- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız srenay üzülmüyom zaten yani gideceğim yer benim için büyük bi fırsat ama şu an çalıştığım yerde de herşey güzel gidiyodu yani onu demek istedim yerimseniben
mutluyum yane sırnaşık şey
kızlar anlatmazsam çatlıcam arkadaşlarla kahve içerken bi muhabbet arsında sizden bahsederken haydi kızlar KaKa dedim benim büyük kız ne anlasa beyenirsiniiz dediki nası yani anne hep beraber kakamı yapcanız çatlıyorum gülmekden:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız okudunuzmu benim kızımın anlayısını
:1shok:kartanesi gece gece ne işi yaw yat dinlen bütüngün çalışmışın zati gece gece ne işi zuzudan ses yok inşallah iyidir canı neye sıkıldıysa inşallah düzelmiştir:teselli: çocuklar yattı bi takılıyım dedim kocacım gelmeden ama kimsecikler yok sanırsam kaydirigubbakcemile:tomato::a015:gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
Noluyo yafff!!! Kimsejikler gelmemiş.... Dünkü muhabbet nerdeeee! Bu günkü nerdeeee! Kısss Kartanesiiii Gündüz nerdesiniz yafriler! Diğerlerini sölemiyom darılmayın. Ben de anneciimdeyim. Bi uurıyım dedim. Ne yazmışsınız bi bakiim diye... Ama pek bi boş geldi bana topic. Nese uzun yazamıcam yani... Zira anneciim alınmasın dimi ama.. Öpüjükleeer...
neden kimsecikler yok
yatyonuzmu halamirmirmirmir sizi uykucular sizi
ben işimi bitirdim, şimdide sabah kahvemi içiyom
birazdanda hazırlanıp çıkcam
yok lahanam uyunurmu oğlanı okula bıraktım geldim derken eşimi yolladım şimdik işe
bi bakem dedim
günaydınlar canısı sen nasılsın bakalım bugün her zamankinden