Bizim kzlar buraya...

selammmm kızlarrrrrrrrrrr:sm_cool:ben geldima.s.
ayyyyyy yağmur yagsın istiyorum ama camlarımı yeni sildim yahuu ben haberlerde perşembe günü yagmur var istanbulda diye duydum bakalım bugün yagmasın zati canım birsürü çamaşırım var kuruyucak bi seriyorum bi topluyorum ama dışarsı acayip bunaltıcı ...........şekercikler ama tertemiz oldum kızlar ya nereyi çekseniz neyin altına baksanız temiz vitrin konsol baza altı gardolap herşeyi çetim ortaya duvarları yerleri sildim yerleştirdim biraz deliyim galbaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlarr hepinizi öptümmmm gene gelirim ben şu son işlerimide bitireyima.s.a.s.

oh oh misler gibi kokan arkadaşım evinin kokusu buraya kadar geldi vallahkaydirigubbakcemile3
bir daha öyle birden dökme evini çanım oldiiiiiiiiiiia.s
hadi sana kolay geldin onca 15 kişinin üstesinden nasıl gelcen ay ay allah yar ve yardımcın olsun fıstık

ay evet bende bunaldım istanbulun havasından hem kendisinden
bi yağsada serinlesek ya
onun için bende silmeye cesaret edemiyom ne zaman yağcak aceppppa.s

2 lokmacık yaadı,soona wasgeçti..hep senin yüsündenn:dilcikar: bitti güselim yaa güneş açtı..nası da sewinmiştimm oysakiiii :çok üzgünüm:

ben naptım yaaa :dilcikar: sankim ben istemiyomuum yağmasınııı ama buraya da eccük yağmış ben çok çalışkan olduğuum içüün kafamı kaldırıp görememişim şakkıdı
bana da elbise dikmeyi öğretin be yaw hepiniz biliyonuz şurda bi kurs açıveriinnn soora modaevi açar zengin oluruz kaydirigubbakcemile3

kızlar ben şu kursa gidersem pratik bişeyler paylaşırım sizinle.dua edin de aksilik çıkmasın.çok hevesliyim

Heyooo ben gene geldiiim... :teytey: Kız kardeşim gelecek akşam iftara. Birazdan gelir. Hatta arabaya binmiştir bileee... Onlan beraber hazırlıcaz akşama yemekleri. Bu arada kızlar bakıyorum da kimse akşamki menüyü söylemez olmuş. Ben başlıyım bari. Aklımdakiler: Köfte kızartıcam, Sarımsaklı yoğurtlu kırmızı biber salatası yapıcam. Makarnayı özledim yapabilirim onu da. Bi de çorba yeter de artar bile... Her gittiğim yerde ağır yemekler... Sıkıldım artık. Şöyle değişik bişiler olsun istedim. Nasıl ama... cokacimcoook

ben naptım yaaa :dilcikar: sankim ben istemiyomuum yağmasınııı ama buraya da eccük yağmış ben çok çalışkan olduğuum içüün kafamı kaldırıp görememişim şakkıdı
bana da elbise dikmeyi öğretin be yaw hepiniz biliyonuz şurda bi kurs açıveriinnn soora modaevi açar zengin oluruz kaydirigubbakcemile3

Bak bu iyi fikir. ben size kalıptan model çıkarmayı öğretirim. Bak alıyosun kalıbı. Hani iç içe iç içe çizgiler filan var ya görmüşündür muhakkak. Onlar beden oluyo şekercim.36-44 arası bir beden seçip, çizgiyi şaşırmadan aynı çizgi üzerinden çizersin. Tabi bunu kağıda çiziyorsun. Proje kağıtları oluyo ya onlardan alcan. Parşömen deniyo onlara. kağıtları çizginin üzerinden keseceksin. Aslında çok basit. Kumaşın dokunuş şeklini de dikkate alarak kestiğin kalıpları yerleştir ve iki cm dikiş payı vererek kes ve birleştir bu kadar kolay işte. Yanımda olsan gösterirdim valla. Kursa mursa gerenk kalmazdı yaniii! :1rolleyes:

Bu arada demin bilgisayarı kapatınca bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı yine. Ama erken bitti. Ortalık sakinleşti. Havamız serin ve mis gibi toprak kokuyor yaaa!:sm_cool: Tabi bu arada ben çamaşırlarımı çamaşır asacağına asmak zorunda kaldım. Balkona asamadım. Makineye bir posta daha attıydım. Sanırım işi bitti. Gidiyim onları da asayım. Dışarda yağmur yok ama nolur nolmaz ben yine de çamaşır asacağıma asayım demi... fisfisfis

minikim gördüm şimcik canım..modelistlik kursu..süper fikir..ay ne güsel şeyler çizersin cicim yaa

minikim gördüm şimcik canım..modelistlik kursu..süper fikir..ay ne güsel şeyler çizersin cicim yaa

Tam benlik... Ama ne yazıkki burada yok bu kurstan...:çok üzgünüm: Piko hocam resmimin de iyi olmasından dolayı bana yanlış meslek seçtiğimi söylemişti. Senin asıl mesleğin modelistlik veya stilistlik olmalıymış demişti. Kafamdan çiçek desenleri çiziyodum. Hocam benden alıyodu yani. Övünmek gibi olmasın da... :dance:

selam kızlarrrrrrra.s.

