Bizim kzlar buraya...

Aferin kıss sana. Bünyen kilo kabul etmiyo demekki... Ne güzel! Ama ben çok zor veririm. Şimdiden kilo vermek için aç geçireceğim günlerin telaşına düştüm valla. :1shok:

kanki bak bu isim nasıl canım
müberra
anlamıda şu:Anlamı
Temize çıkmış aklanmış, müstesna, azade, arınmış. Hz. Peygamberin isimlerinden

Amin canım benim. Üç tane cıtı pıtı prenses geliyor işte topicimize. Yeğen sevmeye gelirsiniz artık...

Amin canım benim. Üç tane cıtı pıtı prenses geliyor işte topicimize. Yeğen sevmeye gelirsiniz artık...

inşallah canım niyetimde var karabuke gelmek bakalım söz verdi eşim getirmek için

ay söylemeyi unuttum bizede bir tanaçik çıtı pıtı kız geliyor erkek
kardeşimin hanımı hamile kız olacakmış
eeeeee olsun artık yani ablamda var 4
bende var 2 erkek

zuzuu naber kız nasıl gidiyor bakalım rahatmısın
rahatsızlığın yok ya bulantı ağrı filan gibi
aydi bakalım az günlerin kaldı yani ayların :1hug:

çok şükür gündüzüm bi problem yok,ii gidio..pıtır pıtır tekmelio zilli kızımmopuyorumnanaktan

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onada cicimmm

sağol zuzuum kızın kuçağına geldiğinde sağlıklı şekilde hemen resim isterim teyzesi sevsin
bu topinğte

bana hala şimanmışım gibi geliyor bende bi sorun var sanırımCADIARZU böyle kilosu olmayıp sürekli kiloluyum diyen insanlara sinir olurdumkafamçokkarıştı kimseye mana bulmamak lazımmış sonra hakikaten aynısını insan kendiside yapıyorablamla pek benzemeyiz aslında saçlarımız benziyor tek ama birçok insan ilk gördüğünde benzetiyor
kız bir üçüncü olsa kız güzel olmazmı ahhh ah kız olucağını bilsem yapıcam ama bilemiyoooom tabiiiii ben hep çok çocuk taraftarıyımdır bizde kimse doğurmadığı için akrabamız yok yaaa çok çocuk herzaman güzeldir şimdi herkez 1 yada 2 yapıyor ya 3. herkez olmaması gereken miş gibi görüyor keşke maddi ve en önemlisi manevi baka bileceğimi bilsem 4 bile yaparım

tamam canım gönderirim

Son düzenleme:

Canım kız olsun erkek olsun ne farkeder. 3 çocuk bence de ideal. Benim hayalim de 2 kız bir erkek gerçi ama olsun senin kızın da var oğlun da. Eh büyütmüşsün de maşaallah. Bence şimdi tam zamanı. Onlar büyüdü. Kucaklar bi bebek sevmeye hasret kalmıştır artık diye düşünüyorum. Rabbim nasibederse ben de 3 tane düşünüyorum. Nedenine gelince, Büyüdüklerinde birbirlerine destek olsunlar. Birbirlerine çok bağlı olsunlar. Kimseye muhtaç olmasınlar diye. Hem Peygamberimiz de 'çoğalın' demiş ya. Bir de şunu düşünüyorum; Niteliksiz insanlar çok cocuk yapıyor ve onları iyi bir şekilde yetiştirmiyor. (Buradan kastım okumamış insanlar değil. Çocuklarını sokağa bırakan, onlar için hiçbir çaba harcamayan anne babalardan bahsediyorum.) Gelecekte bu insanların cocukları da başıboş hale gelecekler. Sokaklar çocukla dolu. Bu çocukların coğu hiçbir eğitim görmemiş. Ve gelecekte kim bilir nasıl insanlar olacaklar. Ama bizim gibi çocuklarını iyi yetiştirebilecek insanlar ya 1 ya 2 çocuk yapıyorlar. Düşününce biraz, gelecekte nitelikli insan sayısı çok az olacak. Ama yapsalar bol bol çocuk ve onları güzel yetiştirseler, İlim sahibi terbiyeli bir nesil çıkacak ortaya. Ben böyle düşünüyorum. Rabbim izin verirse ahlaklı yetiştirebileceğime inanıyorum. Tabi şu da var toplumun bozukluğu inşaallah çocuklarımızı etkilemez. Rabbim onları korusun. Ömürlerinin sonuna kadar kötü niyetli insanların şerrinden korusun hepimizin çocuklarını. Rabbim hepsine de hayırlı uzun ömürler nasibetsin inşaallah...

