Bizim kzlar buraya...

Bu dediğini yapıcam ama verecek kimse yok ki etrafımda! :sm_confused:

ya neden kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lülülülülülünaniknanik:dilcikar:

selamlar kızlar.muhtarım gündüzüm ben geldim.demedim mi size benden sonra coşuyorsunuz diye.bi virüs gelmiş ortalık karıştı herşey birbirine girdi.özledim sizi:1hug: neyse şimdi düzeldi.bu arada kolyelerimi bitirip teslim ettim.gazozlar da stoklandı ihtiyacı olan güzellere itinayla servis yapılır.ben bi dolaşayım çıkmazsam gelirim hepinizi öptüm.gündüz,özgür,saytros,zuzu,ecrin,lahana ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlara.s.

yawrukuşlar mayıştınısmı naaptınız yoksunus??bakın ben bilem geldim busaatlerde de siz yoksunuzzz...

Bi uğrıyım dedim şekerler. :teytey: Kimsejikler yok. :sm_confused: Bi Zuzum uuramış nassı olduysa. kafamçokkarıştı
Ay bu gün arkadaşımdaydım. Saat 9:30 gibi bi yağmur başladı sormayın ortalık karıştı hep. Elektrikler falan gitti. :1shok:Bisim de arabamız yoktu. Napcaz diye kara kara düşünürken aklımıza kaynımı aramak geldi de öyle gelebildik eve yaneee! Yoksa orda kalırdık artık... :bbo: kafamçokkarıştı

Selam kızlar bugün kmse gelmemiş ben hem açılış yapayım hemde kapanış.canım sen neden bu kadar iş yapıyorsun çağır kadını sen gezerken hepsini yapar.Dolap içlerini kendin ayarla gerisini merak etme sen.Valla bende iftardan sonra mutfağa girdim tül perde indirdim dolap molap kalmadı silecek herşey miss gibi çamaşır suladım.Yarın akşam benimde iftara misafirim var.Birde cumaya annemleri alıcam iftara.Annem ve yengem acayip titizdir .Onlar gelince büyüüük bir temizlik yapıyorum.Heryeri yalayıp yutuyorum.-tatlicadiarzu-
Gündüzüm,kartanem,minikim,zuzum,ecrincim,lahanabebeğim selamlar.Daha sık gelmeye çalışıcam. Ecrincim allah gönlüne göre versin.İnşallah tez zamanda anne olursun.Kafana takma ama bu ay olmazsa birgün mutlaka olucak.Buna inan pozitif düşün inaşallah olur.Bugünlerde bende seni gibi mide bulantısıyla günümü geçiriyorum.Ve ramazanın etkisimi bilmem ama hastalığım geçmişken 3 gün sonra tekrar hastalandım.Bu sene oruç borcum çoğaldı o yüzden.mirmirmirmir

Yarında istanbulda şiddetli yağmur yağacakmış.Bende yarın evden çıkmayı düşünmüyorum zaten anca akşama hazırlanırım.Hepinize iyi geceler kızlar...:1hug:

vallah o çoşku birden geliyo be canımhihoyyyt
aman aman temizlendimi pc n iyi bir tarayıcı yükleseydin a.s
neyse bu arada hoşgeldin canım bende elimdeki yeleği bitirdim gibi yarın filan veririm galiba hihoyyyt
görüşmek üzere
bak şimdi ben buralardayım sizler yoksunuz

Yarında istanbulda şiddetli yağmur yağacakmış.Bende yarın evden çıkmayı düşünmüyorum zaten anca akşama hazırlanırım.Hepinize iyi geceler kızlar...:1hug:

evet ya yağsın vallah be bekliyorum yağmasını en azından mahalldeki çocuklar evlerine olurlar
ne o be kafamızı şişiriyorlar oynasınlar ne varki diyeceksinizde haklısınız ama
oynarlarkende çok küfür ediyorlar onun için çocuklarımı dışarı oynamaya salamıyorum
küçüğüm gecen küfür öğrenmiş bir daha deme ayıp dedim gene aynızını yaptı gönlüm açıyarak ağzına iki tane vurdum bir daha küfür etmedi
ne aileler var vallah o küfürleri duydukları halde çocuklarına birşey demiyorlar
onun için hep yağsın istiyorum a.s yaz ayındada kar yağsın istiyoma.s
ay ben çok şeymi istiyom ne:roflol:

merhaba canlarımmm a.s.
uzun bir aradan soora yine sizlerleyimmm
ama yokluğum pek farkedilmemiş çünküm kimse pek uğramamış topice nedense herkesin işi gücü pek bi çok bu aralar iftarlar falan hihoyyyt
ben de dün akşam y.lisanstaki arkadaşlarla iftara gittim kocişimi evde bırakıp kafamçokkarıştı ama napimm sadece kızlar vardı meğersem arkadaşlardan beri tam bizim evin karşısındaki apartmanda oturmasınmıymışşş kaydirigubbakcemile3 hatta 2-3 arkadaş da bizim mahalledeeee :1shok: buraya taşınınca okula yakın olunca tabi bu arkadaşların hepisine yakın olmuşum ben haberim yokmuuşşşş ay çok sevindimmm artık daha sık görüşme kararı aldık hihoyyyt
iki gün içinde de şu iğrenç düzeltmeleri yapmam lazım hatta ne iki günü bu gün yapmam yarın imzalatmam lazım böğkkkkk kafamçokkarıştı
iş te çok yoğun rüyamda bilem iş görüyom yaaaa

GÜNAYDIN ŞEKERLER:sm_cool:
MİNİKZ gazoz içirmeğe başlamışın çok sevindim bende istiyom:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
KARTANESİ yazık sana beeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı
ya kızlar keşke bizim buradada yağmur yağsa yaaaaaa
biz sıcaktan pişiyoz burada valla

günaydın kıızlaarr..erkenden kalktımmmm ütülerimi yaptımm..ooh bitti nihayet..bu sefer birascık fasla biriktirmişim gaabaa...ay keşkem buralarada accık yağsa yamır..kuruduk kaldıkk..şööle dolsa barajlarımıs neimm..keşkeemm..
özgürüm kötü olmuş kızının okul olayı canım ya..ne saçma okulun yağtığı şey önceden haberdar edilseymişsiniz keşkem..
saytros kııızzz bittimi işlerin..yaz boyu gezersen bööle olur işte..ama ii ettinn bayramda missler gibi olcak ewinn..epey bi götürür bu temizlk seni..
kartanem sen de kurtuosun şu tezden bisde..hadi gözümüz aydınn..
lahanam gündüzüm minikim ecrinimm öpücükkkkk

kısssssssssss aferin sana beeeeeeeeeeeyerimseniben
ne hamarat şeymişin sen sabah sabah ütü valla bravoa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…