Bizim kzlar buraya...

sağol canım seninde.ayıp ettin aldım tabii.şimdi yenisinin peşindeyim kız meslek lisesi giyim akşam pratik istiyorum. işim çok kız hiç bitiremiyorum.öyle bir bakıp kaçıyorum bende.öpüyorum hepinizi.herkese hayırlı cumalar

kızlarr hepinisin kandili mübarek olsuunn..rabbim dualarımızı kabul etsinn....bende isterim dualardann..öpüjükkkk

selam kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepünüzü çok özledim ben hala yazlıktayım fırsatım olmuyo nete girmeye bu yüzden giremiyom umarım herkeşler iyidir

bu arada herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceq:

selam kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepünüzü çok özledim ben hala yazlıktayım fırsatım olmuyo nete girmeye bu yüzden giremiyom umarım herkeşler iyidir

bu arada herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceq:

artık kimseler gelmiyor canısı
öylesine bende bakıp çıkıyorum yorumlar yapmadan
iyi tatiller dilerim adanallım

8 günden beri kimseçikler gelmiyor ağlayacam şimdik ne o dostluklarımız bittimi yaaaaaaa

Üzülme kanki dostluklar bitmez elbette. Yaz tatili olduğundan böyledir herhalde. Hem bu sayfa canlanmasa bile dostluğumuz unutulmayacaktır. Canım bana msnden sorduğun soruların cevabını buradan vereyim diye düşündüm. Bebeğim çok şükür iyi ve sağlıklı. Şuan 35 haftalık oldu teyzesi. Canım ben bir süredir annemlerde kalıyorum ve doğuma kadar da böyle olacak. Benim sağlığım iyi değil. Çok ağrılı ve zor geçiyor günlerim. Doktorum sağlık durumum nedeniyle 36. hafta bebeği alalım dedi. Ama normal doğum istediğim için ve bebeğimin gelişimini karnımda tamamlaması için biraz daha sabretmeye karar verdim. 38. haftamda hala normal olmuyosa ve bebeğimin sağlığı açısından da bir risk olmayacaksa o zaman düşünücem sezaryanı. Çünkü 40. Haftama kadar dayanabileceğimi sanmıyorum. Günlük ihtiyaçlarımı bile yerine getiremeyecek durumdayım. Evden dışarı çıkmayı bırak bir odadan diğerine bile geçmek çok zor geliyor. Anlayacağın kanki dualarınıza ihtiyacım var. Bu mübarek Ramazanda birbirimiz için dua edelim... Bu arada şunları da ilave edeyim benim doktorum ilacımı kullanmamı söylemişti ama ben onu dinlemedim. Çok da iyi yapmışım. Çünkü 5. ayımdan sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktor ilacı kullanmamın riskli olduğunu söyledi. Şimdiye kadar 3 tane doktordan kullanmamam gerektiğini işittim. İyiki doktorun aklına uyup da bir hata yapmamışım. Doktorların da her söylediği doğru olmayabiliyormuş. Bu ilacın yan etkileri çok fazla olduğundan emzirme döneminde kullanılması bile bebek açısından sakıncalıymış. Dün bunu öğrendim ve moralim çok bozuldu. Ya bebeğimi emziremicem ya da emzireceğim dönemde bu sıkıntıları ve bu şiddetli ağrıları çekmeye devam edicem. Yani doğumdan sonra zor bir karar yine beni bekliyor. Dualarınızda beni unutmayın arkadaşlarım...

ecrin..Allah kolaylık wersin..çok az kaldı,bikaç hafta daha sabret meleğin için..onu ne çok istiyodun bak üzmedi geldi sana..annelik bu yüzden zor işte..cennet bu yüzden anaların ayağının altında işte..kendinden geçip onu düşündüğün için..doğum zamanı mutlaka topice hbr wer...geçmiş olsun

çok geçmiş olsun ecrin'çiğim
rabbim hayırlı kolay doğumlar versin
bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alacağından eminim canım hep bakıyorum msn den kapalısın denk gelebilseydik seni o halini görmek isterdin halile halini yani
hazırlıkların bitmiştir kimbilir
kızcene neler aldın
iyi yapmışsın canım o ilaçı içmemekle tatlım gideçen o dr nin yüzüne tükürecen pislik adam sen boşamı okudun doktorluğu işte bazı drler böyle
sen keyfine bak ve güvenilir ellerdesin ana kuçağğındasın hiç birşeyi kafana takma keyfine bak

ecrin..Allah kolaylık wersin..çok az kaldı,bikaç hafta daha sabret meleğin için..onu ne çok istiyodun bak üzmedi geldi sana..annelik bu yüzden zor işte..cennet bu yüzden anaların ayağının altında işte..kendinden geçip onu düşündüğün için..doğum zamanı mutlaka topice hbr wer...geçmiş olsun

Haber veririm canım. Teşekkürler desteğin için.

çok geçmiş olsun ecrin'çiğim
rabbim hayırlı kolay doğumlar versin
bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alacağından eminim canım hep bakıyorum msn den kapalısın denk gelebilseydik seni o halini görmek isterdin halile halini yani
hazırlıkların bitmiştir kimbilir
kızcene neler aldın
iyi yapmışsın canım o ilaçı içmemekle tatlım gideçen o dr nin yüzüne tükürecen pislik adam sen boşamı okudun doktorluğu işte bazı drler böyle
sen keyfine bak ve güvenilir ellerdesin ana kuçağğındasın hiç birşeyi kafana takma keyfine bak

Canım pek fazla pc açmıyorum o yüzden. Bebek doğsun daha sık girmeye çalışırım. Zaten çocuklardan fırsat da olmuyo nete girmeme. Kafama takmamaya çalışsam da olmuyor. Bu gün sabahtan beri ağlıyorum. Bebeğimi diğer anneler gibi emziremeyecek miyim? Ya da yine bu ağrıları mı çekeceğim. Bu kadar ağrım varken ben bebeğime nasıl bakacağım. Kendime bile bakamıyorum. Hadi birkaç ay annem yanımda kalacak diyelim. Bu hep böyle gidemez ki. Rabbim kimseyi böyle çaresiz koymasın...

selam kızlar bir kklı olarak buraya selam vermemek olmaz dedim nassılsını güzel ve mutlu sohbetlere

Selam canım hoşgeldin... Ama çok yoğun bir topic değiliz ne yazık ki. Bizim kızlardan gelen giden pek olmuyor. Umarım eski haline döner de topicimiz güzel, mutlu sohbetlerimiz olur yine...

selam kızlar bir kklı olarak buraya selam vermemek olmaz dedim nassılsını güzel ve mutlu sohbetlere

Haber veririm canım. Teşekkürler desteğin için.

hoşgeldin arkadaşım aramıza

Canım pek fazla pc açmıyorum o yüzden. Bebek doğsun daha sık girmeye çalışırım. Zaten çocuklardan fırsat da olmuyo nete girmeme. Kafama takmamaya çalışsam da olmuyor. Bu gün sabahtan beri ağlıyorum. Bebeğimi diğer anneler gibi emziremeyecek miyim? Ya da yine bu ağrıları mı çekeceğim. Bu kadar ağrım varken ben bebeğime nasıl bakacağım. Kendime bile bakamıyorum. Hadi birkaç ay annem yanımda kalacak diyelim. Bu hep böyle gidemez ki. Rabbim kimseyi böyle çaresiz koymasın...
canımcığım üzülme rabbim bir kolaylığını verir canım sıkkma canını sen
sen şuan kafana hiç birşey tama oldumu sadece doğumunu ve bebeğini düşün ay ay
nasıl birşey olacak acaba ya

X