyim tv için gelicekler gene inşallah bu sefer degişirde kurtuluruz .bunlar tabiyki aşılmıycak dert hallolmuycak sorunlar degil ama dün kafama çok taktım herşeyi sonra çıktım spora gittim spordada duramadım ordan çıktım arkadaşa gittim bi arkadaşım daha geldi oraya sağolsunlar yanlarında gülmemek elde degil biraz rahatladım bugünde iyiyim şükür .
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz............