- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Aferin kıss sana. Bünyen kilo kabul etmiyo demekki... Ne güzel! Ama ben çok zor veririm. Şimdiden kilo vermek için aç geçireceğim günlerin telaşına düştüm valla. :1shok:
günaydın kızlarr :kedi:
h.geldin ecrin'im nasılsın gülüm ismi beğendinmi
Canım benim Müberra ismi de güzel. Anlamı da çok güzelmiş. Ama önemli olan eşimin de beğenmesi. Ona sölerim bu ismi de... yerimseniben
kız üçünçüyü ne etcen rabbim iki evladını bağışlasın sana
ne güzel işte bir kız bir oğlan ohohh
bende iki oğlan üçünçüyü gözüm kesmiyor kız olmaz diye
yavrularımıza mevlam uzun ömürler versin
bizim hamişlerimiz
ecrin,zuzuu,kartanesi sağlıklı şekilde kuçaklarına alsınlar bebişlerini
amaninnnn kız üçünüzünde kızlarımı olacak ay ne güzel
aklıma gelenleri yazarım sana
Amin canım benim. Üç tane cıtı pıtı prenses geliyor işte topicimize.Yeğen sevmeye gelirsiniz artık...
zuzuu naber kız nasıl gidiyor bakalım rahatmısın
rahatsızlığın yok ya bulantı ağrı filan gibi
aydi bakalım az günlerin kaldı yani ayların :1hug:
inşallah canım niyetimde var karabuke gelmek bakalım söz verdi eşim getirmek için
ay söylemeyi unuttum bizede bir tanaçik çıtı pıtı kız geliyor erkek
kardeşimin hanımı hamile kız olacakmış
eeeeee olsun artık yani ablamda var 4
bende var 2 erkek
bana hala şimanmışım gibi geliyor bende bi sorun var sanırımCADIARZU böyle kilosu olmayıp sürekli kiloluyum diyen insanlara sinir olurdumkafamçokkarıştı kimseye mana bulmamak lazımmış sonra hakikaten aynısını insan kendiside yapıyorGidiyorum bütün aşklar yüreğimde, gidiyorum kokun halen üzerimde...Kızlar bu ne demeyim kafayı yedim hem şarkı söyleyip hem size yazı yazmak istedim.Yeni bir dükkan devraldık çok yoruluyorum.:kedi: Topic bile açtım bakarsınız kızlar.
Zuzum göbüşünün resmine baktım 41 kere maşallah.Çok güzel yaa...Allah kucağında resimler çektirip buraya koymayıda nasip etsin inşallah..
KARTANEM ben sana demedim mi kızın olucak diye.Dur adından bir harf tahmin edeyim.Medyum oldum.O kadarda değil tabiki.Ah bir doğsunlarda görün gününüzü opuyorumnanaktan
SAYTROSUM valla süper kilo vermişsin.Bu arada facebookta ablanı sen sandım ne kadar benziyorsunuz .ıkiz gibisiniz.
uykum geldi kızlar hepinizi öpüyorum...
kız bir üçüncü olsa kız güzel olmazmı ahhh ah kız olucağını bilsem yapıcam ama bilemiyoooom tabiiiii ben hep çok çocuk taraftarıyımdır bizde kimse doğurmadığı için akrabamız yok yaaa çok çocuk herzaman güzeldir şimdi herkez 1 yada 2 yapıyor ya 3. herkez olmaması gereken miş gibi görüyor keşke maddi ve en önemlisi manevi baka bileceğimi bilsem 4 bile yaparımburdayım canım bir yere kaybolmul değilen bu topingi zor bela ayakta tuttum bide kaybolacam heeeeeeeee
dün buluşmamız vardı oaraya gittim
ve akşam giremedim kk ya
oh oh bu sayfa canlanmış sakın bir daha kaybolmayın he
ozgurdu yeni dükkanınız hayırlı olsun canım
saytros canım özelden evinin nosunu ver gülüm cat kapı yapayım sana
bana hala şimanmışım gibi geliyor bende bi sorun var sanırımCADIARZU böyle kilosu olmayıp sürekli kiloluyum diyen insanlara sinir olurdumkafamçokkarıştı kimseye mana bulmamak lazımmış sonra hakikaten aynısını insan kendiside yapıyorablamla pek benzemeyiz aslında saçlarımız benziyor tek ama birçok insan ilk gördüğünde benzetiyor
