Bizim kzlar buraya...

Sağol canımcım desteğin için. Doğuma çok az kaldı. Ben de heyecanlanıyorum. Şu an 35 haftalık. 2 Ekimde doktorla randevum var. En geç 38. haftamda alacak doktor bebeği. Yani en fazla 20 günüm kaldı minik prensesime kavuşmaya. Biliyo musun hala tam olarak içime yatan bir isim bulamadık biz. İclal adında yoğunlaştık. Ama telaffuzu zor diyenler oldu. Biz de tereddüt etmeye başladık...

ben kimi görüyorum burdaaa Şeniz
ecrınceylincim nasıl gidiyo hamilelik :kedi:

az kalmışş doğuma kaydirigubbakcemile2

tasa atme canım ismiyle gelir bebişin
ne hayırlı ise o isim olsun yakışan olsun
merak ettim şimdik he ismi ne olacak diye
kız elem nasıl

ecrin çok az kalmış kawuşmaya.hem sıkma canını 38 haftada gayet sağlıklı oluyolar..doktorun alalım derse hiç boşuna uzatıp eziyet çektirme kendine..iclal ismi de çok hoş

gündüsümm ladyim nbr kuzularrr

iyilik zuzuu senden ne var ne yok sende
bebişini ekimde alacan he sen ne koyacan ismini tatlım
bak bebeklerinizin fotolarını hemen paylaşcaksınız tamammı
görsün teyzeçikleri burdan oldu
hiç değilse bizde burada adım adım
büyüdüklerini görelim

iyiyim gündüsüm..zorluo artık sıpam büyüdü ya ama şükür iyiyim bi yaramazlık yok...ekim başı weya eylül sonu bakalım ne zaman teşrif ederlerse hanımefndi opuyorumnanaktan kızımın ismi berra olucak inşallah..ama resim konusunda eşimin ciddi wetosu war malisif cicimmm
:CüvCüv:

ay desene bebişi teyzesi göremiycek üzüldüm şimdik neyse canınız sağolsun emir alt büyük yerden ne yapalım
aman canım kendinize iyi bakın sanada sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum
bebeğini kucağına aldığında benim için pamuk yanaklarından öp be
kokusunu çek oldumu
ay çok severim ben bebişleri:ecrin_bebek:

öperimmm... opuyorumnanaktan

ecrin çok az kalmış kawuşmaya.hem sıkma canını 38 haftada gayet sağlıklı oluyolar..doktorun alalım derse hiç boşuna uzatıp eziyet çektirme kendine..iclal ismi de çok hoş

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım. 38. haftasında doğan bir çok bebek var. Hepsi de sağlıklı. İclal ismini beğenmene sevindim. Geçenlerde eşime doğumun bayrama denk gelebileceğini söyledim. O da bana o zaman ismi ile gelmiş oluyor. Şevval mi koysak diye fikrimi sordu. Bence Şevval ismi de güzel. Ama şimdi çok kararsız kaldık. Hangisi daha güzel? Bu arada Berra ismi de hoşmuş. İsmiyle yaşasın kızın... yerimseniben

şevval de hoşş opuyorumnanaktan iclali de şevvali de beğenirim ben..

zuzuu senin kızının ismide güzelmiş berra
ecrin'çiğim şevval koy daha iyi güzel isim oğlunda olursa bir kaç sene sonra yusuf koyarsın yerimseniben
acaba kartanesi ne koyacak ismini kızının ay o ne yapıyor acep
göreniniz varmı?

çok mersi teyzesi opuyorumnanaktan kartanesi elif düşünüyodu ama adını kararında bi değişiklik warmı blemiorum

amanınn şafak 3 demekkk..ne heycanlı..Allah yardım etsin..sağlıkla al iişallah bebeğini kucağına..isim konusunda sen fikir soruyosan onlara başka..ama kendi kendilerine kafa karıştırıyolarsa kimseyi takma..onu karnında sen taşıdın we annesisin..babasıyla sen ne isterseniz bebeğinin adı odur..kimseyi karıştırma...

Evet ben de çok heyecanlıyım. Artık uyku muyku kalmadı bende. :1shok: Şafak 2... İsim konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Ama onları da kırmadan halletmek istiyorum. İki isim mi koysam acaba? Mesela Ela İclal ya da İclal Sena falan. Onları da kırmamış olurum. Ama yakıştıramıyorum bir türlü İclalin yanına. Sizce nasıl bu iki isim uyuyor mu İclal ismine? Bu arada eşim de iki isim sevmiyor. Napıcam ben yaaa! :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…