Bizim kzlar buraya...

ben sana cepten mesaj çekmiştim deryalı günleri seyret diye
uzman dr.vardı
romatizma hastalığı ile bir konu anlatacaktı birde romatizması olan bebek doğurabilirmi doğuramazmı diye konusu işledi seyrettinmi canım

Canım ya mesajını aldım ama geç aldım. Hemen açtım tvyi ama programın sonu gelmişti. Sen izleyebildin mi canım? Nelerden bahsetti?

Kızlar bu gün 3 ayların ilk günü. Yarın da kandil... Kandilinizi şimdiden kutlarım. Hepiniz Allah'a emanet olun. Mübarek günler hürmetine birbirimize de dua edelim bu gün...

Kızlar bu gün 3 ayların ilk günü. Yarın da kandil... Kandilinizi şimdiden kutlarım. Hepiniz Allah'a emanet olun. Mübarek günler hürmetine birbirimize de dua edelim bu gün...

seninde kandilin mübarek olsun canım şimdiden
burdan herkesin kandillerini kutlar dualarınızın gerçekleşmesini dilerim

canım seyrettim ama ne anlattığını unuttum kusura bakma
sana aktaramıycam
sadece aklımda kalan
ağrılı romatizması olanın bebek yapmasında bir sakıncası yokmuş
bir de bir izleyiçi bebeğe geçermi diye mesaj yollamıştı ama pek dinlemedim benim ufaklığın yüzünden

Anladım canımcım canın sağolsun. Öpüyorum seni...

selam kızlar ecrincim üzme kendini bunalım yapma deryalı günlerin eski proğramlarınıda netten izliyebilirsin :1hug:

bu arada herkezin kandili mubarek olsun ettigi dualar kabul olsun inşallah allah hasta olanlara şifa dertli olanlara deva evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah a.s.a.s.

Bu gün ne çok sıcak var gündüzüm yaa! Bilgisayar da kaynadı resmen. Bunaldım valla...
aman dikkat et canısı sıcaklara tansiyonuna da
ah ah senin için zor dönem sıcaklarda hamilelik pek çekilmiyor doğrusu
allah yar vae yardımcın olsun

slm saytros'cuğum seninde kandilin mübarek olssun
tüm kızceler rağaib kandilinizi kutlar niçe kandiler dilerim dualarınızın kabul olunması dileğimle

selam kızlar ecrincim üzme kendini bunalım yapma deryalı günlerin eski proğramlarınıda netten izliyebilirsin :1hug:

Sağol canımcım. Ama benim kota son sınırlarda sanırım. Bu ay izleyemem netten.

bu arada herkezin kandili mubarek olsun ettigi dualar kabul olsun inşallah allah hasta olanlara şifa dertli olanlara deva evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah a.s.a.s.

Amin canım. Senin de kandilin mübarek olsun.

Evden bir yere çıkamıyorum zaten gündüzüm. Evde de idare ediyoruz işte. Zaten benim tansiyon genelde düşüyor. Hamilelikte düşmesi daha iyiymiş. Evet sıcaklarda hamilelik zormuş. Yaşayarak görüyorum. Elim ayağım yanıyo valla. Sıcak basıyo...

hoşgeldin adanalım
nerelerdesin ya
şuan sağlığın nasıl çok geçmiş olsun ve
mübarek kandilini kutlarım niçe kandillere

teşekkürler gündüzün opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yazlıkta olduğum için fazla giremiyorum hepinizi çok özledim çok çok öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

selam kızlar lahanabebek ohhhhhhhh tatil demek negüüüzellllllll:icecream:opuyorumnanaktan güzel günlerdiliyorum hepinize kızlarrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…