- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
huuuuuuuu huuuuuuuuuuu kızceler nirdesiniz gene
yoksunuz tatillerdemisiniz
Ah canımmm nerdeeeee.... Ben kiiim tatil yapmak kim... Annemlere geçtim. Buradan çok sık giremiyorum.
üzme canını sanki biz tatile çıkıyozda anama gidiyom onuda 4 akşam kal gel uzun kalmak yok
eşim bırakmıyo kötükedihüso
bu arada günaydınlar
Gündüzüm nerelerdesin yafff?
selamlar kızlar ceeeeeeeeopuyorumnanaktan
selam kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepünüzü çok özledim ben hala yazlıktayım fırsatım olmuyo nete girmeye bu yüzden giremiyom umarım herkeşler iyidir
bu arada herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceq:
8 günden beri kimseçikler gelmiyor ağlayacam şimdik ne o dostluklarımız bittimi yaaaaaaa
ecrin..Allah kolaylık wersin..çok az kaldı,bikaç hafta daha sabret meleğin için..onu ne çok istiyodun bak üzmedi geldi sana..annelik bu yüzden zor işte..cennet bu yüzden anaların ayağının altında işte..kendinden geçip onu düşündüğün için..doğum zamanı mutlaka topice hbr wer...geçmiş olsun
çok geçmiş olsun ecrin'çiğim
rabbim hayırlı kolay doğumlar versin
bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alacağından eminim canım hep bakıyorum msn den kapalısın denk gelebilseydik seni o halini görmek isterdin halile halini yani
hazırlıkların bitmiştir kimbilir
kızcene neler aldın
iyi yapmışsın canım o ilaçı içmemekle tatlım gideçen o dr nin yüzüne tükürecen pislik adam sen boşamı okudun doktorluğu işte bazı drler böyle
sen keyfine bak ve güvenilir ellerdesin ana kuçağğındasın hiç birşeyi kafana takma keyfine bak
selam kızlar bir kklı olarak buraya selam vermemek olmaz dedim nassılsını güzel ve mutlu sohbetlere
selam kızlar bir kklı olarak buraya selam vermemek olmaz dedim nassılsını güzel ve mutlu sohbetlere
canımcığım üzülme rabbim bir kolaylığını verir canım sıkkma canını sen
Haber veririm canım. Teşekkürler desteğin için.
hoşgeldin arkadaşım aramıza
Canım pek fazla pc açmıyorum o yüzden. Bebek doğsun daha sık girmeye çalışırım. Zaten çocuklardan fırsat da olmuyo nete girmeme. Kafama takmamaya çalışsam da olmuyor. Bu gün sabahtan beri ağlıyorum. Bebeğimi diğer anneler gibi emziremeyecek miyim? Ya da yine bu ağrıları mı çekeceğim. Bu kadar ağrım varken ben bebeğime nasıl bakacağım. Kendime bile bakamıyorum. Hadi birkaç ay annem yanımda kalacak diyelim. Bu hep böyle gidemez ki. Rabbim kimseyi böyle çaresiz koymasın...