Bizim kzlar buraya...

İlk zaman 15 gün kala bile test yaptım ben. :roflol: Bişden çakmıyodum o zamanlar. :roflol: Ama beklicem şimdi yaaa! Yapmıcam hemenjik. Ara vermemiz geçen aydı. Bu ay tekrar başladık. Ay nolur dua edin. :Saruboceq: Herkesin ihtiyacı var bu müjdeli haberi duymaya. Hele de kocişkomun. Ay adam çocuk delisi ya. Bi olsa da kendi çocunu sevse ooof offf... :emir_bebek:
Bu arada sevindim bişi olmadııına. kaydirigubbakcemile5 Gözün aydın mı desem geçmiş olsun mu desem... Nese şeker ben çıkıyom. Dışarda işim war... Görüşürüz cicim...

ciciiimmm mersii...ay kııızzz iişalah wardır bebiişş...:emir_bebek: hem kızlar ben hamişim die yelek hırka örmeye başladıydı,sana gönderirlerr..:eek:bende daha epeeey bi süre yok çünküüümmm:CüvCüv:

ciciiimmm mersii...ay kııızzz iişalah wardır bebiişş...:emir_bebek: hem kızlar ben hamişim die yelek hırka örmeye başladıydı,sana gönderirlerr..:eek:bende daha epeeey bi süre yok çünküüümmm:CüvCüv:

kime niyet kime kısmet derler ya
seninde olursa zuzuu sanada yollarız kıs ver adresini kargoyla postalarım vallah:emir_bebek:

ecrinim önceliklen senin bold ne soruna cvp verem ahanda bold bu yani kalın,
ayyy hocayı aradım kapıya bırakıverin tezi ben geç gelcem gelince alırım dedim o da gelebilirsen erken gel de konuşalım dedi tezle ilgili öfff gidemiyomki yaaa -tatlicadiarzu- iş var yetişecek kafam patlıcak artık akşam bi de şu düzeltmelerle uğraşcam anaaa :1shok: dizim var benim akşam yaaa
az bişi kaldı ama artık ben de bittim yaaaniii -tatlicadiarzu-

ah zavallım benim kartanem
kafayı laelaelaelaelaecek bu gidişle hocayla tesiyle mesiyle filan
terfi ol artık kartanesi:teselli:

Of ya başım ağrıyo. Kocam geldi eve yattı gine. Yatmadan da tartıştık biraz. Ütülenmiş kıyafetleri var onları sevmiyomuş da giymicekmiş de... Başka kıyafet ütülememi istiyo. :kızgın: Hep sinir oldum şimdi. Üç tane kıyafeti var ütülenmiş. Sevmiyomuş beyefendi hiçbirini. Of yaaaa! Canım da hiç ütü yapmak istemiyoooo! :1no2:

kendi ütülesin o zaman :dilcikar: hazırda kıyafet işte bulupda bunuyorlar yaw :eek:klava: madem seemiyo ecrincim sen de ver birilerine soora onlar nerde diye sorarsa ütülediğimde sevmiyip giymiyodun ben de ihtiyacı olanlara verdim dersin bi daha öle seememezlik yapamaz sen de boşa ütü yapmış olmazsın nasılım :jeyyar:

ay ecrincim benjede kendisi ütülesin..:1closedeyes:hıhh sankim oruç diilsin sana yazık diill...ütülü warsa giysin cnm aa paşalık yapmasın öööle...beğenmiosa kendisi ütülesin bi zahmet..yawrum açlıktan susuzluktan bi başın dönüwersin senin deyerimseniben

Lahanacım gelcem dedin diye bekledim seni.Ama sıkıldım artık çıkıcam galiba... Soora görüşürüz artık cicim... Saten başım ağrıyo. Bi de kojacıımın bana aldığı yüzüün küçük taşlarından biri düşmüş. Çarşıya gitmem gerekiyo. Salı günü düştüydü. Çarşamba verdim. Dün taktım daha gine düştü aynı taş. Bir güzel fırça atmaya gidicem şimcik. :mymeka: :mymeka: :mymeka: Saten çok ama çok sinirliyim şu sıralar! :eek:klava:

canım ya çok üzgünüm :çok üzgünüm:
misafirim geldi habersiz misafir:1no2:
buyüzden giremedim:çok üzgünüm:

Of ya başım ağrıyo. Kocam geldi eve yattı gine. Yatmadan da tartıştık biraz. Ütülenmiş kıyafetleri var onları sevmiyomuş da giymicekmiş de... Başka kıyafet ütülememi istiyo. :kızgın: Hep sinir oldum şimdi. Üç tane kıyafeti var ütülenmiş. Sevmiyomuş beyefendi hiçbirini. Of yaaaa! Canım da hiç ütü yapmak istemiyoooo! :1no2:

canım kıyamam sana:1hug:
bak bazen benim kocamda böle yapıyo çok kızıyorum valla:eek:klava:

ah zuzuuuu ne cadısın kız seeen :jeyyar:
başı döncek haa :roflol: mantıklı naniknanik
saytros naptın kıız oruç oruç harap etti kendini kızcağız temizlik yapcem diyee
allah kolaylık versin yafrimmm kaydirigubbakcemile2

canım kıyamam sana:1hug:
bak bazen benim kocamda böle yapıyo çok kızıyorum valla:eek:klava:

hihoyyyt ben o dertten kurtuldum vallah benimkide ütüsüz giyinmezdi
bi alıştırdım kot ve tşort giydirmeye şimdi aramıyo
rahatlık varmış be dedi
ama gene ütü yapmadan olmuyor bu sefer çocukların kıyafeti filanbenneyaptımki

selammmm arkidişlerrrrhihoyyythihoyyyt
yazılarınızı okuyamadım vaktim yok daha sonra okuycam inşallah pc yi açıyım şarkı türkü dinliyerek iş yapıyım dedim topicigede ugrayıp bi yazı yazam dedimkaydirigubbakcemile5
çokkkkkkkkkk işim var çokkkkkkk ev dandiri dumbah cemile havası çalıyor bende acayip dagıtım yaaaaa nasıl topluycam bilmiyorum ve burda oturmuş yazı yazıyorum topluyasımda yok heç tüller makinada yıkanıyor benim salon mutfak yatak odası camlarını yatak odası salon duvarlarını banyo mutfak fayanslarını silkmem gardolabın içini boşaltıp silip örtülerini yerleştirip düzeltmem vitrin içini boşaltıp herşeyi yıkamam silmem yerleştirmem konsolun içini boşaltıp örtülerini yayıp yerleştirmem sonrada yerleri süpürüp silmem lazımmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ayyyyyyyyyyyy anlatırken yoruldum yaaaaaa ve yatak odası halılarını çocuk odası halılarını küvete sokup yıkamam lazım ve mutfak dolaplarını silmem lazım ve ve ve ben niye burdayım gitim kızlar görüşürüz hepsi bugün bitmez zati yarınada sarkar bu işler . tüm yaz gezersem evi otel gibi kullanırsam böyle olur tabüü neytcez yapcaz şimdi:1shok:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ay be kardeşim sende birgünde hepsini niye birden döktün ortalığa allah allah
birgün bir odayı birgün mutfagı vs yani yapsankötükedihüso
bu kadar telaşın olmaz vallah ben öyle yapıyorum yoksa gınalık gelir bana
halıları küvete nasıl sığdırıp yıkayabiliyon nen :bbo:

Selam şekerler. Dayanamadım sahurdan geldim yanınıza. Hala sinir ve de stres yüklüyüm. Ayın 18'ini iple çekiyorum. Dün akşam gittiğim arkadaşımın 23 günlük hamile olduğunu öğrendim. Hem sevindim, hem içim burkuldu. Rabbim bana da nasibeder iiiinşaallahh... Ya kızlar saten midemden rahatsız olduumdan mıdır nedir şu an öyle midem bulanıyo ki anlatamam. Ama ümütlenmek istemiyorum. Yeni bir hayal kırıklığını kaldıramam çünkü. Ütü işini ne mi yaptım. Ütüledim tabiiiki de. Ben böyleyim işte kıyamıyorum şekerim. Ama bazen hep sinir geliyo. Haklıyım değil mi ama yaaa! Ben saten stres olmuşum bi de ütü yap diyo banaaa! :kızgın:

Son düzenleme:
hihoyyyt ben o dertten kurtuldum vallah benimkide ütüsüz giyinmezdi
bi alıştırdım kot ve tşort giydirmeye şimdi aramıyo
rahatlık varmış be dedi
ama gene ütü yapmadan olmuyor bu sefer çocukların kıyafeti filanbenneyaptımki

Ağır abilerden bizimki. Asla spor giymez. :kızgın: Alıştıramadım bir türlü şekerim. Ben de spor giyinmesini istiyorum. Öyle daha çok hoşuma gidiyor ama giymiyor işte. Çok inatçı yaaa! :mymeka:

Bu arada kızlar ben İstanbula gelemiyorum ama yüzüğüm yola çıktı bile. :teytey: Kızlar gittim kuyumcuya bi fırça çektim bi fırça çektim. :mymeka: Hemen istanbula yollamaya karar verdiler yüzüğü. İlk etapta taşı onlar takmış da... Nasıl taktıysanız artık dedim; sabah takıyorum öğleye taşı düşüyor dedim. :mymeka: Saydım da saydım valla. :mymeka: Bide kendilerini haklı çıkarıyorlar yaaa! :kızgın:

günaydın GÜNAYDIN günaydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kalkın kızlar ya sabah oldu
yavf ne tembel şeylersiniz siz öle yavf. bakın gelip hepinizin üzerine su dökücem valla

günaydın GÜNAYDIN günaydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kalkın kızlar ya sabah oldu
yavf ne tembel şeylersiniz siz öle yavf. bakın gelip hepinizin üzerine su dökücem valla

Hadi ordan kız ben senden önce kalktım bikerem.:dilcikar:
Ben buradayım sen nerdesin bakalım naniknanik

Selam şekerler. Dayanamadım sahurdan geldim yanınıza. Hala sinir ve de stres yüklüyüm. Ayın 18'ini iple çekiyorum. Dün akşam gittiğim arkadaşımın 23 günlük hamile olduğunu öğrendim. Hem sevindim, hem içim burkuldu. Rabbim bana da nasibeder iiiinşaallahh... Ya kızlar saten midemden rahatsız olduumdan mıdır nedir şu an öyle midem bulanıyo ki anlatamam. Ama ümütlenmek istemiyorum. Yeni bir hayal kırıklığını kaldıramam çünkü. Ütü işini ne mi yaptım. Ütüledim tabiiiki de. Ben böyleyim işte kıyamıyorum şekerim. Ama bazen hep sinir geliyo. Haklıyım değil mi ama yaaa! Ben saten stres olmuşum bi de ütü yap diyo banaaa! :kızgın:

kızma be kankim ay canım benim hadi şurda 2 gün var müjdeli haberi duyarız inşallah
şimdiden senle birlikte gün sayıyorum ha yalnız değilsin:1hug:

X