Bizim kzlar buraya...

İyi geceler kızlar. Biraz başım ağrıyor. Uykum yok... Canım da sıkkın ama boşverin. Sizler nasılsınız bakalım?

Saytrosum kıs sn ciddi ciddi kilo veriyon kıs. Aferim sana cicim. Ben de biraz azaltıcam yemeyi. Ya aslında kortizondan kilo alıyorum ben. Ona da çare yok ne yazık ki! Devamlı tuzsuz yemeye tahammülüm yok çünkü. Napalım benim böyle gider artık. Aslında kilo almamam bile mucize gibi birşey. Ben bir kilo alırım sonra veririm. Böyle bir iki kilo sürekli oynar durur işte... -tatlicadiarzu-

Lahanam da gelmiş. Geçmişolsun canım. Ben de merek ettiydim seni yafrim. Şeniz

geçmiş olsun lahanam bende ayakta atlattım gibi kalıntıları var ama geçer inşallah bende

lahanam geçmişolsun canım kimi duysam hasta bugünlerde sadece istanbulda deyil sanırım heryerde salgın var herkez kırılıyor hastalıktan yahuua.s.

teşekkür ederim saytrosçuma.s evet yaa salgın var canım herkeşler hasta valla:1no2:

İyi geceler kızlar. Biraz başım ağrıyor. Uykum yok... Canım da sıkkın ama boşverin. Sizler nasılsınız bakalım
Lahanam da gelmiş. Geçmişolsun canım. Ben de merek ettiydim seni yafrim. Şeniz

canlarım benim sağolun allah hepinizden razı olsun
ECRİNİM canım neden canın sıkkın bakem hıııııımmmmCADIARZU sıkma canını birşey için güzelim benim allah dermensız dert vermesin inşallah
GÜNDÜZÜM sanada geçmiş olsun canımcım

herkese günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
hepinizin günü güzel vede aydınlık olsuna.s.a.s.a.s.

teşekkür ederim saytrosçuma.s evet yaa salgın var canım herkeşler hasta valla:1no2:

canlarım benim sağolun allah hepinizden razı olsun
ECRİNİM canım neden canın sıkkın bakem hıııııımmmmCADIARZU sıkma canını birşey için güzelim benim allah dermensız dert vermesin inşallah
GÜNDÜZÜM sanada geçmiş olsun canımcım

sağ ol canısı sanada günaydın gülüm bugün nasılsın iyi oldunmu iyleştinmi cicim
kızın nasıl dersleri filan aman okusun ha ona okulu ve okumayı sevdir
kendine iyi bak fıstık buralarda olacam ara ara oldiiiii:1hug:

gunaydın sanada nasılsnız kızlar benı ozleyen yokmu bu kknın yavas olması sınırımı bozuyo haa ondan gıremedım fazla şakkıdı

günaydın uğur böcüğü
nirlerdesin nen bir göründün yok oldun gerçi bende öteki sayfaya gelemez oldum yaaaa:roflol:
he ya yavaş ama olsun genede zar sor girmek bir başarıdır canısı:roflol:

lahanam ben çıkıyorum canım
küçük oglan kendine gelemedi rahatsızdı işmdi kusmaya başladı
dr ye götüreyim hemen belki ugrayamam gün boyu
sizlere iyi eğlenceler canlarım kızlera slm ilet benden

sağ ol canısı sanada günaydın gülüm bugün nasılsın iyi oldunmu iyleştinmi cicim
kızın nasıl dersleri filan aman okusun ha ona okulu ve okumayı sevdir
kendine iyi bak fıstık buralarda olacam ara ara oldiiiii:1hug:

daha iyiyim canımcım sağola.s
kızımda iyi çok şükür,derslerimizde iyi teyzesi inşallah böyle devam ederiz:Saruboceq:
çok öpüyorum canım by

aboww herkes hasta allaım ben deılım olmaymda hasta olup işe gelmek zorunda oldğum ıcın ayy hepnıze cok gecmıs olsun gunduum dıkkat edınn bebelerınıze allah korusn onları

günaydın kıslarr

sabah sabah siteyi açamadım ya bütün neşem gitti :nazar:
bu kadar da yavaş olur mu be ayol :kahve:

günaydın kıslarr

sabah sabah siteyi açamadım ya bütün neşem gitti :nazar:
bu kadar da yavaş olur mu be ayol :kahve:

gunaydın :ecrin_bebek: ben sbhtan berı cok rahat gırıyom ama bırazdan nolur bılemem bu msjdan sonra gıremıyormuşum dusnsene :roflol:

