Bizim kzlar buraya...

Günaydın arkadaşlar.a.s. Hayırlı Cumalar; dualarımız ank arkadaşımız için olsun.Allah kolaylıklar versin

hepinizin cuması mübarek olsun canım arkadaşlarım

ayyyyy ben bugün izmire gidip geldim
kimemi serenyyy'cıgıma tabiki çok tatlı ve sevecendi
neyse kıssslar ben kaçar bugün oğluşumun veli toplantısı var saat 13.00 de
ufaklıkta kalktı anca toparlanırım
bugün ipçiye gitçem ip alçam
ve sakallı ipten perde yapcam mutfagıma bakem nasıl olcak
haydi kısslar görüşmek üzere hepinizi öptüm tek tek
adlarınızı yazmıyom haaaaaaaaaaaaaa
hepiniz için geçerli Şeniz Şeniz

kızlar ya az önce yazdım yazdım gitmedi yaw
deprem oldu burdaaa benneyaptımki
onu yazdımdı ama gitmemiş :sm_confused:
niye ank. dua ediyonuz ya ben neyi kaçırdım gene

Kim Müslümanların yolundan eziyet veren bir şeyi kaldırırsa Cenâb-ı Hak Ona katında bir sevap yazar. O’nun katında bir sevabı olan ise cennete girer HZ.MUHAMMED (SAV)

Yolumuzdaki Engeller...

Eski zamanlarda bir kral, saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de pencereye oturmuştu.

Bakalım neler olacak diye gözlüyor...

Ülkenin en zengin tüccarları, en güçlü kervancıları, saray görevlileri birer birer geldiler, sabahtan öğlene kadar.

Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi.
Halkından bu kadar vergi alıyor, ama yolları temiz tutamıyordu. Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu.

Sırtındaki küfeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarıldı ve ıkına sıkına itmeye başladı.

Kan ter içinde kaldı ama, sonunda, kayayı da yolun kenarına çekti.

Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki, kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı... Kese altın doluydu. Bir de kralın notu vardı içinde...
'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.' diyordu kral.

…….

Köylü, bügün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
'Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır
.'

Selam ve dua ile..

hepinize hayırlı cumalar canlarım..bugün düne göre biraz daha iyiyim..ağlamıyorum enazından..yani şimdilik..öpüyorum..

Günaydın canlarım. :1hug: Hastaneye gittim doktorum ameliyattaymış sinirküpü olaraktan eli boş döndüm yine. :mymeka: Üstelik hastaneyi arayıp sormuştum yaneee! :mymeka: Hem poliklinik yapıyo dediler, hem yok nası işse! :mymeka: Ben de başka doktora gitmek istemedim. Annemdeyim yine yafriler. :dance: Gece de burada kaldım. Doğru düzgün kahvaltı bile yapamadım. Bir selam verim kaçıcam yine... Uurarım arada... :a015:

Kartanem deprem mi dedin! Ankaradaki depremi bizim de burada duymamız lasım yafff! :uhm: Şaşırdım şimcik... :1shok:

Zuzucum Tahmin ettiğim gibi işinle ilgili bir engelle mi karşılaştın yoksa! Canım Ailenden birine falan bişi olmasın da... Eğer tahmin ettiğim gibiyse üzülme sabret. Rabbim hayırlı bir yol gösterir inşaallah canım. Bu dünyada yaşadıklarının ecrini öbür dünyada verir... Öptüm seni... Üzülme emi canım...

kızlar ya az önce yazdım yazdım gitmedi yaw
deprem oldu burdaaa benneyaptımki
onu yazdımdı ama gitmemiş :sm_confused:
niye ank. dua ediyonuz ya ben neyi kaçırdım gene

:1shok:ne depremmi:1shok: kaç şiddetinde oldu

canım anko6 ameliyat olcaktı bugün bu yüzden yanem

K
hepinize hayırlı cumalar canlarım..bugün düne göre biraz daha iyiyim..ağlamıyorum enazından..yani şimdilik..öpüyorum..

canım herzaman iyi olursun inşallaha.s

ben celdümmm
neden hbr vermediniz burda toplanıyonuz gızlı gızlı ha
çıbbık hesap verin önce ecrın ceylın -lahanam ve gunduz ablam hıh :dilcikar:

ben celdümmm
neden hbr vermediniz burda toplanıyonuz gızlı gızlı ha
çıbbık hesap verin önce ecrın ceylın -lahanam ve gunduz ablam hıh :dilcikar:

Hoşgeldin bacım... yerimseniben a.s. Ben cıırdım saten seni kıs gizli niye ooosun. Şeniz Öptüm seni şekerjik... Ben annemdeyim. Kıskardeşim de geldi şimcik yurttan. Belkim isin veemesleee banaaa. Gelemeyebilirim yanınısaaa... :a015: Sis devam edim muhabbete. Ben takipteyim canlarım... yerimseniben Şeniz :1hug:

hoş celdün bacum:dance: gel canum neden cizli cizli buluşalumçi:roflol:

bilmiyorum haberim yok da bu topicte buluştuğunuzdan :1closedeyes:

git cicim sen kıskardeşinle vakit gecir sıkıldın bızden zati :ecrin_bebek:

nası yakaladım sizi ama :jeyyar:

Canımcım bak bu senin mesajın. Bi görünüp kaybolduydun. Ben de bööle tutup getirdim seni cicim... kaydirigubbakcemile Bırakma bisi yafriimm... :1hug: Ne sıkılması canım sıkılır mıyım ben sisden. Ama kardeşcazım kıskanıyo sisiiii... :roflol:

:1shok: ne zaman yazmışım yaf niye hatırlamıyorum :çok üzgünüm:

yaaaaaaa ne kırılgansın be
tamam işte öğrendimn ecrin seni davet ediyodu ya zatia.s
hadi barışalım:1hug:[/QUOTE]

tamam tamam sorun bende
hafuze kaybı gecırem de ben

Ben bile gitmedim daha ama herkes kaçtı yaaa! Nerdesiniz yafriler! :uhm:

ben burdayım cicim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…