o kadar özlemişim ki KK ' yı anlatamam:eek:

baktım burda bi topik var yazmadan geçmeyeyim dedim..

hepinize sevgilerrrrŞeniz

işim bitti şükür ama ibende bittim çok yoruldum boynum agrıyor istanbul karardı yagmur yagıyor camlarım battı nolcek şimdilaelaelaelaelae çok yakın bi arkadaşımın hamile oldugunu ögrendim bugün çok sevindimmm hergün bebiş sevicem:ecrin_bebek::teytey:
şükür sonunda etrafımdan birileri doguruyorda bebek sevme özlemimi onda gidericem çünki dogurasım geliyordu yaniiiiiiiiii:jeyyar:ecrincim darısı senin başına inşallah allah sanada güzel saglıklı bir bebiş nasip etsin:emir_bebek:

delü ay bu kadıınn..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 ya doğurtacak ya doğuracakkk :roflol: :roflol: güle güle kirlet cicim ewini..yawaşş yawaşş kirlensinnn:CüvCüv:

: zuzunun kartanesinin daha dogurmaya niyeti yok:dilcikar:

bakk baaaakkk editlemişşşdee bi de bana taş attmıışşşş..kaydirigubbakcemiledoğurmaycam iştee..lülülülülülüfücuuudum bozulmasınnn diyeeelaelaelaelaelae:CüvCüv:

selam kızlarrrrrrra.s.

o kadar özlemişim ki KK ' yı anlatamam:eek:

baktım burda bi topik var yazmadan geçmeyeyim dedim..

hepinize sevgilerrrrŞeniz

hoş geldin arkadaşım
nerelerdeydiniz özleyecek kadar bakimmmmmmm:roflol:
insan kk sını bırakıp kayıplara karışırmı canımsositososito

iyi geceler fıstıklaaar :jeyyar:
napıyonus bakemmm
ben saatlerdir wordle boğuşuyom sağdan 2 m soldan 4 cm resmin altından bilmem ne şubu aaaaah çıldırıciiiimmm laelaelaelaelae pdfe dönüştürecem şimdi dee program indiriyom o arada sizlen bi hasret giderem dedim kaydirigubbakcemile
nassı uykum vaar annatamam yarın bi de çıktı alıp ciltlettireceem sonra hocaları bulursam imzalattıracam tabi tüm bunları yapabilmem için işten çıkabilmem lazım ooof nası olcaksa iş de çok yoğun akşam bi de iftara davetliymişiz
ev gene aldı başını gidiyooo benim de davet etmem lazım ama önce temizlik alllammm yetişemiyoruuummm kafamçokkarıştı
sıkıldınız benden dimiiii
siz de olmasanız derdimi kime anlatem ayoollll eccük daha sabrediverin :1hug:

zuzucum aslında temel kalıp bilgim var ama ben geliştirmek istiyorum.elimde çok güzel yüzlerce model var.benim derdim modele bakıp kalıbı çıkartabilmek.gelişmelerden haber veririm size

kızlar bu arada ikinci ele ilan verdim.bir göz atın da güncel kalsın belki müşterisi siz olursunuz.bakın çok tatlı gazozlarım var bir tane açayım mı:jeyyar:

Hayırlı akşamlar kıslar. Nassısınıs bakam yaff... Ben mi? İyi sayılırım. Dısarda felaket yağmur var yine. :1shok: Gök gürültüleri insanı korkutacak cinsten. :1shok: Belim ağrıyo. Of midem de bulanıyo. Bu akşam tinerci olcam yakında dedim valla. :1shok: Tuniğimin koluna sakız yapışmış. :1no2: Tinerle çıkartıcam diye uuraştım. Midem mahvoldu yaaa! İğrenç kokuyo. Evden kokusu da gitmedi hala. Başım dönmeye başladı! :1shok:

Akşamınız nasıldı bakam şekerler? Kardeşim bende kalıyo bu akşam. Kocacım erken yattı. Kız kıza kaynattık biraz. Yaprak dökümünü ve Aşkı Memnuyu izledik. Bilgisayarda oyun oynadık beraber. Güzel geçti vaktimiz. Siz neler yaptınız bakalım.

Bu arada Kartanem sıkılır mıyız kısss... Anlatcan tebi şeker. yerimseniben Ben en stresli dönemlerimde hep size anlattım dertlerimi. İnsan anlatınca rahatlıyo valla. Ben içimde saklayamıyorum hiçbir şeyi. Hep sizlerle paylaşıyorum işte. Bak yine anlatıyorum. Şu sıralar biraz canım sıkkın. Henüz regli olmadım ama olcam gibi. Bu ay da olmadı işte bebiş. :çok üzgünüm:

Bütün şekerleri öpüyorum... Sizleri çok sefiyorum yafff... Şeniz

Son düzenleme:
gece burda da yağdı yağmııır hem de nasıııl gök gürlediiiiii gözün aydın zuzuuuuu :sm_cool:

hepinize merhabalar.benim kurs işi olmuş.az önce aradılar.modelistlik ve giyim öğrencisi sayılırım artık.hazırlamam gereken evraklar var öptüm hepinizi.

X