Günaydın kızlar...
Saytrosum bende şimdi fark ettim nasıl verdin hemen 1.5 kiloyu.:1shok: Hemen sırrını paylaş benimle. Bende herbalifedan bir bayanla iletişim halindeyim 1 ayda 10 kilo verebilirsin dedi bakalım.Karabiber evlendi evet cnm mesaj atıyor Malatyadaymış.Şaşırdım bence çok hızlı evlendi ama hayırlısı olsun.
Gündüzüm ben örücem perdeyi dedim ama sen ip boncuk deyince kafam karıştı sen yap bizede tarfi ver.Ben kutulara tutturucaktım toka dedin valla iyice kafam karıştı.fisfisfis
Cumartesi kızımın doğun gününü yemekli yapıcam ne yapsam kızlar 15 kişilik rahat yapabileceğim bir yemek tarifi verin bana.:kahve:
Şimdi halıların bazılarını sildim balkona attım duş alıp hazırlanıp kuzumu okula bırakıp işe gidicem.İş dönüşü kalanları silip dolap düzelticem.Arada akşam yemeğimi , ütümü yapıcam.Kararlıyım hepsini yapıcam.Bu arada hayatımız ev işi yapmakla geçiyor çok sinir bozucu.:kızgın:

Yaprak dökümünü izledinizmi kızlar Şevket adamı katil eder demi..ammada salak bir çocuk.Bu arada dizide olan şeyler artık insana bu kadarda olmaz dedirtiyor.Ama yinede seviyorum izliyorum mutlaka.:1shok:

ozgur amma cok işın varmıs cnm ya hem ıs hem evlılık cok zor mu ne bende evlenmıycem turşumu kursun annem
evlenen arkdasada mutluluklar kac ayda evlendıkı cok merak ettım sakıncası yoksa
ben tv ızlemedım ıcın bılmıyom ama heyecanlı olsa gerek herkesın dılınde ben yıllar once onun ve dudaktan kalbe kıtaplarını okumustum

Yaprak dökümünü izledinizmi kızlar Şevket adamı katil eder demi..ammada salak bir çocuk.Bu arada dizide olan şeyler artık insana bu kadarda olmaz dedirtiyor.Ama yinede seviyorum izliyorum mutlaka.:1shok:

kanser eder adamı :nazar:
zalak işte naapsın mirmirmirmir

ozgur amma cok işın varmıs cnm ya hem ıs hem evlılık cok zor mu ne bende evlenmıycem turşumu kursun annem
evlenen arkdasada mutluluklar kac ayda evlendıkı cok merak ettım sakıncası yoksa
ben tv ızlemedım ıcın bılmıyom ama heyecanlı olsa gerek herkesın dılınde ben yıllar once onun ve dudaktan kalbe kıtaplarını okumustum

zor valla şekercimm hem evli olup hem çalışıyo olmak kafamçokkarıştı yaaaa
diyodum ya kızlar tezim bitince rahatlıcam diyee hem iş hem akşam ders çalış hem bi de evle ilgilen çok zor oluyo diyee tez bitti ama nooldu ben hala istediğim gibi evi derleyip toplayamıyom yaaa :tomato:
temizlik yapıyom ertesi günü gene gözüme toz ilişiyo yaaa ağlıcam yaaa
her akşam yemek ye kaldır topla yaw daha çocuk bilem yok çıldırıciim çok beceriksiz hissediyom kendimi yaa :çok üzgünüm:
bi yeri yapıom öbürü kalıyo öbürünü yapana kadar diğeri dağılıyo :sm_confused:

yaa valla nasıl olcek bu işler uyuşuk da diilimdir haa elim çabuktur akşam eve gelince aşkımnan beraber film izleyelim, play station oynayalım falan istiyorum yani zaten öle de yapıom :roflol: o zaman da ev işleri bitmiyooo
ee ev işlerini yapsam kocamnan vakit geçiremiyomm temizliği haftasonuna bırakıyom genelde ama her akşam yemek yapmam gerek ertesi gün için mutfaktan çıkamıyom soora yaaaaaa bi akıl verin bana yaw tecrübeli ablalarımmm sırnaşık şey

X