hehe ewett canımm ferhundeynen aynı şeyimmm..finansal raporlar grafikler neim..
kıızlaarr ben artıkın gaaaba bi işkadınıyım..bugün msnde ecrinlen çene çalıoduk..tel çaldı..başwurduuum bi şirket mülakata çaardı..hemenjik süslendim gittim..işi kaptım..siznen çalışmak isteris bu akşam düşünün we enkısa zamanda lütfen kararınızı bildirin dediler...kocimnen düşündükk taşındıkkk- o hernekadar hoşnut olmasa da çalışma fikrimden- işi kabul ediciiim gibi gibi..iişallah ii olurrr...
Yok ya yapmıyım bidaha. Daha önce negatif çıktığında nasıl hale geldiğimi bir görseydin. Bekliyim biraz daha. Hiç değilse 4 gün geçsin canım yaaa! Offf düşünmemek elde değil ki! Çok gerginim yaaa!
malumunuz ekonomistim..we hani hatırlarsanız bi proje üstünde aylardır çalıştığımdan bahsetmiştim..haberleri takip ediyosanız şuan dünya borsalarında büyük bi kriz war..biçok finans dewi iflasını açıkladı..benim projem avrupa ülkelerinin borsalarıyla ilişkiliydi we uzun süredir görmediği dipleri görmesi aylardır werdiğim bütün emekleri puff diye söndürdü yerle bi etti..4 -5 aydır üzerinde çalışıyodum we şuan herşey bitti..canım sıkkın...
offff kartanesi hatırlatmak zorunda mısın şu kışı?sevemedim gitti,hep yaz olsun hep güneş olsun.sonunda tüm kk bacılarımdan para toplayıp dubaiye havaiye falan kaçacağım ben.bu arada şu tez işi bir an önce hallolur da kurtulursun inşallah.gündüzüm gazoz mu dedin?geldim ben,kime lazım?lahanacım keyifli gördüm seni Allah bozmasın.ecrincim saat geç oluyor sen geldiğinde o yüzden pek kimse olmuyor.zuzucum sesin çıkmamış bugün ne haber?saytros zaten o kadar temizlikten sonra bir köşede yığıldı uyudu sanırım.özgürün kuzusu evde onunla oynuyordur.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum benim dışarda işlerim var bugün yine.hepinizin günü güzel geçsin
hehe ewett canımm ferhundeynen aynı şeyimmm..finansal raporlar grafikler neim..
kıızlaarr ben artıkın gaaaba bi işkadınıyım..bugün msnde ecrinlen çene çalıoduk..tel çaldı..başwurduuum bi şirket mülakata çaardı..hemenjik süslendim gittim..işi kaptım..siznen çalışmak isteris bu akşam düşünün we enkısa zamanda lütfen kararınızı bildirin dediler...kocimnen düşündükk taşındıkkk- o hernekadar hoşnut olmasa da çalışma fikrimden- işi kabul ediciiim gibi gibi..iişallah ii olurrr...
Çok ilginç. KKdan bir arkadaş da diyor hamileliliğinin ilk üç ayı regli olmuş. :1shok: Çok şaşırdım. Olabiliyo demekki böle şeyler. Desteğin için teşekkürler canım. İlk zamanlar fazla takmıyodum da şimda daha fazla takmaya başladım. Bu arada kızın için de umarım hayırlısı olmuştur. Alışır yakında inşaallah...Bende kızıma hamile kalmadan önce her ay test yapardım o zamanki duygularımı çok iyi hatırlıyorum.Yemin ederim bir ay yapmadım çünkü regli olmuştum.Sonra acayip bir karın ağrısı doktora gittim bana demezmi 2 aylık hamilesin.Olamaz dedim ben geçen ay regli oldum diye.Oda bazen öyle şeyler olur demişti.Yani bencede kafana takmamaya çalış.
ecriiiin hayırlı haberler bekliyoruz senden canım
emin ol dualarımız seninle.sende Allahtan hayırlısını iste
Yok canım yaa oynamıyoruz da bebişime okul arıyorduk.Bu sene devlet okuluna yazdırdık.ENazından kapanma derdi yok.Bugün 1 saat beraber okuldaydık.Pazartesi bakalım neler yaşıycaz.Biraz mızırdıyor.Öğretmende mübarek asık suratlı.Yani çocuklarla ilgilenen insanların çoooook güler yüzlü olması gerekir bence.:1rolleyes:
hawalar ısınabilüüü tekrardaaannn baryamdaa..yaani iişaallah:)) kız kartaneemm izmir manisa neim ısıcak olur deemi..ince şeyler ayarladımdı da baryama:)))
ecriinn bak misafirim war kaçcam,yarın da pazar giremem nooolur bi test yaaapp..çatlıorum mrktan kıısss..
hawalar ısınabilüüü tekrardaaannn baryamdaa..yaani iişaallah:)) kız kartaneemm izmir manisa neim ısıcak olur deemi..ince şeyler ayarladımdı da baryama:)))
ecriinn bak misafirim war kaçcam,yarın da pazar giremem nooolur bi test yaaapp..çatlıorum mrktan kıısss..