Bizim kzlar buraya...

zuzuum ben ara otlamasına gelmiştim hemen kaçtım şimdi görüyorum.aha da bu öğlen otlaması haşlanmış ıspanak yemeye geldim senin keyfin yerinde maşallah geç dalganı.bu kozmik beden şeysi bi bitsin senin içinde bi adana yerim bacım en güzelinden.yoksa iskender mi yesem yoksa koyunu hepten mi yesem ay ne bileyim gözüm döndü be-tatlicadiarzu- ecrincim sen yemeğe mi gittin? yiyin canım yiyin bol bol yiyin şurda da bitkisel hayata girmiş bi arkadaşımız var demeyin(zuzu hariç:1hug:) öptüm sizi akşama gene burdayım ben

selam kızlar.....

hiç havam yok bugün çok mutsuzum........

canım ağlamak istiyor ........

bıraksam kendimi belkide açılıcam yada kendimi toparlayamıycam..........

neden buraya yazıyorum onuda bilmiyorum........

yine aylık sendromumu yaşıyorum ama bu seferki biraz agır sanırsam kaldıramıyorum......

canıııım bitki çayları falan içsene.bana da bazen öyle oluyor hormonlar sapıtınca ağlak bi suratla dolanıp duruyorum

selam kızlar.....

yine aylık sendromumu yaşıyorum ama bu seferki biraz agır sanırsam kaldıramıyorum......

canım arkadaşım neyin var öyle senin paylaşmak istermisin
ağlama ne olur ya sorun ne
oy oy oy kıyamam sana cicim:teselli:

pişt zilli annenden izin kağıdın var mı bekem senin.ya da bizim muhtara uğra ölee gel
izin kağıdına ne gerek var nen :roflol:
Alırız şeker kaça gidiyon bakim sen... yerimseniben

:roflol::roflol:
kaça gittiğim değil kimlere takıldığım önemli:roflol:

Napim şeker. Sabah kalktım pc başına koştum. İyi de etmişim seni yakaladım... yerimseniben Ama daa kahvaltı bilem etmedim...

kız bir daha kahvaltı yapmadan oturma pc başına
yoksam açlıktan pc'yi yiyecen bu gidişle:roflol:

zuzuu hanım nasılsınız şekerim
keyifler yerinde heeeeeeeeeeeehihoyyyt
arzu'mda gelmedi ayşenuru getirmedi sevek azcuk ya:ecrin_bebek::emir_bebek:

ben kaçar kızlar b.oğlanı göz doktoruna götüreçem
bakalım ne olmuş gözlerine miyop çıktıydı da 1 sene önçe
haydi bay şekerler sizlere iyi eğlençeler akşama görüşürük fıstıklar
ay gidesim yok sizleri bırakıpta
ama
önçelikli olarak oğluşum gelir yanim
ben gider a.s

selam kızlar.....

amanınn saytrosumm naapion sen ööle..alışkın diilis bis senin bu hallerine git 2 lokma gez de kendine gel :eek:

Gene ben deldim... :ecrin_bebek:

selam kızlar.....

Saytros canım noldu sana üzme bizi gel biraz dertleşelim.. Neyi taktın kafana canım... :çok üzgünüm:

kız bir daha kahvaltı yapmadan oturma pc başına
yoksam açlıktan pc'yi yiyecen bu gidişle

Yok kıss ben sabahları bişi yiyemiyorum. Kahvaltımı en erken 12:30 da yaparım ben...

zuzuum ben ara otlamasına gelmiştim hemen kaçtım şimdi görüyorum.aha da bu öğlen otlaması haşlanmış ıspanak yemeye geldim senin keyfin yerinde maşallah geç dalganı.bu kozmik beden şeysi bi bitsin senin içinde bi adana yerim bacım en güzelinden.yoksa iskender mi yesem yoksa koyunu hepten mi yesem ay ne bileyim gözüm döndü be ecrincim sen yemeğe mi gittin? yiyin canım yiyin bol bol yiyin şurda da bitkisel hayata girmiş bi arkadaşımız var demeyin(zuzu hariç) öptüm sizi akşama gene burdayım ben

Ay kıyamam sana cicim. Kıs bir iki kilo vecen soora da alcen hepsini az sabırlı ol şeker... Eğer et istiyosa canın yağsız haşlama ye... Ben şimdi kocişe yaptım. Kemikli et haşladım. Güzel de oldu cicim... Tavsiye ederin yaani... yerimseniben

yok be ecrinim bu detoks muhabbetinde her bişey yasak sadece sebze meyve ve onların suları var ben o eti bi bulsam şimdi var yaaa cokacimcoook neyse cuma günü bitmiş olacak.inan ki cacık bile gözümde tütüyor:nazar:

SAYTROS canım ne oldu sana akşam okudum birtürlü siteye yazı yazamadım.Gelsene bana muhabbet ederiz. Şimdi nasılsın.Bizi meraktan bırakma.

günaydın kızlar.bildiğim kadarıyla saytrosun dönemsel gerginliği var ama gelirse sorarız.hepinizin günü çok güzel geçsin öptüm sizi

sağolun kızlara.s.a.s.

kaç gündür evdeyim çocukların dersleri oğlumun yaramzlıkları beni hiç dinlememesi benim regl dönemimde olmam ve aldıgımız tv le yaşadıgım sıkıntılar .bugün gene evdeyim tv için gelicekler gene inşallah bu sefer degişirde kurtuluruz .bunlar tabiyki aşılmıycak dert hallolmuycak sorunlar degil ama dün kafama çok taktım herşeyi sonra çıktım spora gittim spordada duramadım ordan çıktım arkadaşa gittim bi arkadaşım daha geldi oraya sağolsunlar yanlarında gülmemek elde degil biraz rahatladım bugünde iyiyim şükür .

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz............

selam ben geldim
ama kimse yok gene:a015: hep ben yokkene muhabbet etyonuz:a015:
kaç gündür giremiyom siteye bu günde sorunlu sürekli takılıyo bakim bu mesajım gidcekmi
hepinizi çok özledim vallaa.s sizlerlen sohbeti nasıl özledim bilemezsiniz:1hug:
hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz

sağolun kızlara.s.a.s.

kaç gündür evdeyim çocukların dersleri oğlumun yaramzlıkları beni hiç dinlememesi benim regl dönemimde olmam ve aldıgımız tv le yaşadıgım sıkıntılar .bugün gene evdeyim tv için gelicekler gene inşallah bu sefer degişirde kurtuluruz .bunlar tabiyki aşılmıycak dert hallolmuycak sorunlar degil ama dün kafama çok taktım herşeyi sonra çıktım spora gittim spordada duramadım ordan çıktım arkadaşa gittim bi arkadaşım daha geldi oraya sağolsunlar yanlarında gülmemek elde degil biraz rahatladım bugünde iyiyim şükür .

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz............

İyi olmana sevindim arkadaşım.a.s

X