- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Hadi ordan kız ben senden önce kalktım bikerem.:dilcikar:
Ben buradayım sen nerdesin bakalım naniknanik
kendi ütülesin o zaman :dilcikar: hazırda kıyafet işte bulupda bunuyorlar yawklava: madem seemiyo ecrincim sen de ver birilerine soora onlar nerde diye sorarsa ütülediğimde sevmiyip giymiyodun ben de ihtiyacı olanlara verdim dersin bi daha öle seememezlik yapamaz sen de boşa ütü yapmış olmazsın nasılım :jeyyar:
heyyyyyyyyyyytttttttttt kavga yok
muhtarınız olarak buna izin verememklava:hıııııııııımmmm
Once o başlattı ama.... :dilcikar:
ya neden kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lülülülülülünaniknanik:dilcikar:
selammmm arkidişlerrrrhihoyyythihoyyyt
yazılarınızı okuyamadım vaktim yok daha sonra okuycam inşallah pc yi açıyım şarkı türkü dinliyerek iş yapıyım dedim topicigede ugrayıp bi yazı yazam dedimkaydirigubbakcemile5
çokkkkkkkkkk işim var çokkkkkkk ev dandiri dumbah cemile havası çalıyor bende acayip dagıtım yaaaaa nasıl topluycam bilmiyorum ve burda oturmuş yazı yazıyorum topluyasımda yok heç tüller makinada yıkanıyor benim salon mutfak yatak odası camlarını yatak odası salon duvarlarını banyo mutfak fayanslarını silkmem gardolabın içini boşaltıp silip örtülerini yerleştirip düzeltmem vitrin içini boşaltıp herşeyi yıkamam silmem yerleştirmem konsolun içini boşaltıp örtülerini yayıp yerleştirmem sonrada yerleri süpürüp silmem lazımmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ayyyyyyyyyyyy anlatırken yoruldum yaaaaaa ve yatak odası halılarını çocuk odası halılarını küvete sokup yıkamam lazım ve mutfak dolaplarını silmem lazım ve ve ve ben niye burdayım gitim kızlar görüşürüz hepsi bugün bitmez zati yarınada sarkar bu işler . tüm yaz gezersem evi otel gibi kullanırsam böyle olur tabüü neytcez yapcaz şimdi:1shok:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Bi uğrıyım dedim şekerler. :teytey: Kimsejikler yok. :sm_confused: Bi Zuzum uuramış nassı olduysa. kafamçokkarıştı
Ay bu gün arkadaşımdaydım. Saat 9:30 gibi bi yağmur başladı sormayın ortalık karıştı hep. Elektrikler falan gitti. :1shok:Bisim de arabamız yoktu. Napcaz diye kara kara düşünürken aklımıza kaynımı aramak geldi de öyle gelebildik eve yaneee! Yoksa orda kalırdık artık... :bbo: kafamçokkarıştı
selamlar kızlar.muhtarım gündüzüm ben geldim.demedim mi size benden sonra coşuyorsunuz diye.bi virüs gelmiş ortalık karıştı herşey birbirine girdi.özledim sizi:1hug: neyse şimdi düzeldi.bu arada kolyelerimi bitirip teslim ettim.gazozlar da stoklandı ihtiyacı olan güzellere itinayla servis yapılır.ben bi dolaşayım çıkmazsam gelirim hepinizi öptüm.gündüz,özgür,saytros,zuzu,ecrin,lahana ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlara.s.
Yarında istanbulda şiddetli yağmur yağacakmış.Bende yarın evden çıkmayı düşünmüyorum zaten anca akşama hazırlanırım.Hepinize iyi geceler kızlar...:1hug:
günaydın kıızlaarr..erkenden kalktımmmm ütülerimi yaptımm..ooh bitti nihayet..bu sefer birascık fasla biriktirmişim gaabaa...ay keşkem buralarada accık yağsa yamır..kuruduk kaldıkk..şööle dolsa barajlarımıs neimm..keşkeemm..
özgürüm kötü olmuş kızının okul olayı canım ya..ne saçma okulun yağtığı şey önceden haberdar edilseymişsiniz keşkem..
saytros kııızzz bittimi işlerin..yaz boyu gezersen bööle olur işte..ama ii ettinn bayramda missler gibi olcak ewinn..epey bi götürür bu temizlk seni..
kartanem sen de kurtuosun şu tezden bisde..hadi gözümüz aydınn..
lahanam gündüzüm minikim ecrinimm öpücükkkkk
kısssssssssss aferin sana beeeeeeeeeeeyerimseniben
ne hamarat şeymişin sen sabah sabah ütü valla bravoa.s
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: