- 27 Ağustos 2008
- 3.028
- 0
hamilemisin kızzzzzzzzzzzzz umutlandırma bizi aaaaaaaaaaaaaa
sanki siz değilde biz hamiş gibi hissedecez kendimizi:roflol:
hadi gözün aydın bitmiş işlerin
günaydın kıızlaarr..erkenden kalktımmmm ütülerimi yaptımm..ooh bitti nihayet..bu sefer birascık fasla biriktirmişim gaabaa...ay keşkem buralarada accık yağsa yamır..kuruduk kaldıkk..şööle dolsa barajlarımıs neimm..keşkeemm..
özgürüm kötü olmuş kızının okul olayı canım ya..ne saçma okulun yağtığı şey önceden haberdar edilseymişsiniz keşkem..
saytros kııızzz bittimi işlerin..yaz boyu gezersen bööle olur işte..ama ii ettinn bayramda missler gibi olcak ewinn..epey bi götürür bu temizlk seni..
kartanem sen de kurtuosun şu tezden bisde..hadi gözümüz aydınn..
lahanam gündüzüm minikim ecrinimm öpücükkkkk
:roflol: :roflol: :roflol: kıızz ölme e mi..yok anam bebiş felan..bebek diil o göbekkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benden daha 1 sene felan bebek haberi gelmes kanımca..bu aralar ecrinden beklioruss iişallaahh:Saruboceq:
evet ya yağsın vallah be bekliyorum yağmasını en azından mahalldeki çocuklar evlerine olurlar
ne o be kafamızı şişiriyorlar oynasınlar ne varki diyeceksinizde haklısınız ama
oynarlarkende çok küfür ediyorlar onun için çocuklarımı dışarı oynamaya salamıyorum
küçüğüm gecen küfür öğrenmiş bir daha deme ayıp dedim gene aynızını yaptı gönlüm açıyarak ağzına iki tane vurdum bir daha küfür etmedi
ne aileler var vallah o küfürleri duydukları halde çocuklarına birşey demiyorlar
onun için hep yağsın istiyorum a.s yaz ayındada kar yağsın istiyoma.s
ay ben çok şeymi istiyom ne:roflol:
merhaba canlarımmm a.s.
uzun bir aradan soora yine sizlerleyimmm
ama yokluğum pek farkedilmemiş çünküm kimse pek uğramamış topice nedense herkesin işi gücü pek bi çok bu aralar iftarlar falan hihoyyyt
ben de dün akşam y.lisanstaki arkadaşlarla iftara gittim kocişimi evde bırakıp kafamçokkarıştı ama napimm sadece kızlar vardı meğersem arkadaşlardan beri tam bizim evin karşısındaki apartmanda oturmasınmıymışşş kaydirigubbakcemile3 hatta 2-3 arkadaş da bizim mahalledeeee :1shok: buraya taşınınca okula yakın olunca tabi bu arkadaşların hepisine yakın olmuşum ben haberim yokmuuşşşş ay çok sevindimmm artık daha sık görüşme kararı aldık hihoyyyt
iki gün içinde de şu iğrenç düzeltmeleri yapmam lazım hatta ne iki günü bu gün yapmam yarın imzalatmam lazım böğkkkkk kafamçokkarıştı
iş te çok yoğun rüyamda bilem iş görüyom yaaaa
selamlar kızlar.muhtarım gündüzüm ben geldim.demedim mi size benden sonra coşuyorsunuz diye.bi virüs gelmiş ortalık karıştı herşey birbirine girdi.özledim sizi:1hug: neyse şimdi düzeldi.bu arada kolyelerimi bitirip teslim ettim.gazozlar da stoklandı ihtiyacı olan güzellere itinayla servis yapılır.ben bi dolaşayım çıkmazsam gelirim hepinizi öptüm.gündüz,özgür,saytros,zuzu,ecrin,lahana ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlara.s.
Ben niye evde oturuyorum dedim kendi kendime. Ama yaş olmuş 26 çok mu geç kaldım sizceee!!! :çok üzgünüm:
ben de dikiş makinası aldım ecrin..iş güç yok bari dikişle oyalıyım kendimi diyorum..annem çok süper diker.çocukluktan beri biçki olayına kalıp ççıkarmaya göz aşinalığım da war..kursa da gitsemmi diyorum ama ben kendimi biliyorum karda kışta elimde poşetler gitmek zzor gelir..kayıt olduumla kalırım ööle...
sende bişiler yapmak için azim olduktan soona hiçbişe için geç diill canımmm
heeeyoooo yaaamır yaaayooooo
evet ya yağsın vallah be bekliyorum yağmasını en azından mahalldeki çocuklar evlerine olurlar
ne o be kafamızı şişiriyorlar oynasınlar ne varki diyeceksinizde haklısınız ama
oynarlarkende çok küfür ediyorlar onun için çocuklarımı dışarı oynamaya salamıyorum
küçüğüm gecen küfür öğrenmiş bir daha deme ayıp dedim gene aynızını yaptı gönlüm açıyarak ağzına iki tane vurdum bir daha küfür etmedi
ne aileler var vallah o küfürleri duydukları halde çocuklarına birşey demiyorlar
onun için hep yağsın istiyorum a.s yaz ayındada kar yağsın istiyoma.s
ay ben çok şeymi istiyom ne:roflol:
Halen vaat edilen yağmur yağmadı yağmasın güneşlikler dışarda kurusun sorna istediği kadar yağsın.Ben şuan evi temziliyorum 1 saat sonra yemeğe koyulucam.Offf offf yorgunum yorgun.mirmirmirmir
Kartanem ne güzel sende buldun dostlarını artık saytrsum ggibi sık sık ev oturmaları yağarsın.kaydirigubbakcemile3
Ben gidiyorum kızlar yağmur yağmadan güneşliklerde ütülüyeyim.Görüşürüz.z...
heeeyoooo yaaamır yaaayooooo :dance: :dance:
nerde yağıyoo beee bizim buraya niya yamıyooo :1shok: alla kıs sen ankaranın niresindensinnn kafamçokkarıştı
2 lokmacık yaadı,soona wasgeçti..hep senin yüsündenn:dilcikar: bitti güselim yaa güneş açtı..nası da sewinmiştimm oysakiiii :çok üzgünüm:
Heeey ben kaçıyom görüşürüz elma şekerciklerim benimmm...
canım benim desene burda modacılar teşvik etmekte be yawwwwwwwwwHayırlı olsun kısss... Aynen ben de öyle şekerim... Yaf daha önce dikiş kursuna falan gittim ben... Dikiş neyim biliyorum. Ama bende de makine yok işte. Severim aslında model çizmeyi falan. Dikme işini kardeşcazımlan yapardık bekarken. Ama çok güzel model çizerim yani. Bi de piko kursuna gittiydim. Öğrenince gitmedim bitaaa. :roflol: Sertifikami bile vermediler yani. Ama dikiş hocam severdi beni. Becerikli olduumdan fasla gitmesem de aldım sertifikamı... :roflol:
ben de dikiş makinası aldım ecrin..iş güç yok bari dikişle oyalıyım kendimi diyorum..annem çok süper diker.çocukluktan beri biçki olayına kalıp ççıkarmaya göz aşinalığım da war..kursa da gitsemmi diyorum ama ben kendimi biliyorum karda kışta elimde poşetler gitmek zzor gelir..kayıt olduumla kalırım ööle...