Bizim kzlar buraya...

asi arkadasima cok selamlar opuyorum canim akdasim nerelerdesin ya ozletme kendini sana ihtiyacimiz var

sağol canım arkadaşım duygulandırdın beni birtanem ya getirip çorbandan içmiş gibi oldum:1hug:
işte adı üstünde geliniz ya neyse boşverelim kayganayı şimdik
gidip yarın sorayım eczaneye evet canısı insanın kendi annesi gibi yok senin annen yakınındamı
send kendine bak canım dikkat et havalara nasılda yanıltıyor
sen metroya yakınmısın:1hug:

[
arkadaşlıkta çok önemli allah razı olsu arkadaşlarından
inşallah canısı kısmet olursa gelirim birgün bazen çocuklarla metroyla zeytinburnuna gelip inmeden geri dönüyoruz
çok seviyorlar metroyla gezinmeyi bende gezdiriyom yani
çocuklarım için yapmayacagım şey yoktur
kısmet güzelim bende seni beklerim canısı:1hug:

tabi arkadaşlık çok önemli bende buna çok önem ve deger veririm allah bozmasın hem iyi günde hem kötü günde hep birlikteyizdir bu kiloyuda zati onlara borçluyum :1rolleyes::1rolleyes: sen nerde oturuyordun :uhm:

evet canım benimde öyle bir arkadaşım vardı ama kendi kendine ne olduysa
çekildi benden arkadaşlıkta hatam da yok ama anlam veremedim
şimdi yolda görsek öyle konuşuyoruz slm klm gibi yani
gecen tel ettim çocuklarda gitmek istediler çocuklarıyla oynamak için işim var dedi
2 kez bu sözü söyledi 3. kezde kapıyı açmadı
derdi neyse anlamadım yani
ama ben burada sizleri kazandım
ben kağıthanede oturuyorum canısı

Gündüzcüm boşver haketmiyomuş seni cicim. Uykum kaçtı bi dolanıyım dedim geldim. Kıs o ilacın adı Taylol Hot Ama sen içemessin haptan başka bişi içemiyosan. Tadı buruk. Sanki limonata gibi ama ilaçlı limonata gibi. :roflol: Biraz mide bulandırıcı. Sen en iyisi bir A-ferin al. Hap olarak kullan. Aslında bunun da var suda eriyeni ama dediğim gibi sen içemessin gibime geliyor. Bitki çayını bile içemeyince yani. Bu arada bu saatte kk da ne şeker yaa! Hiç error vermiyo... :roflol:

Gününüz aydın olsun arkadaşlar a.s..Ah ah ah yine gece yarılarına kadar muhabbet falan iyi valla, :1shok:erken yatın erken kalkın güzeller a.sŞeniz

Ihım ıhım ses ses 1,2 ,3 ses deneme Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar
Uzuuun bir aradan sonra aranızdayım.Özel mesaj atan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum.sengözlerimebaksanab Kendimi şarkıcı gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3
Kızlar bayramdan sonra keyfim bir türlü yerine gelmediği için açıkcası keyfinizi bozmamak için yazdıklarınızı okudum ama yazmadım. Sonunda birisi çıkıp kardeşim seninde sorunların hiç bitmiyor demeden kendim ara vereyim dedim.

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım (sanırım bu gündüzümün lafıydı)
Gündüzcüm alakasız olucak ama bende bir haftadır şu sakallı ip peşindeyim ördün mü sen.Ben bugün alayım hafta sonuna kadar yapayım bari.Haftasonu kuzumun doğum gününü yapıcam.Evde bir değişiklik olsun.

