Bizim kzlar buraya...

nelermi ordan burdana.sşundan bundana.s
bebişlerden:ecrin_bebek:ütülerden temizliklerden,
nöri ablanın gagozlarından,
kartanesinin tez'inden,ozgurdunun kayıp oluşundan,zuzuunun misafirlerinden ,
saytrosun okula giden kızından filan işte
aklımıza ne gelirse anlatıyoruz işte
eeeeeeeee dinliyom seni:kahve:

ama benden bahsetmemişinki:a015:senağlamasenağlamasenağlama

bu arada herkese günaydın bayanlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyytkaydirigubbakcemile5

günaydııınnn kaydirigubbakcemile2
dün akşam iftara davetliydik zar zor yetiştim vallaaa işten çıkk okula git çıktı al cilte ver soora eve geri gel hazırlan tekrar çık bi de trafik kafamçokkarıştı gittiğimde ezan yeni okunmuştu
sabah da kalktım gittim tezlerimi aldım hocalara imzalattım bi kişi kaldı o da imzalıcak enstitüye vercem soora kızlar dua edin enstitü bi sorun çıkarmasın yaaaa
şurda niye boşluk var burası niye böyle falan diye yoksa tekrardan çıktı cilt ve imzaaa offff :çok üzgünüm: stres bastı iki gündür suratımda sivilce çıktı valla hiç çıkmazdı kafamçokkarıştı
şu sonuncu jüri üyesine de ulaşabilsem bugün hallolacaktı ama bakalım bekliyorum başka bi kurumda çalışıyoo allam noolur yardım eeet :Saruboceq:
akşam da eşimin işten arkadaşlarıyla iftara gitcez dışarıya biri benim de okuldan arkadaşım ooh bugün yemek yapma derdi yook kaydirigubbakcemile2 bi de hava soğuduuuuu kış geldi yaw

offff kartanesi hatırlatmak zorunda mısın şu kışı?sevemedim gitti,hep yaz olsun hep güneş olsun.sonunda tüm kk bacılarımdan para toplayıp dubaiye havaiye falan kaçacağım ben.bu arada şu tez işi bir an önce hallolur da kurtulursun inşallah.gündüzüm gazoz mu dedin?geldim ben,kime lazım?lahanacım keyifli gördüm seni Allah bozmasın.ecrincim saat geç oluyor sen geldiğinde o yüzden pek kimse olmuyor.zuzucum sesin çıkmamış bugün ne haber?saytros zaten o kadar temizlikten sonra bir köşede yığıldı uyudu sanırım.özgürün kuzusu evde onunla oynuyordur.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum benim dışarda işlerim var bugün yine.hepinizin günü güzel geçsin

selam kızlaarr..geldim burdaım..tadım yokk,siz takılınn izlemedeyim.... sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

selam kızlaarr..geldim burdaım..tadım yokk,siz takılınn izlemedeyim.... sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

neden tadın yok şekerçiğim ne oldu ya
bizi üzmeye kimin hakkı var yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
of of offffffffffff dünya ofsenağlama

malumunuz ekonomistim..we hani hatırlarsanız bi proje üstünde aylardır çalıştığımdan bahsetmiştim..haberleri takip ediyosanız şuan dünya borsalarında büyük bi kriz war..biçok finans dewi iflasını açıkladı..benim projem avrupa ülkelerinin borsalarıyla ilişkiliydi we uzun süredir görmediği dipleri görmesi aylardır werdiğim bütün emekleri puff diye söndürdü yerle bi etti..4 -5 aydır üzerinde çalışıyodum we şuan herşey bitti..canım sıkkın... :nazar: :nazar:

Günaydınlaaaar... Topicin en daimi elemanı olarak yine geldim buraya. Sizden vazgeçemiyorum şekerler... Sıkılıyo musunuz benden?

