Bizim kzlar buraya...

Kızlar aklınızda olsun öksürüğe 1 yemek kaşığının içine 1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil ve 2-3 damla limon suyunu karıştırıp gece yatarken için çok iyi geliyor..
kaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsun arkadaşım anladığım kadarıyla soğukalgınlığı,grip gibi bir durum var herhaldeCADIARZU,kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.Ecrine tavsiyelerimi sanada söyliyim.Bol bol ıhlamur,taze meyve ve C vitamini takviyesi al canım.Allah şifa versin:1hug:

sağol tatlım ya bebişim uyansın pazara gidip alayım bunları
dinlenmek için yatayım dedim yatamadım yaaaaaaaaa
ben nebiçim hastayım çünküm yatmayı sevmem
oysa kolum kanadım kırık
ooofffffffff ANNEM neresin özledim seniiiiiisenağlama

şakkıdı OOH OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH şenlik var kız yine gelenler gidenler
ay kızlar ben site yüzünden sinir krizleri geçirdim eror verdi durdu bende yeter tete buraya kaaaaaaaaaaaa dedidim bıraktım vallahi ama merakdan çatladığım içinde msnden soruyom gündüzüme neler oljuyo kız anlatsana diye
ecrinin sürdünmü gıız mercimeği fırına ne zaman yeşeriyon hadi gari teyze olam
hastalara geçmiş olsun küçüğü kurtardım gibi bu sefer büyük faranjit oldu anasını satayım ben grip açamadık bi gözümüzü bu aralar bi kabul günümmüdür nedir anlamadım gelen giden nefes alamadım vallahi

günaydın bu arada yaffri kjuşlarım benim

herkese geçmiş olsun kızlaar çocukları olanlkar hep hasta galiba bi de nazlı ecrincik onun hasta olmadığı zaman yok zaten :roflol:
zuzucum da gelmiş bi ara nasıl oldun kuzum yaa merakta bıraktın bizi

şakkıdı OOH OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHH şenlik var kız yine gelenler gidenler
ay kızlar ben site yüzünden sinir krizleri geçirdim eror verdi durdu bende yeter tete buraya kaaaaaaaaaaaa dedidim bıraktım vallahi ama merakdan çatladığım içinde msnden soruyom gündüzüme neler oljuyo kız anlatsana diye
ecrinin sürdünmü gıız mercimeği fırına ne zaman yeşeriyon hadi gari teyze olam
hastalara geçmiş olsun küçüğü kurtardım gibi bu sefer büyük faranjit oldu anasını satayım ben grip açamadık bi gözümüzü bu aralar bi kabul günümmüdür nedir anlamadım gelen giden nefes alamadım vallahi

günaydın bu arada yaffri kjuşlarım benim

Hoşgeldin güzelim. Özlettin kendini. Hepinize geçmiş olsun şeker ne diyim. Buralarda da öyle. Kime sorsan hasta ya. Hastalık mevsimi oluyo biraz da sonbahar galiba.

slmmm kızlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

Yeni bir şeker gelmiş hoşgelmiş... a.s. Anlat bakalım nasılsın, neler yaparsın?

ay canım ya iyi güzel de kekik çayı içmek ben şurup bile içemiyom onu nasıl içecem ya
açı olmazmı kankim kekik çayı

Demet söylemişti canım 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı. Koyu kıvamlı oluyor ama bir çaybardağı şeyi de içersin artık cicim.

Kızlar aklınızda olsun öksürüğe 1 yemek kaşığının içine 1 çay kaşığı bal,yarım çay kaşığı zencefil ve 2-3 damla limon suyunu karıştırıp gece yatarken için çok iyi geliyor..

Bunun bir değişiğini yaptım dün baya fayda etti ama biraz midem yandı. Karabiber bal ve limondan yaptım. Bir çorbakaşığı bal, bir çorbakaşığı limon ve biraz da karabiber. İyice karıştırıp şurup gibi içecen. Fayda ediyor ama tamamen kesmiyor tabiki. Bibersiz de yapılabiliyor aslında.

Of neler yaptım neler ama bu gece yine kaç kez öksürük nöbetleriyle uyandım ya... senağlama

selam kızlar öğle yemeğine gelmiştim bi bakayım dedim hepinizin günü güzel geçsin hastalara geçmiş olsun öptüm hepinizi

ben geldimmm

ecrın ceylinim lahanam gündüz ablamm
nabersiniz
bana kısmayın ama ben unuttum bu topiği :tomato:

-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:

Aşkolsun şeker unutulur mu hiç burası. Aboneliğine eklersin, soracııma kullanıcı panelinden takip edersin cicim... Ooomasın bitaa! :eek:klava:

Saytroslan minikız aaferün işte böyle olceniz. Çok işiniz bile olsa bi ce diceniz... Yoksam garışmam sooorasına heee! :eek:klava:

Gündüzcüm hoşgeldin cicim bak karşılaştık yine... :1hug:

Saytroslan minikız aaferün işte böyle olceniz. Çok işiniz bile olsa bi ce diceniz... Yoksam garışmam sooorasına heee! :eek:klava:

Gündüzcüm hoşgeldin cicim bak karşılaştık yine... :1hug:

evet kankim karşılaştık ya
canım dar yaaaaaaa dinlenmek istiyorum yatamıyorum
hasta hasta elişi yapam dedim bıraktım öğlende kk data erro yüzünden giremedim
yeşilde kaldım
neyse cicim kıskançlık yok haaaaaaaaaa:eek:klava:

kız gündüz manyadın mı yatsana be yaw
napcan bilon mu tylol hot (yazılışı nasıldı unuttum) ondan içecen soora kafanı kaldıramıcan istesende uyuyup durcan soora da iyileşcen naniknanik
ben geçen yıl ramazan bayramında kayınvalidemlere gidince gezmekten milletle bayramlaşmaktan bi hasta oldum soora bana sabah öle akşam bundan içiyolar sürekli uyuyom mirmirmirmir millet geliyo bayramlaşmaya ben de daha yeni evlenmişim beni de görecekler ben sürekli yatan bi tip :jeyyar: bayramı yatarak geçirmiştim yaa :eek:

evet kankim karşılaştık ya
canım dar yaaaaaaa dinlenmek istiyorum yatamıyorum
hasta hasta elişi yapam dedim bıraktım öğlende kk data erro yüzünden giremedim
yeşilde kaldım
neyse cicim kıskançlık yok haaaaaaaaaa

Ya kk çok yavaş şekerim. Ben kaçıyom valla. Saten kocişkom da geldi... Kızdırmıyım şimcik...

valla bana da sinir geldi errorlardan sırf sizi merak ediyom naptınız diye bağışıklık yaptı yaw

selam kızlar.kartanesi makinada ekmek yapmayı denedin mi?ecrin gündüz sizler nasıl oldunuz?saytros,zuzu,özgür,lahana ve diğer arkadaşlar sizden ne haber?

[
işim bitti öldümmmmmm belim agrıyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

konuştugumuz dostlarımızda olmasa bu kk çekilmez yaniii sürekli error error öfff sinir geldi banada :kızgın::kızgın:

hadi ben gidiyom şimcikk gündüz kartanesinin dedigi ilaç çok işe yarıyor iç valla bende tavsiye ederim terletiyoda iyi geliyor......

a.s.a.s.:1hug::1hug:a.s.a.s.

ya arkadaşım o ilaçın adı ne yazsana bana alayım da içeyim
haptan başka birşey içemem ben
şurup bile içemiyom midem bulanıyor

kız gündüz manyadın mı yatsana be yaw
napcan bilon mu tylol hot (yazılışı nasıldı unuttum) ondan içecen soora kafanı kaldıramıcan istesende uyuyup durcan soora da iyileşcen naniknanik
ben geçen yıl ramazan bayramında kayınvalidemlere gidince gezmekten milletle bayramlaşmaktan bi hasta oldum soora bana sabah öle akşam bundan içiyolar sürekli uyuyom mirmirmirmir millet geliyo bayramlaşmaya ben de daha yeni evlenmişim beni de görecekler ben sürekli yatan bi tip :jeyyar: bayramı yatarak geçirmiştim yaa :eek:

manyamaktan değil be güzelim evdeki ufaklıgı sokağamı atayım heeeeeeee
ah ah anam yakın olsaydı bana yollardım erdemi bakması için bende bi güzel yatıp dinlenirdim kaygana desen boşver
bugün küçük oğluşumla yatıp uyumuşuz bunların sesi çıkmıyor diye
ne kaynanam nede anasına gelen görümçem arayıp sordu bizi yattıkyattık kalktık bebişimle allah elden ayaktan düşürmesin hiç kimseleri
birde diyorlarki
hani sitede bir konu var kaynananısı anneniz gibi görüyormusunuz diye
malesef anam başkasenağlamaah anacım ah özledim seni yakınımda olsaydı hemençik gelirdisenağlama

valla bana da sinir geldi errorlardan sırf sizi merak ediyom naptınız diye bağışıklık yaptı yaw
aaaaaa banada gınalık geliyor şu errolardan vallah defalarca giriyom yanıt yok
kafayı yedirtçek bana ya hasta hasta
arkadaşlarımı özlüyom ya sevgili erro çık git hayatımızdan [/COLOR/]

selam kızlar.kartanesi makinada ekmek yapmayı denedin mi?ecrin gündüz sizler nasıl oldunuz?saytros,zuzu,özgür,lahana ve diğer arkadaşlar sizden ne haber?
eh işte minikiz iyi olmaya calışıyorum ben ilğin için sağol arkadaşım

X