Bizim kzlar buraya...

[
:jeyyar: :jeyyar: saytros niyeti bozdu kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
saytros bebişlerin fotolarını görünce doğurcak kesin bi tane daha
zuzummm benim niyet hep bozukta icrat yok :kedi:toplumdan korkum var güzel yetiştirebilirmiyim sorusu var madi düşünmüyorum benim ailem bana nekadar imkan sağladıysa bende okadar sağlıycam ..sonuçta 1tanede olsa kolejlerde amerikalarda okutamam 4 tanede olsa aynı 1 tanesine sağladığım imkanlarda aynı olucak 4 tanesinede benimde bu toplumda sağlıklı ve iyi yetiştirebilirmiyim korkusu var kesinlikle ecrinin söyledikleri çok doğru katılıyorum .oğlum için değil belki ama kızım için bir kız kardeş çooook isterim ilerde birbirlerine destek olan herşeyi paylaşan arkadaş gibi erkek kardeşle nekadar herşeyipaylaşabilirsinki.ilerde birtane daha doğurmadığım için okadar pişman olucamki bunu çok iyi biliyorum .vakit ğeçiyor busene yapmazsam birdahada yapamam zaten çünkü artık çocuklarım büyüyor zaman geçiyorrrrrrrrmafoldumbenmafoldumbenve ilerde kızımında bana anne keşke bir kız kardeşim olsaydı diyeceğinide biliyorum ve eminim:çok üzgünüm:

doğur kız o zaman hemeen
valla bence de 3 güzel hatta 4 isterim amaa bilmem çalışırken nasıl olcakkk CADIARZUCADIARZU

Eşim çok istiyor baskıda yapıyor sürekli ama ben dedigim gibi küçükle ilgilenirken kızımı ve oğlumu ihmal ederim düşüncesi içersindeyim kızım tam gelişme çağında oğlum dersen sürekli ilgi isteyen bir çocuk en önemlisi okulları dersleri .yaniiii malesef niyeti bozamıyorummmm:gitme:

aa bişi olmaaz kıız
ilgilenirsin hepsiyle deee

ver ğazı ver ğazııııııı :nazar::nazar:
ben veririm sana gazı canım zuzuu'ya verdiğimiz gibi :roflol:
ama bana sakın demeyin 3.çüyü yap diye eşim istemiyo:sinifsinif: mafoldumben
neyse sağlık olsun hem benim yaşım geçiyor gibi artık başım ses getirmiyo
allah olmayanlara versin :emir_bebek:

selam bizim kızlar
hepinize hayırlı cumalar........

seninde cuman hayırlı olsun lahanam nasılsın gülüm:1hug:

selam bizim kızlar
hepinize hayırlı cumalar........
hayırlı cumalar şekeer
ben veririm sana gazı canım zuzuu'ya verdiğimiz gibi :roflol:
ama bana sakın demeyin 3.çüyü yap diye eşim istemiyo:sinifsinif: mafoldumben
neyse sağlık olsun hem benim yaşım geçiyor gibi artık başım ses getirmiyo
allah olmayanlara versin :emir_bebek:

zaten nasıl bi gaz verdiyseniz üçümüz de birer ay arayla doğurcaz hee :roflol: :roflol:

doğur kız o zaman hemeen
valla bence de 3 güzel hatta 4 isterim amaa bilmem çalışırken nasıl olcakkk CADIARZUCADIARZU

3müü 4müüü :1shok: anam ben daha 2.yi yaparmıyımki diorumm..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar şekeer

zaten nasıl bi gaz verdiyseniz üçümüz de birer ay arayla doğurcaz hee :roflol: :roflol:

dündenmi razıymışız neymişiz anam kaydirigubbakcemile3
zemuszemus

doğurduktan sonra tek diyiceğiniz şey ben bunu daha önce niye yapmamışım bebek olmadan önce benim bir hayatım varmıydıki negüzel şeymişşşşşşş buuuuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

daha bebişim 330 gr kııız ama bu haftalarda alcam gibi gözüküyooo

yaaw anacımm sen bizden büyüksün yaa aramızda kaç hafta var ayoooll

attırıverseydin kız sen de bi tanee ama bizim kasım annelerinde herkeşin oğlu oluyooo
maşallah kıız sen de iyi vermişsin 28 kiloyuu :sm_cool:

Şeker benim bebiş de 750 gr. Bu aya kadar en fazla 4-5 kilo almam lazımdı. Ben 7-8 kilo aldım. İştahı bi görsen bende. Durmadan da acıkıyorum. :kedi: Daha çoook alırım... mafoldumben

doğur kız o zaman hemeen

Şekerim sen benden de betermişsin. Gözünü kararttın herhal! kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: 4 beni aşar. Ama 3 ideal.
Bu arada Saytrosa az daha gaz versek doğuracak gibi ama çaktırma... :jeyyar: :jeyyar:

aa bişi olmaaz kıız
ilgilenirsin hepsiyle deee

ver ğazı ver ğazııııııı

İlgilenirsin tabi kıs Saytros. Annelik var ya ah o annelik duygusu. Hepsine de yetersin canım... Valla gaz olsun diye söölemiyom yanlış anlaşılmasın. Farkındayım için gidiyooo. Soora yaşın geçer pişman olursun. Valla bu gün bebek mevlidine gittim. 40 günlük bebeği kucağıma verdiler. Ay içim bi tuhaf oldu. Kokladım mis gibiydi. Canım yaa! Ay gözlerim doldu valla. Benim de bebeğim olacak. Şimdi şaka gibi geliyor ama doğunca napıcam. O hastanede bebeğimi ilk gördüğüm an ne hissedicem. Ay ağlııcam şimdi yaa! O şimdi annesinin karnında kıpır kıpır ettikçe annesini ne kadar mutlu ediyor. Bir de doğsun o zaman ne olacak. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza versin inşaallah. Aminnn!

Son düzenleme:

hayırlı cumalar şekeer

biz gaz verirsek ahan böyle veririz tatlım
allah sağlıklı şekilde kuçaklarınıza alın bebişlerinizi

Selam Lahanacım. Sende ne var ne yok. Tatildesin sanırım. İyi eğlenceler şeker...
tatlım kanki lahanabebek ameliyat oldu ondan pek aramızda olamıyor

Günaydın herkese... Uykusus bir gecenin ardından sizlerleyim. Asabi ve yorgunum... -tatlicadiarzu- Bizim kıslardan bu saatte yeşil yakan yok mu yafff! :eek:

biz gaz verirsek ahan böyle veririz tatlım
allah sağlıklı şekilde kuçaklarınıza alın bebişlerinizi

tatlım kanki lahanabebek ameliyat oldu ondan pek aramızda olamıyor

Amin canım.

Lahanabebekim bilmiyoduk valla. Geçmişolsun şeker... ıyileş de gel aramıza. a.s. :1hug:

herkaz gaza geldi bi özgür gaza gelmedi kaydirigubbakcemile3hala 1 tanede kararlı.benden geçti artık hem yaş olar ve rahatım artık tekrar bi çocukkkkkkk ooooooooo uğraşamam gündüzün dediği gibi kafam götürmezz. allah olmayanlara versin inşallah bana hem kız evladı hem erkek evladıda tatırdı çok şükür rabbim allah onlara sağlık sıhat versin.:nazar:lahanabebek çok geçmiş olsun canım sanada.hepinizi öptüm kızlar arkadaşım doğum yaptı kızı bugün 22 günlük hergün onunla vakit geçiriyorum özlemimi gideriyorum artık arkadaşların bebişleriyle avuncaz napalımzemuszemus

herkaz gaza geldi bi özgür gaza gelmedi kaydirigubbakcemile3hala 1 tanede kararlı.benden geçti artık hem yaş olar ve rahatım artık tekrar bi çocukkkkkkk ooooooooo uğraşamam gündüzün dediği gibi kafam götürmezz. allah olmayanlara versin inşallah bana hem kız evladı hem erkek evladıda tatırdı çok şükür rabbim allah onlara sağlık sıhat versin.:nazar:lahanabebek çok geçmiş olsun canım sanada.hepinizi öptüm kızlar arkadaşım doğum yaptı kızı bugün 22 günlük hergün onunla vakit geçiriyorum özlemimi gideriyorum artık arkadaşların bebişleriyle avuncaz napalımzemuszemus

doğrusun canım mevlam iki tane vermiş bize acılarını göztermesin
vallah yaparım yapmasınada yok yok rahatım yerinde bazen teyzemin bebişine katlanamıyom ağlaması,peşinde koşması vede çok yaramaz
düşünsenize 3. bebeklerin çok yaramaz olacagını yok yok ben orta yaşımın tadını çıkarmak isterim çocuksuz :sm_cool:hihoyyyt

selam kızlarrrrrr geneeeeeeeeeee herkez ortalardan kaybolmuşş:eek:klava::eek:klava:
nerelerdesiniz bakalımdelikafaduldendelikafadulden napıyorsunuza.s iyimisiniz a.shoşmusunuz a.smutlumusunuz :nazar::nazar:

selam kızlarrrrrr geneeeeeeeeeee herkez ortalardan kaybolmuşş:eek:klava::eek:klava:
nerelerdesiniz bakalımdelikafaduldendelikafadulden napıyorsunuza.s iyimisiniz a.shoşmusunuz a.smutlumusunuz :nazar::nazar:

Evet farkındayım yine herkes biryerlere dağıldı saytrosum. Ben de takipteyim ama kimse yazmıyo. Ben kendi adıma cevaplıyım sorunu bu günlerde psikolojim biraz bozuk. Hamilelik stresi sanırım. Kabuslar görmeye başladım. Bir de olur olmaz yerde ağlayasım geliyor, pek bi duygusllaştım. Doktorumun önerisiyle romatizma ilacıma başladım. 3 gündür kullanıyorum. Ama müthiş bir suçluluk duygusu var. Bebeğime zarar verirse diye taktım kafama. Kullanmasam da ağrılar dayanılmaz oldu. Anlıcaanız iyice karışığım şu sıralar.

X