Zuzucum noldu sana cicim? Seni neşeli görmeye alıştık... Olmuyo böyle. Hemen neşelen bakiim... Bi gülümse şöööle... :teselli:

Günaydınlaaaar... Topicin en daimi elemanı olarak yine geldim buraya. Sizden vazgeçemiyorum şekerler... Sıkılıyo musunuz benden?

senden kim sıkılabilirki tatlişkom benim kankim canım çüğerümmmmmmm:1hug:
sen nasılsın nasıl hissediyon kendini :CüvCüv:varmı ha

malumunuz ekonomistim..we hani hatırlarsanız bi proje üstünde aylardır çalıştığımdan bahsetmiştim..haberleri takip ediyosanız şuan dünya borsalarında büyük bi kriz war..biçok finans dewi iflasını açıkladı..benim projem avrupa ülkelerinin borsalarıyla ilişkiliydi we uzun süredir görmediği dipleri görmesi aylardır werdiğim bütün emekleri puff diye söndürdü yerle bi etti..4 -5 aydır üzerinde çalışıyodum we şuan herşey bitti..canım sıkkın... :nazar: :nazar:

Hımm kknın yavaşlığından bu mesajını görmemişim canım. Üzülme yaaa! Başka bir proje alırsın. Ne diyebilirim ki anlamadığımızdan fikir de veremeyiz sana. :çok üzgünüm:

senden kim sıkılabilirki tatlişkom benim kankim canım çüğerümmmmmmm:1hug:
sen nasılsın nasıl hissediyon kendini :CüvCüv:varmı ha

Hala regli olmadım canım. 1 gün kala dayanamayıp test yaptığımı biliyorsun. O zaman negatif çıkmıştı. Şimdi de iki gün geçti. Daha erken ümitlenmek için. Bilmiyorum ki yaaa! Belirtileri de var.

Hımm kknın yavaşlığından bu mesajını görmemişim canım. Üzülme yaaa! Başka bir proje alırsın. Ne diyebilirim ki anlamadığımızdan fikir de veremeyiz sana. :çok üzgünüm:

saol tatlım..ama bunun tekrarı yok..:1no2:neyse sıkmıyım sizi..sahi senin bugün mü adet günün?? olmadın dimi daha??

Hala regli olmadım canım. 1 gün kala dayanamayıp test yaptığımı biliyorsun. O zaman negatif çıkmıştı. Şimdi de iki gün geçti. Daha erken ümitlenmek için. Bilmiyorum ki yaaa! Belirtileri de var.

bunu şimdi gördüm..hadi hayırlısı bakalım..güzel haberler bekliyoruz senden..içime güzel şeyler doğuyo...inşalaahh..

günaydııınnn kaydirigubbakcemile2
dün akşam iftara davetliydik zar zor yetiştim vallaaa işten çıkk okula git çıktı al cilte ver soora eve geri gel hazırlan tekrar çık bi de trafik kafamçokkarıştı gittiğimde ezan yeni okunmuştu
sabah da kalktım gittim tezlerimi aldım hocalara imzalattım bi kişi kaldı o da imzalıcak enstitüye vercem soora kızlar dua edin enstitü bi sorun çıkarmasın yaaaa
şurda niye boşluk var burası niye böyle falan diye yoksa tekrardan çıktı cilt ve imzaaa offff :çok üzgünüm: stres bastı iki gündür suratımda sivilce çıktı valla hiç çıkmazdı kafamçokkarıştı
şu sonuncu jüri üyesine de ulaşabilsem bugün hallolacaktı ama bakalım bekliyorum başka bi kurumda çalışıyoo allam noolur yardım eeet :Saruboceq:
akşam da eşimin işten arkadaşlarıyla iftara gitcez dışarıya biri benim de okuldan arkadaşım ooh bugün yemek yapma derdi yook kaydirigubbakcemile2 bi de hava soğuduuuuu kış geldi yaw

Canım Allah yardımcın olsun. Ne zor şeymiş yaaa! Mezun ediyolar ama edene kadar peşlerinde süründürüyolar demi resmen.:eek:klava: Sanki boşluk olsa ne olacak. Mükemmelin mükemmelini mi istiyolar? :eek:klava: Canım şu işlerin bitse de daha sık uğrasan. Özledik valla muhabbetini. yerimseniben Bi görünüp çıkıyorsun kaç zamandır...

bunu şimdi gördüm..hadi hayırlısı bakalım..güzel haberler bekliyoruz senden..içime güzel şeyler doğuyo...inşalaahh..

