Bizim kzlar buraya...

niye kimse yok
ben nereye gelsem siz bi yerlere kaçıyosunuz ya :ecrin_
bebek:

Gittim gene geldim. Ara sıra gelir giderim artıkın canım. Yaf sahi hatırlamıyon mu şeker! Bir iki meşazın daa var ama... Neeese artık yaff... Eee naptin bakam? Bis çay içiyos gel sana da koyam bi bardak...
Of yaaaa kk çok yavaş gitmiyo bir türlü mesajlarım yaaa!

falla burda bi gidip geliyoruz ahirete gidp gelme gibi töbe yaa sinirlerim bozuluyo
boşver artık mesajlarımı
zaten iice unutkan oldum psikoloğa görüncem yakında gitmem lazım
ciddi durum bu
bide facebooktakını hatırlamayınca dedim lady gıt sen bi doktora
yarın senı hatırlamassam şaşırma kafamçokkarıştı

deprem 4.5 şiddetinde oldu ve eccük uzun sürdü :1shok:

zuzucum çok güzel bişey yazmışsın ya allah razı olsun bazen böyle bildiğimiz ama hatırlamamız gereken şeyler oluyor değil mi
inş. herşey yolunda gider canım
bilmiyorum sorunun neyle ilgili ama engel diyince aklıma geldi. iş bulmakla ilgili çok sorunum oldu sadece bu ülkede geçerli olan kurallardan şimdi açık açık yazamıyom bi kere yazdım banlandım topicimizi kirletmek istemem yaani ondan yoksa gene yazardım :1closedeyes:
ama benim hayattaki en büyük problemimdi bu neyse çok şükür çözümü oldu işimde rahattım şimdi iş değiştiriyorum orda problem olmadığını biliyorum ama yine de tedirginim allahım pişman etmesin diye ondan diyorum sürekli

bu topicte başka topic adresi vermek yasaktır :eek:klava:
heleki bu adres bizim gidemicemiz bi buluşma adresiyse daha da yassahtır :mymeka:
banlarım seni lady :eek:klava:
biz nasıl gelelim nan buluşmaya
nbispet mi yapıyon bize :dilcikar:

bu topicte başka topic adresi vermek yasaktır :eek:klava:
heleki bu adres bizim gidemicemiz bi buluşma adresiyse daha da yassahtır :mymeka:
banlarım seni lady :eek:klava:
biz nasıl gelelim nan buluşmaya
nbispet mi yapıyon bize :dilcikar:

ne o kıssss sizin angaralarda da buluşma oliyiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
niye gitmeysun da:roflol:

merhaba kızlar,gene ortalık karışmış kartanesi geçmiş olsun.muhtarım gündüzüm şu siteyle bi ilgilensene.o kadar yavaş ki herkesin cevabı birbirine giriyor.ben bütün gün teyel yapıp durdum kursta,çok komik geldi.neyse böyle işte.ben yarın izmire gidiyorum.sabah orda olacağım gündüz gezip akşam otobüsüyle de geri döneceğiz

merhaba kızlar,gene ortalık karışmış kartanesi geçmiş olsun.muhtarım gündüzüm şu siteyle bi ilgilensene.o kadar yavaş ki herkesin cevabı birbirine giriyor.ben bütün gün teyel yapıp durdum kursta,çok komik geldi.neyse böyle işte.ben yarın izmire gidiyorum.sabah orda olacağım gündüz gezip akşam otobüsüyle de geri döneceğiz

herhalde minikiz önçe teğel almanız gerekiyor yoksam dikişi nasıl öğrencen nen
izmirde ne işin var kursca piknik yapmayamı gidiyonuz:roflol:
site benim sorumluluğum altında değil canısı yoksa
ooooooooooooo jet hızına cevirmiştim yagane:roflol:
uğraşıyorlar ya kısssssssss modlar ne gadar sabırsız hatunlarsınız nen öyle
aaaaaaaaa:eek:klava:taşıncaz artık sabır:eek:klava:

günaydınlar efemmm şakkıdı
nasılsınzı hatunlaaar
yine cts ve yine iş başı kafamçokkarıştı ama son ctsm :lepi: bundan soora ctsleri çalışmak yook hihoyyyt
kızlar şu ggye fena takmış durumsayım açık arttırmalara girip kazanıp duruyom biri beni durdursuuunn
bi ayakkabı ve bi çanta aldım.
çantam daha gelmedi ama ayakkabı güzel kaydirigubbakcemile5
eee banim gibi bi alışveriş manyağı vakit bulamazsa da çıkmaya bi şekilde alışverişini yapar demi gamyoncuiremsu
yalnız ısrarla tekrarlıyorum yöneticiler kazen size sesleniyorum şu yanda çıkan reklamlar yüzünden hergün girip duruyom ya kaldırın şu reklamlarııı :kızgın:

bu arada deprem 4.5 şiddetindeymiş ama biraz uzun sürdü soran arkadaşlara ve geçmiş olsun diyen arkadaşlara a.s.

Selam yafriler... Nassınıs bakam. Yaf ben pek iyi deeelim. Ya grip oomuşum yaa! senağlama Öksürük, boğaz tahrişi, başağrısı, kırgınlık hepsi mevcut... Nese sise de bulaştırmııım barı. Öpmiciym bu sefer... Görüşürüz canlarım benim... Bu gün efimdeyim. Ama işim çok. Uuurarım yine arada... :a015:

polen0.gif

İsterdim cicim ama biliyon gız ben safranboludayım nassı gelem... :nazar: Bizim topicte güzel Türkiyemin her yerinden var. İstanbul ağırlıklı diil yani... :1closedeyes: Bak ama Sayrtroslan Özgür bi de Gündüzcüm gidebilir belki Kadıköy buluşmasına. sengözlerimebaksanab Gidin kıs bizim yerimize de gidin... Gerçi Özgür bu mesajı ne zaman görür bilmem... :roflol:

Anaaaa! Bi tane de yeşil ışık yakan yok. kafamçokkarıştı Nerdesiiiz güseller. :uhm: Serenay ne samandır uuramıyoo, Kartanesi, Zuzu, Gündüz, Lady, Redlight, Saytros, Lahanabebek, Minikız nerelerdesiniz? Unuttuuum varsa kusura bakman. Çünküm hastayım. Aklıma gelmiyo başka napam. Saten düşünecek de haaalim yok... kafamçokkarıştı

Ben geldim nasılsınız arkadaşlar; Ecrincim çok geçmiş olsun,kimden duysam gribim diyo,Sen şimdi git yat, bir güzel terle, bol bol ıhlamur iç ,C vitamini takviyesi al tamammı cicim.Umarım kısa zamanda iyileşirsin cnm.a.s.

Redligtcim işim de var yatamam ki şimdi. Neyse ki çok şiddetli değil. Ihlamurum yok ama nane limon denicem bakalım. teşekkürler ilgin için...

X