Ooo kimler gelmiş kimler gelmiş... Hoşgeldin canım. Böyle zorla mı getrces kıs seni...kaydirigubbakcemile Yafrim özlettin kendini ya. Sorunlarımla sıkmıyım da ne demek. Burada hepimiz birbirimizle dertleşiyoz. Bitaa duymıyım böyle. klava: O saman en çok sıkan benim yafrim. kafamçokkarıştı Kıslar sıkılıyonus mu kıs benden. :uhm: Ben de kaçim mi Özgür gibi? :a015:

günaydın kızlaaarr
minikcimm daha kullanamadım ya ekmek makinamı akşamları yorgun argın hiç bakamadım valla hergün bu akşam yapcam diyom yapaöıyom kafamçokkarıştı
gündüzüm tylol hot onun adı ama ecrincimin de dediği gibi şekerli limonata gibi bişi yani içemiyom dersen bilmem
özgürcümm de teşrif etmiş :1shok: :1shok:
hoşgeldin şekerim a.s.

noldu kızlar sizeeeeeeeee naniknanik
kimse yazmamış kaç saattir
sitede isyan çıkcak yakında milletin konuları silinmiş de kızıyolar klava:
bizim konu da silinmese barik

sağolun canlarım koşturuyorum .Artık buralardayım kızlar.Kartanem sizin ordada depremmi oldu yazmışsın geçmiş olsun canım.
Ecrincim sanada selam teşekkür ederim canım.
Şimdi bankaya gidiyorum gelince görüşürüz.:lepi:

noldu kızlar sizeeeeeeeee naniknanik
kimse yazmamış kaç saattir
sitede isyan çıkcak yakında milletin konuları silinmiş de kızıyolar klava:
bizim konu da silinmese barik

ama millet haklı site gitgide ağırlaşıyor.Database veriyor.İnsan zevkle girmediği bir siteye zevklede gezemiyor.

evet özgürcüm ben de onları haklı buluyorum,
o oklavayı siyeye kaldırdım ben klava:
çok sinir oluyo bazen
ama bi arkadaşlık kurduk diye giriyoz sırf valla

merhaba kızlar.hepinize selamlar.gündüzcüm kızların dediği ilaç gerçekten iyi,ama uyutuyor sende çocukla nasıl uyursun bilmiyorum.ama gece kalkmıyorsan erkenden içip yatarsın belki.kartanesi bence hemen dene makinanı gerçekten güzel oluyor.ecrin sen nasıl oldun.sayros keyfin yerinde maşallah.zuzu bi geldin kaçtın salma kendini arkadaşım diğer arkadaşlar inşallah sizlerde iyisinizdir.kursta düz dar etek kalıbı çıkardık merak eden varsa dikiş bölümüne yapılışını koyarım denersiniz.ilerleyen günlerde diktiklerimi de paylaşırım.hepinizi öptüm

selam kızlar nasılsınız bakalım:1hug: çok özledim sizleri valla:1hug:
kaç gündür hastalıkla boğuşyom giremedim birtürlü:1no2:
şimdi daha iyiyim çok şüküra.s hemen koştum geldim yanınıza:1hug:diğer hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun a.s. umarım herkes daha iyidir

aldım ipleri gülüm üst kısmını örüyorum canısı
bende mutfagıma yapacam yani boncukları bulamadım
koskoca kağıthanede
eminönüne gitçem almaya
bak ne diycem boncuk ekliyeceksen kalın mesire ipleri varya balık tutulan onlarla yap yada makara teli ipliklerinde ama
sakın kutucuklara tutturma sarkar onun için bir saç tokasına bağla ve perdenin arkasına tuttur oldiiiiiiiiiiiiii hadi bakem kim önce bitireçek:jeyyar:
bittiği zaman resimleri koyacaz oldumuhihoyyyt

geçmiş olsun lahanam bende ayakta atlattım gibi kalıntıları var ama geçer inşallah bende
birde sinüsit oldugu için gegiz akıntısıylada uğraşıyorum offffffffff
o dediğiniz ilaçı içmedim ama biliyom
eşim içmişti kızlar şimdi hatırladım limonlu şeylere bayılırım

aaaaaaaaaaaaa o nasıl söz öyle bakayım klava:
ne zaman duydunki şimdik duycan bizden öyle laf ha biz hiçç senden bıkarmıyız burda ne için varız cicim söylermisin
sıkıntılarımızı sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için değilmi
yakalarsam seniklava:döverim bak ona göre
hem darlandığında bana gelebilirsin evimi biliyon yani:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…