İnşaallah canım. Ama belki iltap falan vardır da ondan gecikmiştir yaaa! Her an olacam gibi ama olmuyo işte. Ya dua ediyorum. Eğer bebiş yoksa hemen olayım da daha fazla ümit beslemiyim diye... :çok üzgünüm:

canım kafayı takıncak ta gecikiyo iicene meret..düşünmemeye çalış,nası olcaksa o..2 gün geçmiş..aslında testte görünür kanımca..bidaa yapsanaaa

canım kafayı takıncak ta gecikiyo iicene meret..düşünmemeye çalış,nası olcaksa o..2 gün geçmiş..aslında testte görünür kanımca..bidaa yapsanaaa

Yok ya yapmıyım bidaha. Daha önce negatif çıktığında nasıl hale geldiğimi bir görseydin. Bekliyim biraz daha. Hiç değilse 4 gün geçsin canım yaaa! Offf düşünmemek elde değil ki! Çok gerginim yaaa!

ay hayırlısı ecrinimm inş. bu sefer olur ii haberlerini bekliyoruuuzz a.s.

zuzucum yaa sizin iş de baya zormuş be yafrimm yani öngörülemeyen şeyler olabiliyo bazen ve bu herşeyi tepetaklak mı yapıyo bööle kafamçokkarıştı hay allah yaa
ama sen bunu bi işe girebilmek için yapmıyomuydun yani ne biliim onlara anlatsan ben aslında işimi düzgün yaptım ama bu öngörülemezdi falan diyee :1shok: annamıyom gerçi saçmalamış da olbülürüm kusura bakma kaydirigubbakcemile3 hani senin başarılı bir ekonomist olduğunu görmeleri açısından dimek istemiştimmm tabi durum farklıysa bilemücümmm
kıız ferhunde de mi ekonomistti yaprak dökümünde? önlerinde hep dolar molar grafikleri açık ya onların ondan sordum sırnaşık şey

ay hayırlısı ecrinimm inş. bu sefer olur ii haberlerini bekliyoruuuzz a.s.

zuzucum yaa sizin iş de baya zormuş be yafrimm yani öngörülemeyen şeyler olabiliyo bazen ve bu herşeyi tepetaklak mı yapıyo bööle kafamçokkarıştı hay allah yaa
ama sen bunu bi işe girebilmek için yapmıyomuydun yani ne biliim onlara anlatsan ben aslında işimi düzgün yaptım ama bu öngörülemezdi falan diyee :1shok: annamıyom gerçi saçmalamış da olbülürüm kusura bakma kaydirigubbakcemile3 hani senin başarılı bir ekonomist olduğunu görmeleri açısından dimek istemiştimmm tabi durum farklıysa bilemücümmm
kıız ferhunde de mi ekonomistti yaprak dökümünde? önlerinde hep dolar molar grafikleri açık ya onların ondan sordum sırnaşık şey

hehe ewett canımm ferhundeynen aynı şeyimmm..finansal raporlar grafikler neim..

kıızlaarr ben artıkın gaaaba bi işkadınıyım..bugün msnde ecrinlen çene çalıoduk..tel çaldı..başwurduuum bi şirket mülakata çaardı..hemenjik süslendim gittim..işi kaptım..siznen çalışmak isteris bu akşam düşünün we enkısa zamanda lütfen kararınızı bildirin dediler...kocimnen düşündükk taşındıkkk- o hernekadar hoşnut olmasa da çalışma fikrimden- işi kabul ediciiim gibi gibi..iişallah ii olurrr...

X