- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
günaydın kızlar...benneyaptımki benneyaptımki
günaydın zuzuu nerlerdesin gızzzzzzzzzzzz
görünmüyom hiç özlettirdin kendini ha
bir daha kaybolma oldiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aklınızda olsun öksürüğe 1 yemek kaşığının içine 1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil ve 2-3 damla limon suyunu karıştırıp gece yatarken için çok iyi geliyor..
kaydirigubbakcemile5
Çok geçmiş olsun arkadaşım anladığım kadarıyla soğukalgınlığı,grip gibi bir durum var herhaldeCADIARZU,kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.Ecrine tavsiyelerimi sanada söyliyim.Bol bol ıhlamur,taze meyve ve C vitamini takviyesi al canım.Allah şifa versin:1hug:
şakkıdı OOH OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH şenlik var kız yine gelenler gidenler
ay kızlar ben site yüzünden sinir krizleri geçirdim eror verdi durdu bende yeter tete buraya kaaaaaaaaaaaa dedidim bıraktım vallahi ama merakdan çatladığım içinde msnden soruyom gündüzüme neler oljuyo kız anlatsana diye
ecrinin sürdünmü gıız mercimeği fırına ne zaman yeşeriyon hadi gari teyze olam
hastalara geçmiş olsun küçüğü kurtardım gibi bu sefer büyük faranjit oldu anasını satayım ben grip açamadık bi gözümüzü bu aralar bi kabul günümmüdür nedir anlamadım gelen giden nefes alamadım vallahi
günaydın bu arada yaffri kjuşlarım benim
slmmm kızlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ay canım ya iyi güzel de kekik çayı içmek ben şurup bile içemiyom onu nasıl içecem ya
açı olmazmı kankim kekik çayı
Kızlar aklınızda olsun öksürüğe 1 yemek kaşığının içine 1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil ve 2-3 damla limon suyunu karıştırıp gece yatarken için çok iyi geliyor..
slmmm kızlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben geldimmm
ecrın ceylinim lahanam gündüz ablamm
nabersiniz
bana kısmayın ama ben unuttum bu topiği :tomato:
-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
Saytroslan minikız aaferün işte böyle olceniz. Çok işiniz bile olsa bi ce diceniz... Yoksam garışmam sooorasına heee! klava:
Gündüzcüm hoşgeldin cicim bak karşılaştık yine... :1hug:
evet kankim karşılaştık ya
canım dar yaaaaaaa dinlenmek istiyorum yatamıyorum
hasta hasta elişi yapam dedim bıraktım öğlende kk data erro yüzünden giremedim
yeşilde kaldım
neyse cicim kıskançlık yok haaaaaaaaaa
işim bitti öldümmmmmm belim agrıyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
konuştugumuz dostlarımızda olmasa bu kk çekilmez yaniii sürekli error error öfff sinir geldi banada
hadi ben gidiyom şimcikk gündüz kartanesinin dedigi ilaç çok işe yarıyor iç valla bende tavsiye ederim terletiyoda iyi geliyor......
a.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.a.s.
kız gündüz manyadın mı yatsana be yaw
napcan bilon mu tylol hot (yazılışı nasıldı unuttum) ondan içecen soora kafanı kaldıramıcan istesende uyuyup durcan soora da iyileşcen naniknanik
ben geçen yıl ramazan bayramında kayınvalidemlere gidince gezmekten milletle bayramlaşmaktan bi hasta oldum soora bana sabah öle akşam bundan içiyolar sürekli uyuyom mirmirmirmir millet geliyo bayramlaşmaya ben de daha yeni evlenmişim beni de görecekler ben sürekli yatan bi tip :jeyyar: bayramı yatarak geçirmiştim yaa
aaaaaa banada gınalık geliyor şu errolardan vallah defalarca giriyom yanıt yokvalla bana da sinir geldi errorlardan sırf sizi merak ediyom naptınız diye bağışıklık yaptı yaw
eh işte minikiz iyi olmaya calışıyorum ben ilğin için sağol arkadaşımselam kızlar.kartanesi makinada ekmek yapmayı denedin mi?ecrin gündüz sizler nasıl oldunuz?saytros,zuzu,özgür,lahana ve diğer arkadaşlar sizden ne haber?