Ooo ne güzel gündüzüm. Allah hayırlı eylesin. Hayırlı ömürler nasibetsin.

Biraz önce Ladycik buraya bakıyordu. Ama şimdi kayboldu. lmaz: Kısımm yakaladım seni. Hadi gel sohbete... kaydirigubbakcemile

canım iyi güzel çok çocuklu olmakta bu zamanda insan korkar oluyor eğitim acısından
cevre bakımından
okul masrafları
yani onlara gelecek sağlamak lazım
bunların hiç biri olmayınca ne değeri varki çok çocuklu aile olmanın
hem destek olmaları ecrinin demesi gibi iyi güzelde bu devirde bu zamanda artık kardeş bile kardeşe kötü gözle bakar oldu hangi kardeş
bu zamanda birbirlerine bağlı çok az ender olan var birbirlerine bağlı olarak
mesela benim eşim 8 kardeş hiç birbirlerine bağlılıkları yok birbirlerinin kuyularını kazmaya bakıyorlar ben 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek allaha şükür kardeş kardeşe küslüğümüz yok hiç olmadı ana eşimde bi kardeş var aboooooooooooo hepsi bir araya gelir güler oynarlar bakarsın 1 saniye sonra kavga kırla gidiyor sonram küsler :roflol:
aman aman 2 çocuk en ideal şey az olsun öz olsun kanımca a.s

sağol zuzuum kızın kuçağına geldiğinde sağlıklı şekilde hemen resim isterim teyzesi sevsin
bu topinğte
ay iişallah gündüzüm..hayırlısıyla o günleri bi görelim koyarım kuzucuumnan resim opuyorumnanaktan

:jeyyar: :jeyyar: saytros niyeti bozdu kaydirigubbakcemile3

zuzummm benim niyet hep bozukta icrat yok :kedi:toplumdan korkum var güzel yetiştirebilirmiyim sorusu var madi düşünmüyorum benim ailem bana nekadar imkan sağladıysa bende okadar sağlıycam ..sonuçta 1tanede olsa kolejlerde amerikalarda okutamam 4 tanede olsa aynı 1 tanesine sağladığım imkanlarda aynı olucak 4 tanesinede benimde bu toplumda sağlıklı ve iyi yetiştirebilirmiyim korkusu var kesinlikle ecrinin söyledikleri çok doğru katılıyorum .oğlum için değil belki ama kızım için bir kız kardeş çooook isterim ilerde birbirlerine destek olan herşeyi paylaşan arkadaş gibi erkek kardeşle nekadar herşeyipaylaşabilirsinki.ilerde birtane daha doğurmadığım için okadar pişman olucamki bunu çok iyi biliyorum .vakit ğeçiyor busene yapmazsam birdahada yapamam zaten çünkü artık çocuklarım büyüyor zaman geçiyorrrrrrrrmafoldumbenmafoldumbenve ilerde kızımında bana anne keşke bir kız kardeşim olsaydı diyeceğinide biliyorum ve eminim:çok üzgünüm:

ay iişallah gündüzüm..hayırlısıyla o günleri bi görelim koyarım kuzucuumnan resim opuyorumnanaktan

:jeyyar: :jeyyar: saytros niyeti bozdu kaydirigubbakcemile3
bekliyo teyzoşları kızımızı

evet niyeti bozuk :roflol:

canım doğru diyorsun erkek kardeşle pek dert paylaşılamıyor
benim 2 kız kardeşim var biri gurbet diyarlarında ablam yani
benim küçüğüm düzcede onla daha iyi dertleşiyoruz yaş kaç bilmiyom ama eşinde istiyorsa hiç durma atılım yap
ama benim eşim istemiyor ondan ben uzakkım yani
ikinçiyide istemedide işte öyle :roflol:

Eşim çok istiyor baskıda yapıyor sürekli ama ben dedigim gibi küçükle ilgilenirken kızımı ve oğlumu ihmal ederim düşüncesi içersindeyim kızım tam gelişme çağında oğlum dersen sürekli ilgi isteyen bir çocuk en önemlisi okulları dersleri .yaniiii malesef niyeti bozamıyorummmm:gitme:

daha bebişim 330 gr kııız ama bu haftalarda alcam gibi gözüküyooo
Şekerim 1 mi dedinn?!! :1shok: Ben 8 kilo aldım yaaa! senağlama Kısım strese soktunuz beniii! mafoldumben :sinifsinif:
yaaw anacımm sen bizden büyüksün yaa aramızda kaç hafta var ayoooll

attırıverseydin kız sen de bi tanee ama bizim kasım annelerinde herkeşin oğlu oluyooo
maşallah kıız sen de iyi vermişsin 28 kiloyuu :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…