Bizim kzlar buraya...

tamam zuzucum sen de sormadık say o zaman :sm_confused:
ama dertleşmek istediğinde biz burdayız unutma haa
ağlama ya seni hep neşeli görmeye alıştık biz
Allah yardımcın olsun sıkıntılarını bir an önce atlatmanı nasip tesin inş. :1hug:

kızlaaar sizlere de günaydınlar a.s.

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM bende istanbulda olsam banada gelirdin dimi şekercim
ama ben nerede sen nerede:çok üzgünüm: çok uzağız
yinede yolun düşerse beklerim canımcım

evet canım yakın olsaydık gelirdim vallah ah ah inşallah yolum adanaya düşerse sana gelmez olurmuyum canısı inşallah o günlerde gelir gelirim kıssssssssss:1hug:

konuşursam ağlamaya başlıjam yine..al işte başladım bile..yeni sustumdu zati..boşwerin yazmadım sayın siz..öptüm hepinizi teker teker..

aaaaaaaaaaa olmaz öyle canım biz burda niçin varız gülüm dertleşmek için seni herneyse ne bilmiyorum üzüldüğün ama takma kafaya derim canım
ağlama sakın oldumu cicim ben siz arkadaşlarımın üzülüp ağlamalarına kıyamam yaaaaaaaaaa:1hug::teselli:

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
GÜNDÜZÜM bende istanbulda olsam banada gelirdin dimi şekercim
ama ben nerede sen nerede:çok üzgünüm: çok uzağız
yinede yolun düşerse beklerim canımcım

lahanam biz ecrinle dün gece msn de görüştük yani ecrinde safranboluda oturuyor
gitmem imkansız yaniiiiiii

ohhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooh msn de sohbetler gidip gelmeler :dilcikar::çok üzgünüm::a015: küstüm size ben burlarda bi başıma kaldım kapı tokmayım len benCADIARZU

Günaydın şekerler... Akşamki yoğun trafiğimizden soora yine buradayım... :teytey: Serenaycım dün erken kaçtın cicim. Kartanesinden mi korktun yoksa... :1shok: Ben sana seslendim Kartanesi gitti korkma gel diye ama duymadın... :roflol: Ben yalnız kalacakken neyse ki Gündüzcüm geldi. Burası yetmedi msnye koştuk... Aslında sizin için gittik msnye. :jeyyar: Okumaya yorulursunuz diye. laelaelaelaelae :jeyyar: Gece 00:30' a kadar da öyle sohbetleştik. Gündüzcümün küçük oğluşu Erdemin uyusu gelince onlar kaçtı ben de bilgisyarda bir iki oyun oynayıp kapattım...

Zuzucum noldu sana yaaa! :çok üzgünüm: Seni hep neşeli görmeye alıştık... Olmuyo böyle canımın içi... Sormayın diyosun ama ben dayanamam ki sefdiim birinin böyle üzgün olmasına... :çok üzgünüm: Kıyamam sanaaa! Neyi taktın bilmiyorum. İşinle mi ilgili canım yaaa... :teselli:

aman bunlara eccük kızmaya gelmiyo yaw hemen çil yavrisi gibi dağılmışlar kaydirigubbakcemile3
dün pek bi sataşasım vardı size bi de siteye
herbişeyler yasakmış ya çok komiğime gitti ondan yazdıydım korkmayın gız benim üst makamlarla ilişkim falan yok kaydirigubbakcemile3
büyük harfle falan yasakmış ya ondan dalga geçim dedim eccük :jeyyar:
eee kadınlarla da uğraşmak zor anacım herkes biyerlerden çemkirip duruyo sitede hamama döndü tabe :roflol: belkim yakında şu smileyler de kalkar ona göre kullanabildiğiniz kadder kullanım yafrim kaydirigubbakcemile

