Bizim kzlar buraya...

gündüzcün hoş geldinkaydirigubbakcemile2
ama bende çıkıyom artıkım :çok üzgünüm:
kızm okuldan gelir gelmez dışarıya çıkıp dolaşacaz
hemen kalkıp işimi bitireyim barem :dance:
hepünüzü kocaman öpüyoruna.s.a.s.a.s.

hamilemisin kızzzzzzzzzzzzz umutlandırma bizi aaaaaaaaaaaaaa
sanki siz değilde biz hamiş gibi hissedecez kendimizi:roflol:

hadi gözün aydın bitmiş işlerin

:roflol: :roflol: :roflol: kıızz ölme e mi..yok anam bebiş felan..bebek diil o göbekkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benden daha 1 sene felan bebek haberi gelmes kanımca..bu aralar ecrinden beklioruss iişallaahh:Saruboceq:

Günaydın günaydın günaydın elma şekerlerim benimmm...

günaydın kıızlaarr..erkenden kalktımmmm ütülerimi yaptımm..ooh bitti nihayet..bu sefer birascık fasla biriktirmişim gaabaa...ay keşkem buralarada accık yağsa yamır..kuruduk kaldıkk..şööle dolsa barajlarımıs neimm..keşkeemm..
özgürüm kötü olmuş kızının okul olayı canım ya..ne saçma okulun yağtığı şey önceden haberdar edilseymişsiniz keşkem..
saytros kııızzz bittimi işlerin..yaz boyu gezersen bööle olur işte..ama ii ettinn bayramda missler gibi olcak ewinn..epey bi götürür bu temizlk seni..
kartanem sen de kurtuosun şu tezden bisde..hadi gözümüz aydınn..
lahanam gündüzüm minikim ecrinimm öpücükkkkk

Ooo hamarat şey seni. Ay ben anca ortalıkları toplayabildim. Bi de makineme çamaşırları attım hemen geldim. Benim de ütüleneceklerim var. Ütü masası hazır. Ütülenecekleri üstüne şöööle bir attım. Ama üşendim başlamaya. Aman kocam gelsin bi baksın. Hangisini seviyomuş hangisini sevmiyo belirlesin ona göre ütülicem. Saten o diğer ütülüleri sevmediğinden giymiyo beyefendi... :mymeka:

:roflol: :roflol: :roflol: kıızz ölme e mi..yok anam bebiş felan..bebek diil o göbekkkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benden daha 1 sene felan bebek haberi gelmes kanımca..bu aralar ecrinden beklioruss iişallaahh:Saruboceq:

Allah iyiliğini versin kıss... Göbekmiş... :roflol:
Ben yakında adet olucam galiba benden de bu ay beklemeyin... :çok üzgünüm: İnşaallah önümüzdeki ay... kaydirigubbakcemile2

evet ya yağsın vallah be bekliyorum yağmasını en azından mahalldeki çocuklar evlerine olurlar
ne o be kafamızı şişiriyorlar oynasınlar ne varki diyeceksinizde haklısınız ama
oynarlarkende çok küfür ediyorlar onun için çocuklarımı dışarı oynamaya salamıyorum
küçüğüm gecen küfür öğrenmiş bir daha deme ayıp dedim gene aynızını yaptı gönlüm açıyarak ağzına iki tane vurdum bir daha küfür etmedi
ne aileler var vallah o küfürleri duydukları halde çocuklarına birşey demiyorlar
onun için hep yağsın istiyorum a.s yaz ayındada kar yağsın istiyoma.s
ay ben çok şeymi istiyom ne:roflol:

Yağmurla kurduğu bağlantıya bak kısss... :roflol:
Disiplinli annecik seniiii... yerimseniben

Ay buraya yine yağacak galiba. Havamız bi değişik gine... Serin ve nemli. Toprak kokusu var dışarda. Ay sefiyom ben böyle havaları. Ama dün ne şimşekler çaktı ne gök gürültüsü oldu sormayın. :1shok: Biryerlerde birşey olacak diye korktum valla... :1shok: Şimdi yine gök gürleme sesleri geliyo ama akşamki gibi değil.

