- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
işteyim, işteyim işteyim :çok üzgünüm: okula gitmem gerek ama gidemicem gaaba belki akşam çıkışta artık kafamçokkarıştı hoca düzeltme yapmış gene onu alıp düzeltcem vee imzalatcam inş. bu hafta kaydirigubbakcemile2 ama şu word yok mu öldürüyo beni
ne geri zekalı bi program yaaaaklava: aşağıdakileri bold yapıyom yukarı bi çıkıyom başka bi başlık aynı aşağıdaki gibi olmuş ben sana ol mu dedim gerizekaalıı diye bağırıyom sonra evde laelaelaelaelae
ecrinim naaber..burdaım ben ama çıkıorum şimcik canım..hazırlanıp bankaya gidiciimm...bi salaklık edip kartımı kaybetmişim :1no2: we kötüsü enson kullandığımdan taa haftalar soona farkettim bunu..yani ne zamandır kayıp onu bilem bilmiyorum..şimcik bankaya gidip yeni kart istiyciim bide soriciim paracıklarımı cuplamışlarmı die..:1no2: soona görüşürüsss
selam kızlaarrr...keyifler nasııı??? cuma akşam çok hastalandım ateşim çok yükseldi,gidiodum he nerdeyse..cumartesi de sabahtan temizlik yaptım..akşam bi ordu misafirim wardı..dün de maalum pazardı..e ancak gelebildim..ütü yapmam gerenk..dışarı çıkmam,bankaya gitmem gerenk..we yemek yapmam gerenkk ama canıım hiiiçbirini yapmak istemiyooo...
Selam yavrujuklar. Buluşma yerime geldim bir yavrunun düşmesini bekliyom... :jeyyar:
Lahanacııım ışığın yanıyo gibime geldi. Buralardaysan gel bebişim... a.s. Kartanem senin de yanıyo ama sen çalışıyosundur diye sana bişi demiyom artıkın napam. Gündüzcüm akşam takılcaksan görüşemeiz. Kocam kızıyo o varken bilgisayarla uuraşmama. Şimdi gelirseniz konuşuruk. Yoksam küser de giderim haaa! :dilcikar:
ecrinim naaber..burdaım ben ama çıkıorum şimcik canım..hazırlanıp bankaya gidiciimm...bi salaklık edip kartımı kaybetmişim :1no2: we kötüsü enson kullandığımdan taa haftalar soona farkettim bunu..yani ne zamandır kayıp onu bilem bilmiyorum..şimcik bankaya gidip yeni kart istiyciim bide soriciim paracıklarımı cuplamışlarmı die..:1no2: soona görüşürüsss
selammmm arkidişlerrrrhihoyyyt
yazılarınızı okuyamadım vaktim yok daha sonra okuycam inşallah pc yi açıyım şarkı türkü dinliyerek iş yapıyım dedim topicigede ugrayıp bi yazı yazam dedimkaydirigubbakcemile5
çokkkkkkkkkk işim var çokkkkkkk ev dandiri dumbah cemile havası çalıyor bende acayip dagıtım yaaaaa nasıl topluycam bilmiyorum ve burda oturmuş yazı yazıyorum topluyasımda yok heç tüller makinada yıkanıyor benim salon mutfak yatak odası camlarını yatak odası salon duvarlarını banyo mutfak fayanslarını silkmem gardolabın içini boşaltıp silip örtülerini yerleştirip düzeltmem vitrin içini boşaltıp herşeyi yıkamam silmem yerleştirmem konsolun içini boşaltıp örtülerini yayıp yerleştirmem sonrada yerleri süpürüp silmem lazımmmmmmmmkafamçokkarıştıayyyyyyyyyyyy anlatırken yoruldum yaaaaaa ve yatak odası halılarını çocuk odası halılarını küvete sokup yıkamam lazım ve mutfak dolaplarını silmem lazım ve ve ve ben niye burdayım gitim kızlar görüşürüz hepsi bugün bitmez zati yarınada sarkar bu işler . tüm yaz gezersem evi otel gibi kullanırsam böyle olur tabüü neytcez yapcaz şimdi:1shok:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Sana da kolay gelsin şeker. Ben artık yemek bilem yapmıyom. Ooooh serbestçe. Oturdum ne güzel vakit geçiriyom.e o kojişin seni bizdenmi kıskanıyo he
canım ben birazdan çıkçam işim var hatır için girdim yoksam
küsmeyin diye çocukların odasını temizliycem malüm cumartesi erkek kardeşimi çagırdım iftara eşiyle çalıştıkları için
oofffffffff hadi bay canım
yettim ecrinimmm hihoyyyt ay çooook şükür Allah'ıma bişecikler olmamışş..ama bana ii ders oldu bu..yeni kartım bi çıksınn gözüm gibi bakarım artıkın ona...
ecrinim bu 3 gün bisde sayar dururrus şimcik oldunmu olmadınmı diye..çok heycanlı şeyler..rabbim gönlüne göre werirde yeğen seferis iişallah..ara werdiniz die biliodum çalışmalara? hani sen ilaç kullanıyosun ya ööle bişe hatırıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum..hıı bide burdaki bi topicde okudumdu 3 gün kala test yapmış bi arkadaş pozitif çıkmış..