- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
günaydınlar can dostlarım
türkiyemin hemn hemen her yeri yağışlıhihoyyyt
allah bereketli yağışlar versin
hepinize merhabalar.benim kurs işi olmuş.az önce aradılar.modelistlik ve giyim öğrencisi sayılırım artık.hazırlamam gereken evraklar var öptüm hepinizi.
hepinize merhabalar.benim kurs işi olmuş.az önce aradılar.modelistlik ve giyim öğrencisi sayılırım artık.hazırlamam gereken evraklar var öptüm hepinizi.
hayırlı olsuna.s
seni zaten göremiyoduk artı hiç göremeyiz heralsırnaşık şey
artık gozo0zda içirmezsin sen:roflol:
selam kızlar hihoyyyt kk ya pek giremiyorum vaktim yok yaaaaaaaa:a015: gündüz koşturmaca içindeyim akşam çocukların dersleri var onlarla ugraşıyorum :bbo: yarında misafirlerim var heçççççççççççç gelemem pazarda misafirim var iftara sonra ben gezcem:jeyyar:ben hep gidicem çok üşengecim ya gezmekten fırsat bulamıyorumki:1rolleyes:gündüz lahanabebek kartanesi ecrin özgür hepinizi öpüyorum :smiley-cool:ay bunu çok seviyorum ya benim gözlük takmış halim:smiley-cool:
teşekkür ederim kızlar.vallahi çok sevindim.kesin kaydım yapıldı,bayramdan sonra başlıyoruuuum.iki gün modelistlik,üç gün giyim.sonra doğurabilirsiniz bebişlere ciciler dikerim.size de dikerim ağlamayın sakın:1hug:buraya uğramazsın diyenler için şunu söyleyebilirim.alışmış kudurmuştan beterdir.günümü anlatmak için gelirim yine.hem canınız nöri abla gazozu çekerse özel mesaj atın anacım.özel servis çekerim ay çok sevindirik oldum ben:dance: bu arada öptüm hepinizi
gündüzüm onlara gazoz yok:dilcikar: önce kendilerini bi ispatlasınlar bakem.model konusuna gelince.ayıp ettin elimden ne gelirse paylaşırım ne demek
niye ki gündüz?kocan istemiyormu gitmeni.vallahi benimki çok sevindi.kış gelince depresyon basar beni,bir suratsızlık bir huysuzluk,çekilmem yani.mecbur dışarı çıkıp insan içine karışacaksın uyuzluk yapmaya fırsatın olmaz git git diyor benimki.bir de kurs binası bir sokak ileri de çok şanslıyım yani
Neden bu akşam kimse yok yaaa! Yalnız ve de uykusuz bi ben kaldım buralardaaa! Gerçi kocam evde ama çoktan uyudu bile. Bende ise tık yok yaaa!
slmlar ben geldim nasılsınız.........
hoşgeldin kardelen
ne olsun işte takılıyoruz şu alemdeşakkıdı
hoşbuldum canım...
neler konuşuyordunuzz....