merhaba canlarımmm a.s.
uzun bir aradan soora yine sizlerleyimmm
ama yokluğum pek farkedilmemiş çünküm kimse pek uğramamış topice nedense herkesin işi gücü pek bi çok bu aralar iftarlar falan hihoyyyt
ben de dün akşam y.lisanstaki arkadaşlarla iftara gittim kocişimi evde bırakıp kafamçokkarıştı ama napimm sadece kızlar vardı meğersem arkadaşlardan beri tam bizim evin karşısındaki apartmanda oturmasınmıymışşş kaydirigubbakcemile3 hatta 2-3 arkadaş da bizim mahalledeeee :1shok: buraya taşınınca okula yakın olunca tabi bu arkadaşların hepisine yakın olmuşum ben haberim yokmuuşşşş ay çok sevindimmm artık daha sık görüşme kararı aldık hihoyyyt
iki gün içinde de şu iğrenç düzeltmeleri yapmam lazım hatta ne iki günü bu gün yapmam yarın imzalatmam lazım böğkkkkk kafamçokkarıştı
iş te çok yoğun rüyamda bilem iş görüyom yaaaa

Ah canım yaaaa! Üzülüyom sana vallaaaa... Ay bi kurtulsan şu tezden. Ne zor şeymiş yafff! Canım şu işlerin bitince kendine biraz zaman ayır... Bütün sıkıntıların acısını çıkar valla üstünden. Bi rahatla şöööle. Valla sen anlatırken ben yoruluyom şeker yaaa! Çok şükür bizim yoktu öööle tez mez.

Bu arada kıslar. Şu ana kadar hiç bir kursa kaydolmadım. Halkeğitim baya uzak geldi. Karda kışta uuraşmıyım dedim. Bu sene össye başvurup dikey geçişle ilahiyat önlisansa müracaat ediyim diyorum. Sooora Diyanetin yeterlilik sınavına falan girerim. Belkim Kuran kursu hocası olabilirim. Bir çok arkadaşım böyle yaptı. Ben niye evde oturuyorum dedim kendi kendime. Ama yaş olmuş 26 çok mu geç kaldım sizceee!!! :çok üzgünüm:

ben de dikiş makinası aldım ecrin..iş güç yok bari dikişle oyalıyım kendimi diyorum..annem çok süper diker.çocukluktan beri biçki olayına kalıp ççıkarmaya göz aşinalığım da war..kursa da gitsemmi diyorum ama ben kendimi biliyorum karda kışta elimde poşetler gitmek zzor gelir..kayıt olduumla kalırım ööle...

selamlar kızlar.muhtarım gündüzüm ben geldim.demedim mi size benden sonra coşuyorsunuz diye.bi virüs gelmiş ortalık karıştı herşey birbirine girdi.özledim sizi:1hug: neyse şimdi düzeldi.bu arada kolyelerimi bitirip teslim ettim.gazozlar da stoklandı ihtiyacı olan güzellere itinayla servis yapılır.ben bi dolaşayım çıkmazsam gelirim hepinizi öptüm.gündüz,özgür,saytros,zuzu,ecrin,lahana ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlara.s.

Minikçim hoşgeldin. hihoyyyt Benim internetim gidip geliyodu ya işte o da virüs yüzündenmiş. Format atmadan gitmedi valla. :mymeka: Ya anlamıyorum bu virüs programlarını yazanlar dahi denecek kadar zeki insanlar. :mymeka: Böyle bir zeka ile neden virüs yazılım yapmaya uuraşıyolar ki hiç anlamıyorum.:mymeka: Ya nolur da bu zekayı insanlara faydalı bişiler yaparak kullansalar yaniii! :dilcikar: Neyse canım sen de kurtulmuşsun.:sm_cool: Gözün aydın... Girersin artık topice düzenli olarak...:teytey:

ben de dikiş makinası aldım ecrin..iş güç yok bari dikişle oyalıyım kendimi diyorum..annem çok süper diker.çocukluktan beri biçki olayına kalıp ççıkarmaya göz aşinalığım da war..kursa da gitsemmi diyorum ama ben kendimi biliyorum karda kışta elimde poşetler gitmek zzor gelir..kayıt olduumla kalırım ööle...

Hayırlı olsun kısss... Aynen ben de öyle şekerim... Yaf daha önce dikiş kursuna falan gittim ben... Dikiş neyim biliyorum. Ama bende de makine yok işte. Severim aslında model çizmeyi falan. Dikme işini kardeşcazımlan yapardık bekarken. Ama çok güzel model çizerim yani. Bi de piko kursuna gittiydim. Öğrenince gitmedim bitaaa. :roflol: Sertifikami bile vermediler yani. Ama dikiş hocam severdi beni. Becerikli olduumdan fasla gitmesem de aldım sertifikamı... :roflol:

evet ya yağsın vallah be bekliyorum yağmasını en azından mahalldeki çocuklar evlerine olurlar
ne o be kafamızı şişiriyorlar oynasınlar ne varki diyeceksinizde haklısınız ama
oynarlarkende çok küfür ediyorlar onun için çocuklarımı dışarı oynamaya salamıyorum
küçüğüm gecen küfür öğrenmiş bir daha deme ayıp dedim gene aynızını yaptı gönlüm açıyarak ağzına iki tane vurdum bir daha küfür etmedi
ne aileler var vallah o küfürleri duydukları halde çocuklarına birşey demiyorlar
onun için hep yağsın istiyorum a.s yaz ayındada kar yağsın istiyoma.s
ay ben çok şeymi istiyom ne:roflol:

