Bizim kzlar buraya...

Annemdeyim ama topicin bekçisi gibi arada yokluyorum sizi. Bakıyorum da yaymışsınız yine. Niye muhabbet yok bakim bu gün! klava: Çıbık gelin burayaaaa! klava: Serenaycım yalnız kalmışın galibaaa... Yetiştim ama kalamam fasla. Şeniz sositososito

Alıştığın yerden ayrılırken hep bir burukluk olur zaten cicimmmm... Hayırlı olsun yeni işin... :dance:

kız okudunuzmu benim kızımın anlayısını

yok yok anam gine saçılmış her bi keşler yaffffff
senağlama:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

eve geldim de kızlar yolda giremedim nete o yüzden yoktum kaydirigubbakcemile3:roflol: yemeğimi yerken size de laf yetiştirem dedim gerçi kimse kalmamış yemek vakti tabi cokacimcoook
hadi bakem yiyin de gelin çıbık

Hayırlı akşamlar çıtırlar ben de bu gün evde yoktum giremedim siteye,iyisinizdir İnşallah.Mamalarınızı yemedinizmi hâla .....a.s.

ben yiyeli çok oldu temizliğe başladım :1closedeyes:
öfff canım istemiyo yaaaaaa geri geldim oturdum :dilcikar:

amaaaan boş ver canım ,otur dinlen yap yap hep aynı,Allah bitirtmesinde, ev işleri hiç bitmiyo sositososito

huhuuuu ben geldim oralardamısınız

hep senmi düğüne gitcen nen bugünde ben gidem dedim az önçe geldim tıngırtı alemindenhihoyyyt

amaaan yapmadım zaten saytroscumm
ama ne zaman yapam yaaa üfff
kocam yok diye bugün planlamıştım ama hiç istemedi canım yaaaa
ellerime ayaklarıma bakıp yaptım :jeyyar:
amaan işten de artık gelme deselerdi keşke son güne kadar gitcem meburen tatil yapardım ne güzel yaw

evet canım kendi isteğimle değiştiriyorum
inş. daha iyi olur :Saruboceq:
çok daha büyük ve kurumsal şirkete geçiyorum (hepinizin bildiği bi şirket hihoyyyt) geleceğim açısından kendimi geliştirmek açısından daha iyi olacak inş. allahım pişman etmez sonuçta memnun olduğum bi yerden de ayrılıyorum bi ipucu verimm artık internete benim sayemde bağlanacaksınız kaydirigubbakcemile3

neden kimsecikler yok
yatyonuzmu halamirmirmirmir sizi uykucular sizi
ben işimi bitirdim, şimdide sabah kahvemi içiyom
birazdanda hazırlanıp çıkcam

neden kimsecikler yok
yatyonuzmu halamirmirmirmir sizi uykucular sizi
ben işimi bitirdim, şimdide sabah kahvemi içiyom
birazdanda hazırlanıp çıkcam

yok lahanam uyunurmu oğlanı okula bıraktım geldim derken eşimi yolladım şimdik işe
bi bakem dedim
günaydınlar canısı sen nasılsın bakalım bugün her zamankinden

yok lahanam uyunurmu oğlanı okula bıraktım geldim derken eşimi yolladım şimdik işe
bi bakem dedim
günaydınlar canısı sen nasılsın bakalım bugün her zamankinden

bende kızımı okula yolladım eşimde gitti birazdan bende gitcemhihoyyyt
çok şükür iyiyim canım teşekkür ederima.s inşallah sende iyisindir çocuklarınla seni kocaman öpüyoruma.s.

günaydın kızlaaaar
ay iki saattir siteye girmeye çalışıyom yaa kafamçokkarıştı
bu ne yavaşlık beeele
napıyonuz bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…