Bizim kzlar buraya...

hepinize merhabalar.benim kurs işi olmuş.az önce aradılar.modelistlik ve giyim öğrencisi sayılırım artık.hazırlamam gereken evraklar var öptüm hepinizi.

hayırlı olsuna.s
seni zaten göremiyoduk artı hiç göremeyiz heralsırnaşık şey
artık gozo0zda içirmezsin sen:roflol:

hepinize merhabalar.benim kurs işi olmuş.az önce aradılar.modelistlik ve giyim öğrencisi sayılırım artık.hazırlamam gereken evraklar var öptüm hepinizi.

gözün aydın şekeriimmmmm
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

eh bizede model gönderirsin artıkın bizde faydanalım da
dikip giyeriz yani:1hug:

bizde seni seviyoz canım bunu bilesin
biz hatunlar hep koşuşturuyoz zaten :roflol:
git kız ne üşeniyon sen
yakın olsaydık birbirimize
destek olup giderdik kursa ne iyi olurdu haaaaaaakaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim kızlar.vallahi çok sevindim.kesin kaydım yapıldı,bayramdan sonra başlıyoruuuum.iki gün modelistlik,üç gün giyim.sonra doğurabilirsiniz bebişlere ciciler dikerim.size de dikerim ağlamayın sakın:1hug:buraya uğramazsın diyenler için şunu söyleyebilirim.alışmış kudurmuştan beterdir.günümü anlatmak için gelirim yine.hem canınız nöri abla gazozu çekerse özel mesaj atın anacım.özel servis çekerim ay çok sevindirik oldum ben:dance: bu arada öptüm hepinizi

gündüzüm onlara gazoz yok:dilcikar: önce kendilerini bi ispatlasınlar bakem.model konusuna gelince.ayıp ettin elimden ne gelirse paylaşırım ne demek

gündüzüm onlara gazoz yok:dilcikar: önce kendilerini bi ispatlasınlar bakem.model konusuna gelince.ayıp ettin elimden ne gelirse paylaşırım ne demek

sevindim okullu olduğuna bende bir fırsatını bulabilsem ismek kursuna gitçemde
bakem kısmet ne zaman kojiş amannnn diyoooo

niye ki gündüz?kocan istemiyormu gitmeni.vallahi benimki çok sevindi.kış gelince depresyon basar beni,bir suratsızlık bir huysuzluk,çekilmem yani.mecbur dışarı çıkıp insan içine karışacaksın uyuzluk yapmaya fırsatın olmaz git git diyor benimki.bir de kurs binası bir sokak ileri de çok şanslıyım yani

ufaklık var ya canım okula seneye gitçek onun için eş aman diyo yani
kışın yağmurlarda taşımak istemiyorum bebişimi

Neden bu akşam kimse yok yaaa! Yalnız ve de uykusuz bi ben kaldım buralardaaa! Gerçi kocam evde ama çoktan uyudu bile. Bende ise tık yok yaaa!

merhaba kızlar..ecrin ceylin bende de tam tersi bi durum söz konusu canım..kocam işte..bende uyku had safhada.mirmirmirmir.ama gel görki, kk sevgisi daha ağır basıyo.kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-.

Neden bu akşam kimse yok yaaa! Yalnız ve de uykusuz bi ben kaldım buralardaaa! Gerçi kocam evde ama çoktan uyudu bile. Bende ise tık yok yaaa!

cehhhhhhhhhh geldim kankim geldim
kız senle niye dargın olam haaaaaaaaaaa:mymeka:
benim uşaklarla uğraşırken doğru dürüst rahatlık yok bana
uyudularda bi bakem dedim k k ya

hoşbuldum canım...
neler konuşuyordunuzz
....

nelermi ordan burdana.sşundan bundana.s
bebişlerden:ecrin_bebek:ütülerden temizliklerden,
nöri ablanın gagozlarından,
kartanesinin tez'inden,ozgurdunun kayıp oluşundan,zuzuunun misafirlerinden ,
saytrosun okula giden kızından filan işte
aklımıza ne gelirse anlatıyoruz işte
eeeeeeeee dinliyom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…