Halen vaat edilen yağmur yağmadı yağmasın güneşlikler dışarda kurusun sorna istediği kadar yağsın.Ben şuan evi temziliyorum 1 saat sonra yemeğe koyulucam.Offf offf yorgunum yorgun.mirmirmirmir
Kartanem ne güzel sende buldun dostlarını artık saytrsum ggibi sık sık ev oturmaları yağarsın.kaydirigubbakcemile3
Ben gidiyorum kızlar yağmur yağmadan güneşliklerde ütülüyeyim.Görüşürüz.z...

Halen vaat edilen yağmur yağmadı yağmasın güneşlikler dışarda kurusun sorna istediği kadar yağsın.Ben şuan evi temziliyorum 1 saat sonra yemeğe koyulucam.Offf offf yorgunum yorgun.mirmirmirmir
Kartanem ne güzel sende buldun dostlarını artık saytrsum ggibi sık sık ev oturmaları yağarsın.kaydirigubbakcemile3
Ben gidiyorum kızlar yağmur yağmadan güneşliklerde ütülüyeyim.Görüşürüz.z...

Kolay gelsin canımcım. İlk defa mesajların birbirine bu kadar yakın oluyo galiba şeker... :roflol:

nerde yağıyoo beee bizim buraya niya yamıyooo :1shok: alla kıs sen ankaranın niresindensinnn kafamçokkarıştı

2 lokmacık yaadı,soona wasgeçti..hep senin yüsündenn:dilcikar: bitti güselim yaa güneş açtı..nası da sewinmiştimm oysakiiii :çok üzgünüm:

Heeey ben kaçıyom görüşürüz elma şekerciklerim benimmm...

candy20applefw8.jpg

Son düzenleme:
merhaba kızlar.saytrosum madem böyle derin temizlik var benim virüsü de bi halletsene.mahvetti beni.çok kolay gelsin..ecrin kesinlikle eğitime devam.bak ben bu yaşta hem giyim hem modelistlik kursuna yazıldım.inşallah sorun çıkmaz.zuzu makinayı sen aldın demi.güle güle kullan.bende aldım singerin.şimdi evdeki overloğumu 2.el eşyalarda satıyorum.onun yerine de büyük overlok alacağım.bu arada burda da yağmur başladı.hatta önceki gün parkta dolaşan bir çocuğa da yıldırım çarpmış.anneciiim.dünyayı mahvettik şimdi o da intikam alıyor.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kısss... Aynen ben de öyle şekerim... Yaf daha önce dikiş kursuna falan gittim ben... Dikiş neyim biliyorum. Ama bende de makine yok işte. Severim aslında model çizmeyi falan. Dikme işini kardeşcazımlan yapardık bekarken. Ama çok güzel model çizerim yani. Bi de piko kursuna gittiydim. Öğrenince gitmedim bitaaa. :roflol: Sertifikami bile vermediler yani. Ama dikiş hocam severdi beni. Becerikli olduumdan fasla gitmesem de aldım sertifikamı... :roflol:
canım benim desene burda modacılar teşvik etmekte be yawwwwwwwww
haberimiz yokmuş:roflol:
bence eşin alsın oyalanırsın bu hamaratlık ve hüner varken

ooooooooo zuzuu hayırlı olsun makinan canım bence git derim kursa
yaptığın banaysa öğrendiğin kendine:roflol:
bençe güzel bir uğraş vallah
şimdi dünyanın kışımı kaldı eskidenmiş o kışlar
ben ne çektim be o karlarda kursa giderken kayıp düşmeden kursalrımı bitirdim vallah
hemde öyle düz ayak yerde değildi gittiğim kurs
bayır aşağı iniyorduk
bende 2 sene dikiş kursuna bir senede nakış kursuna gittim
makina ise ölü gibi yatıyor ayarları bozuk :jeyyar:
yaptırayımda diyorum dışarı pike filan yapıp satarım diyorum eh kısmet bakalım yerimseniben

Son düzenleme:
X