- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Günaydıııınlar a.s. ya ecrin arkadaşım buraya bakmadan profiline mesaj yazdım biraz geç olmuş kusura bakma canım ya :çok üzgünüm: ben de sana internet adresi vermek yasakmı falan diye soruyorumsen işini halletmişsin bile seninde çizelgen çok güzel olmuş Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin...
Siz uyurken ben ayaktayım,ben uyurken siz ayaktasınız anca ortalarda bir yerlerde görüşebiliyoruz ama o zaman da site çok ağır sayfalar açılmıyor,neyse sağlık olsun buna da şükür.Ecrinim umarım bu gün daha iyisindir.Rabbim tüm hastalara şifa versin,dert verip derman aratmasın...
vay be detektif kimin kızsın maşallah :roflol:
evet haklısın cts akşam bi ara açmış olabilirm senden de bişey kaçmıyo vallaa :uhm:
o zamanda hemen açıp kapattımdı sanırım yoosam yazmadan geçmem bilirsin doğru dürüst başka topiclere gittiğim yok zaten
:roflol: ben naptımkiii :sm_confused: lady de kaçcak yer arıyomuş o saman aaaaaaaaklava:
ecrincim ya bal ye bal öksürüğe ii gelir
ihlamur bal ve de limon üçlüsü tavsiye ederim
en olmadı ılık su limon ve bal karıştırıp iç bi de şey derler karabiberle balı karıştırıp yemek öksürüğe ii geliyomuş
bi de ğere bademciklerin şişse pamuğa kolonya dök limon kolonyası üstüne de karabiber serpip bademciklerine gelecek şekilde tut onu bööle o da çok iyi geliyomuş
benden bu kadar anacım bi zahmet sen de iileşivee artık lülülülülülü
bu arada zuzucum gel artık yaaaa özledik vallah
özgür de artık hiç gelmiyoo :1closedeyes:
Özgür herbiyere uuruyo ama buraya gelmiyo. Ne dersiniz arkadaşlar küselim mi artık... :dilcikar:
merhaba kızlar.gündüzcüm görüşemiyoruz arkadaşım ne haber?ecrincim senin soğanla yaptığını siyah turpla yapıyorlar bronşit için turp oyulup içine bal koyuluyor.bu arada ben kurslardayım.etek kalıbı çıkarttık bugün.kartanesi bana da kayınpederim almıştı ekmek makinası yeni denedim sade ekmek yaptım güzel oluyor.hele de makinadan çıkınca sıcak sıcak tereyağını sürüyorsun mis gibi.benden bu kadar şimdilik.
Serenay da hastaydı sanırım. Bir de kızı bronşitti yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişolsun canım. Çabucak iyileş de gel. Bekliyoruz seni de... Gündüzcüm sana da geçmişolsun...:
Ooo Gündüzcüm gelmiş. Gelmiş de ben gelmeden gitmiş... Nereye kaçtın bakim hemenjik... Ya iki gündür kimse gelmiyo. Kaldım buralarda yapayalnız... :çok üzgünüm:
Ya canısı daa bayrama çok var. Şimdiden mi aldınız bayramlıkları. Allah iyiliğini versin kız... kaydirigubbakcemile3
evet ama eşim al dedi beğendiysen bende aldım
çünküm beğendiğim bir şeyi birdaha bulamıyorum
eşimde öyle deyinçe alı verdim hepimize yani
fırsat bu fırsattır diye canım
Yaf canım ben de yatamıyorum ki gündüzleri. Hem yatınca daa çok hasta oluyorum. Şifalı bitkileri falan araştırıyorum. Madem doktor fobin var, sen de araştır kanki. Ben öksürük için kekik çayı yapıyom. Sooracııma hurma faydalıymış. Arada ondan yiyom. Sen de dene canım...
canım arkadaşlarım:1hug: benim evet gülümçüklerim görüşemez olduk
hastayım yegane yaaaaa
görümçemle kızı bendelerdi yatıda ondan giremedim
dün gecede gelemedim fena oldum şimdik burdayımm ama çıkacam eşimi işe yollayım
yatcam dinlençem azcuk
sizlere bol sohbetler canım sıkılırsa gelirim