kız bir üçüncü olsa kız güzel olmazmı ahhh ah kız olucağını bilsem yapıcam ama bilemiyoooom tabiiiii ben hep çok çocuk taraftarıyımdır bizde kimse doğurmadığı için akrabamız yok yaaa çok çocuk herzaman güzeldir şimdi herkez 1 yada 2 yapıyor ya 3. herkez olmaması gereken miş gibi görüyor keşke maddi ve en önemlisi manevi baka bileceğimi bilsem 4 bile yaparım
tamam canım gönderirim
inşallah canım niyetimde var karabuke gelmek bakalım söz verdi eşim getirmek için
ay söylemeyi unuttum bizede bir tanaçik çıtı pıtı kız geliyor erkek
kardeşimin hanımı hamile kız olacakmış
eeeeee olsun artık yani ablamda var 4
bende var 2 erkek
kız bir üçüncü olsa kız güzel olmazmı ahhh ah kız olucağını bilsem yapıcam ama bilemiyoooom tabiiiii ben hep çok çocuk taraftarıyımdır bizde kimse doğurmadığı için akrabamız yok yaaa çok çocuk herzaman güzeldir şimdi herkez 1 yada 2 yapıyor ya 3. herkez olmaması gereken miş gibi görüyor keşke maddi ve en önemlisi manevi baka bileceğimi bilsem 4 bile yaparım
tamam canım gönderirim
ay iişallah gündüzüm..hayırlısıyla o günleri bi görelim koyarım kuzucuumnan resim opuyorumnanaktansağol zuzuum kızın kuçağına geldiğinde sağlıklı şekilde hemen resim isterim teyzesi sevsin
bu topinğte
bekliyo teyzoşları kızımızıay iişallah gündüzüm..hayırlısıyla o günleri bi görelim koyarım kuzucuumnan resim opuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar: saytros niyeti bozdu kaydirigubbakcemile3
zuzummm benim niyet hep bozukta icrat yok :kedi:toplumdan korkum var güzel yetiştirebilirmiyim sorusu var madi düşünmüyorum benim ailem bana nekadar imkan sağladıysa bende okadar sağlıycam ..sonuçta 1tanede olsa kolejlerde amerikalarda okutamam 4 tanede olsa aynı 1 tanesine sağladığım imkanlarda aynı olucak 4 tanesinede benimde bu toplumda sağlıklı ve iyi yetiştirebilirmiyim korkusu var kesinlikle ecrinin söyledikleri çok doğru katılıyorum .oğlum için değil belki ama kızım için bir kız kardeş çooook isterim ilerde birbirlerine destek olan herşeyi paylaşan arkadaş gibi erkek kardeşle nekadar herşeyipaylaşabilirsinki.ilerde birtane daha doğurmadığım için okadar pişman olucamki bunu çok iyi biliyorum .vakit ğeçiyor busene yapmazsam birdahada yapamam zaten çünkü artık çocuklarım büyüyor zaman geçiyorrrrrrrrmafoldumbenmafoldumbenve ilerde kızımında bana anne keşke bir kız kardeşim olsaydı diyeceğinide biliyorum ve eminim:çok üzgünüm:
bekliyo teyzoşları kızımızı
evet niyeti bozuk :roflol:
canım doğru diyorsun erkek kardeşle pek dert paylaşılamıyor
benim 2 kız kardeşim var biri gurbet diyarlarında ablam yani
benim küçüğüm düzcede onla daha iyi dertleşiyoruz yaş kaç bilmiyom ama eşinde istiyorsa hiç durma atılım yap
ama benim eşim istemiyor ondan ben uzakkım yani
ikinçiyide istemedide işte öyle :roflol:
daha bebişim 330 gr kııız ama bu haftalarda alcam gibi gözüküyooo
ay üsülmiim de napim delüm bak sen 1 tanecik almışsın ne güsel..o da bebiş zaten..500 gr kendi olsa 500 gr da eşi,al sana 1 kilo..maşallah cücümgerçi benim haftamdakilere göre iyiyim şükür millet 8-10 kilo almış bile ama..korkuorum işte yinede
yaaw anacımm sen bizden büyüksün yaa aramızda kaç hafta var ayooollŞekerim 1 mi dedinn?!! :1shok: Ben 8 kilo aldım yaaa! senağlama Kısım strese soktunuz beniii! mafoldumben :sinifsinif:
ooo kartaneside gelmişş ayyy negüzel hepsi kız yaaaa :ecrin_bebek:bu sene kız senesiymiş bende doğursaydım keşke yaaaaaaaaa..:ecrin_bebek:kızlar hiç kilo almamışınız maşallah yaaa ben 28 kilo almıştım çocukçuğum ise 2700 ğr doğduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3