Ben kaçııım şekerler... Kocişkomdan izni kaptım anneciiime gidiciym.. :teytey: Öptüm hepiciiinisi... Gine gelirim belkim... Şeniz Kartanem birtanem... Aman sen sen ol bu sitede isyankar olma... Amman haaa! Nolucaaaı belli ooomas ona göre. yerimseniben Kurallar katı yaneee! :1shok:

hehehe doğru dedin kız kartanesi boldan boldan kullanmak lazım her şeyi dün kalktım öyle ecrincim ama kartanesinde deel ufaklık iyice huysuzlandı böğünde temizlik yapıyom yemek yapcam misafirim var kuşum ondan pek katılamıcam aranıza fazla yazman kız ben yokken okuyana kadar ambale oluyom sora beynim sulanıyo

napim anacım asi kişiliğime hakim olamıyorum lülülülülülü
yaw şu yandaki gittigidiyor reklamını da kaldırsınlar yaw gözüm kayıyo sürekli yakında iflas etcem valla hee :roflol:
adamlar işini biliyo ya kadınların olduğu yere yapıştırmış alışveriş manyağıyız diye :roflol:
ee herkes kaçtı benneyaptımki
bu arada dışarsı sıcak içersi soğuk yaa üşüyom beeen

yine merhaba kızlar.benim kursta sınıfın duvarını kırıp büyüteceklermiş ayıptır söylemesi koca totoma yer bulamadılar da kendime bi kupa vereyim:hooray:yarına hazır olurmuş.zuzuuuuu üzülme sen.ne zaman paylaşmaya hazır olursan dertleşmeye bekleriz.ben gidip dolabımı bi sileyim size de kolay gelsin

minikiz zuzuu nasılsınız kızlar? görüşemiyoz epeydira.s
minikiz gazoz içircenmi:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bak çoktandır bana vermiyon hep başkalarına içiryon klava: olmuyo ama olmuyo

lahanam sana bi ziyaretçi gazozu içirmeye geldiydim ama ziyaretçi mesajın kapalı bi ara bakıver canım.bak yine gazozu başkası içecek ağlayacaksın sonra:içelim:

Noluyo yafff!!! Kimsejikler gelmemiş.... Dünkü muhabbet nerdeeee! Bu günkü nerdeeee! Kısss Kartanesiiii Gündüz nerdesiniz yafriler! Diğerlerini sölemiyom darılmayın. Ben de anneciimdeyim. Bi uurıyım dedim. Ne yazmışsınız bi bakiim diye... Ama pek bi boş geldi bana topic. Nese uzun yazamıcam yani... Zira anneciim alınmasın dimi ama.. Öpüjükleeer...

ben buralardayım cicim
çümküm işin son günleri olmasından kaynaklanan bi isteksizlik mevcut :jeyyar:
ama yetiştirmem gerken işler de var offffff
ya işimden ayrılıyorum diye üzülüyorum bi de benim için çok iyi düşünüyolarmış memnunlarmış iyi mevkiler düşünüyolarmış benneyaptımki
yarı yolda bırakmak istemezdim :sm_confused:
insan geleckte hangisi daha iyi olur kestiremiyor aslında şu aşamada şartlar açısından pek fark yok ama geçeceğim yer türkiyenin en büyük şirketlerinden biri dolayısıynan onu tercih etmeyi uygun gördüm
hep hayırlısı olsun diye dua ettim umarım hayırlısı budur

lahanam sana bi ziyaretçi gazozu içirmeye geldiydim ama ziyaretçi mesajın kapalı bi ara bakıver canım.bak yine gazozu başkası içecek ağlayacaksın sonra:içelim:

canım ben nasıl yapılıyo bilmiyomki:1no2: hayallah yine gazozu kaçırdım iyimi yaaaaasenağlama

evet ya kimsecikler yok ecrinim bende yalnız kaldım

kartanem nur tanem yanlız mı kaldın arkadaşım bi başına yeşil yeşil yanıyosun hayırlısı buymuş canım üzülme

kızlar anlatmazsam çatlıcam arkadaşlarla kahve içerken bi muhabbet arsında sizden bahsederken haydi kızlar KaKa dedim benim büyük kız ne anlasa beyenirsiniiz dediki nası yani anne hep beraber kakamı yapcanız çatlıyorum gülmekden:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

saytroscum zayflıcaz hayatım merak etme sen ecrin kız sen de yanıyon yeşil yeşil cvp virsenize

kız srenay üzülmüyom zaten yani gideceğim yer benim için büyük bi fırsat ama şu an çalıştığım yerde de herşey güzel gidiyodu yani onu demek istedim yerimseniben
mutluyum yane sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…