:1shok::1shok::1shok: ne kaldıki geriye :bbo: geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun zencefil adaçayı çok iyi geliyor gripe güzel bir ıhlamur yap kendine limonlu ıhlamuru kaynatırken kiraz sapı ve mısır püskülü koy içine oda idrar yollarındaki iltihaplarına çok iyi gelir ben yazın bolca kiraz sapı ve mısır püskülü toplarım kenaraçok geçmiş olsun a.s.
tünaydın hanımlar dün akşam oğlumun doğum günüydü ay bi yorulmuşum ki:bbo: yaşlandım galiba 7yaşına girdi oğlişim ne çabuk büyüyo yaaa:1shok:
tünaydın hanımlar dün akşam oğlumun doğum günüydü ay bi yorulmuşum ki:bbo: yaşlandım galiba 7yaşına girdi oğlişim ne çabuk büyüyo yaaa:1shok:
Tünaydın canım. Hoşgeldin. oğlunun doğum gününü kutlarım. yerimseniben
Bizim hatunlar nerdesiniz. Saten dün akşm da beni yalnız bıraktınız bu gün bari gelin! Kartanesi akşam bir ara yeşil yaktı ama topicimize uuramadı... Farketmedim sanma cicim... : :mymeka:
Diğerleri size diyom saydırtman bana şimdi. Nerdesiniz yaaa! Dün çizelgemle baya bir uuraştım ama hallettim. Gelin de fikrinizi sööleyin nassı oomuş!
Anaaaa! Bi tane de yeşil ışık yakan yok. kafamçokkarıştı Nerdesiiiz güseller. :uhm: Serenay ne samandır uuramıyoo, Kartanesi, Zuzu, Gündüz, Lady, Redlight, Saytros, Lahanabebek, Minikız nerelerdesiniz? Unuttuuum varsa kusura bakman. Çünküm hastayım. Aklıma gelmiyo başka napam. Saten düşünecek de haaalim yok... kafamçokkarıştı
gözel olmuş çizelgen canısı ben dün eşim çocuklar filan mertere gittik
büyük oğlana eşofman filan alacaktık
küçüğede sonram biz dup dururken çoştuk yani bayramlıklarımızıda aldık çünküm merter çok uygun
eşime bana çocuklara filan gezdik dolaştık vallah havada iyiydi
sonram akşamleyinde düğüne gittim saat 23.00 sularında geldim
ve uyudum girmadim kk ya
tam dalıyordum ki 5 el silah sesiyle irkildim
o neyin nesiydi bilemedim korktum yani işte böyle ecrinçiğim
a.s
ay ay geçmiş olsun kankim ya bende grip olacam da olamıyom
eziyet ediliyorum malesefffffffffff
benimde boğazlar yanıyor başımda 100 ton ağırllık var gibi tansiyon düşüyor
dolar gibi çıkmıyor
her tarafım ağrıyor ve ben bunlara ragmen yıkılmadım ayaktayımmmmmmmm
sende uşak yok bayrı hastalığının tadını çıkar
yani yay dinlen canım ah ben yatabilsem nirdeeeeeee bebişler varken
merhaba kızlar ben geldim.izmire gezmeye gittim geldim.yollarda yoruldum.birde balıkesirde 4 teğmenin yaptığı kazaya denk geldik çok üzücüydü.bu akşam haberlerde çıktı hepsi ölmüş sanırım.Allah sabır versin ailelerine.bugün de bir tanıdığın bahçesine gittik bol bol taze fasülye topladım ancak şimdi geldik ve yorgunum,yarın pişiririm artık.ecrin geçmiş olsun canım.miden için kudret narı diyorum yine.grip için de 1ölçü limon,1 ölçü bal,1 ölçü zeytinyağını bir taşım kaynatıp sabahları aç karnına bir yemek kaşığı içiyorsun.annişlerde kuzularına bronşit için falan yapabilir,gayet faydalı. gündüzüm alışveriş yapmışsın ya çok özendim ben.bu aralar biraz yolsuz kaldım canım da acayip birşeyler almak istiyor.neyse çok konuştum öpüyorum hepinizi.