- 18 Kasım 2007
- 24
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ismini tam olarak bilmiyorum suya karıştırıp içiliyor çok iyi geliyor yarın al hemen başla eczaneye söyle bilirlerbence çocuklarla oldunmu hastalık zor çocuklar bakım istiyor okul git gel zor anam zor biran önce iyleşmeye bak insanın kendi annesi gönlüyle kaynana gözüyle bakarmış seninki gözlede bakmamış gerçi bi tas çorba karıştıramadılarmı sana ben gırip oldugumda süt çorbası beni iyileştirir mesela bol karabiberli süt çorbası çok iyi gelir yakınımda olsan yapar getirirdim bacım sana :1hug::teselli::teselli:
arkadaşlıkta çok önemli allah razı olsu arkadaşlarındanbenim annem yanımdaydı ama şimdi gitti 1 senedir uzaktayız ama arkadaşlarım var sağolsunlar öhö diyim koşarlar çorbamı yemeğimi herşeyimi yaprlar temizliğime kadar :1hug: ben metoya yakınım gibi dışından geçiyor metro gibi bişey ben iç kesimde kalıyorum gel beklerim
tabi arkadaşlık çok önemli bende buna çok önem ve deger veririm allah bozmasın hem iyi günde hem kötü günde hep birlikteyizdir bu kiloyuda zati onlara borçluyum :1rolleyes::1rolleyes: sen nerde oturuyordun :uhm:
günaydın kızlaaarr
minikcimm daha kullanamadım ya ekmek makinamı akşamları yorgun argın hiç bakamadım valla hergün bu akşam yapcam diyom yapaöıyom kafamçokkarıştı
gündüzüm tylol hot onun adı ama ecrincimin de dediği gibi şekerli limonata gibi bişi yani içemiyom dersen bilmem
özgürcümm de teşrif etmiş :1shok: :1shok:
hoşgeldin şekerim a.s.
noldu kızlar sizeeeeeeeee naniknanik
kimse yazmamış kaç saattir
sitede isyan çıkcak yakında milletin konuları silinmiş de kızıyolar klava:
bizim konu da silinmese barik
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım (sanırım bu gündüzümün lafıydı)
Gündüzcüm alakasız olucak ama bende bir haftadır şu sakallı ip peşindeyim ördün mü sen.Ben bugün alayım hafta sonuna kadar yapayım bari.Haftasonu kuzumun doğum gününü yapıcam.Evde bir değişiklik olsun.
noldu kızlar sizeeeeeeeee naniknanik
kimse yazmamış kaç saattir
sitede isyan çıkcak yakında milletin konuları silinmiş de kızıyolar klava:
bizim konu da silinmese barik
selam kızlar nasılsınız bakalım:1hug: çok özledim sizleri valla:1hug:
kaç gündür hastalıkla boğuşyom giremedim birtürlü:1no2:
şimdi daha iyiyim çok şüküra.s hemen koştum geldim yanınıza:1hug:diğer hasta arkadaşlar hepinize geçmiş olsun a.s. umarım herkes daha iyidir
Ihım ıhım ses ses 1,2 ,3 ses deneme Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar
Uzuuun bir aradan sonra aranızdayım.Özel mesaj atan tüm sevenlerime teşekkür ediyorum.sengözlerimebaksanab Kendimi şarkıcı gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3
Kızlar bayramdan sonra keyfim bir türlü yerine gelmediği için açıkcası keyfinizi bozmamak için yazdıklarınızı okudum ama yazmadım. Sonunda birisi çıkıp kardeşim seninde sorunların hiç bitmiyor demeden kendim ara vereyim dedim.