- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
selammmm kızlarrrrrrrrrrr:sm_cool:ben geldima.s.
ayyyyyy yağmur yagsın istiyorum ama camlarımı yeni sildim yahuu ben haberlerde perşembe günü yagmur var istanbulda diye duydum bakalım bugün yagmasın zati canım birsürü çamaşırım var kuruyucak bi seriyorum bi topluyorum ama dışarsı acayip bunaltıcı ...........şekercikler ama tertemiz oldum kızlar ya nereyi çekseniz neyin altına baksanız temiz vitrin konsol baza altı gardolap herşeyi çetim ortaya duvarları yerleri sildim yerleştirdim biraz deliyim galbaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlarr hepinizi öptümmmm gene gelirim ben şu son işlerimide bitireyima.s.a.s.
2 lokmacık yaadı,soona wasgeçti..hep senin yüsündenn:dilcikar: bitti güselim yaa güneş açtı..nası da sewinmiştimm oysakiiii :çok üzgünüm:
ben naptım yaaa :dilcikar: sankim ben istemiyomuum yağmasınııı ama buraya da eccük yağmış ben çok çalışkan olduğuum içüün kafamı kaldırıp görememişim şakkıdı
bana da elbise dikmeyi öğretin be yaw hepiniz biliyonuz şurda bi kurs açıveriinnn soora modaevi açar zengin oluruz kaydirigubbakcemile3
kızlar ben şu kursa gidersem pratik bişeyler paylaşırım sizinle.dua edin de aksilik çıkmasın.çok hevesliyim
minikim gördüm şimcik canım..modelistlik kursu..süper fikir..ay ne güsel şeyler çizersin cicim yaa
işim bitti şükür ama ibende bittim çok yoruldum boynum agrıyor istanbul karardı yagmur yagıyor camlarım battı nolcek şimdilaelaelaelaelae çok yakın bi arkadaşımın hamile oldugunu ögrendim bugün çok sevindimmm hergün bebiş sevicem:ecrin_bebek::teytey:
şükür sonunda etrafımdan birileri doguruyorda bebek sevme özlemimi onda gidericem çünki dogurasım geliyordu yaniiiiiiiiii:jeyyar:ecrincim darısı senin başına inşallah allah sanada güzel saglıklı bir bebiş nasip etsin
: zuzunun kartanesinin daha dogurmaya niyeti yok:dilcikar:
selam kızlarrrrrrra.s.
o kadar özlemişim ki KK ' yı anlatamam
baktım burda bi topik var yazmadan geçmeyeyim dedim..
hepinize sevgilerrrrŞeniz
selam kızlarrrrrrra.s.
o kadar özlemişim ki KK ' yı anlatamam
baktım burda bi topik var yazmadan geçmeyeyim dedim..
hepinize sevgilerrrrŞeniz
minikim gördüm şimcik canım..modelistlik kursu..süper fikir..ay ne güsel şeyler çizersin cicim yaa
gece burda da yağdı yağmııır hem de nasıııl gök gürlediiiiii gözün aydın zuzuuuuu :sm_cool: