Bizim hikayemiz; tüp bebek / riskli 2'li tarama / gelişim geriliği

Yaşamayan bilemez derler ya aynı yolda yürümüşüz çok garip hissettim yazdıklarınızı okurken öyle hislendim ki ağladım..
Ben de şuanda Fertijin'de Seval Taşdemir'de tedavi görüyorum, transferim yapıldı umut doluyum moralin ne kadar önemli olduğunu biliyorum aynı şekilde söyledikleri gibi doktor ve merkez seçiminin de. Çok şükür bu konuda da doktoruma da ekibine de güveniyorum, inşallah gelecek güzel haberleri bekliyorum. Bol bol resim yapıyorum bu aralar, mandalaya başladım tekrar kafamı dağıtıyor :)

Ne kadar zorlu bir süreçte olsa birbirinize olan inancınızın kopmaması ne kadar güzel birşey. Rabbim size ne güzel bir mucize vermiş sağlıklı sıhhatli etsin rabbim.
Göz yaşlarıyla okudum gerçekten allah o mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah Umudum yok ama dualarım eksik olmayacak rabbim ne zaman vereceğini elbet bilir

Arkadaşım neler neler yaşamışsın maşallah pes etmemiş yoluna devam etmişsinçok sabırlısın ve bebeğin sağlıkla ellerinde inşallah sağlıkla büyür çok mutlu oldum senin adına gözlerim yaşardı okurken ve sonunda gülümsedim yine istemeden hayırlı olsun darısı isteyen herkese ve sağlıkla kucağına aldın tüm burada ve burada olamayan arkadaşlar

Ay ne güzel mutlu sonla bitmesi bende 6 yıl sonra kavuştum kızıma iki tüp bebek bir asilama sonrası rabbim nasip etti ağlayarak okudum her kelimeyi benimde riskliydi yatarak geçirdim sonraki ayları şeker çıktı sütüm fazla oldu en son 38+3 de sezeryan oldum ameliyatta sesini duydum çok şükür dedim aglama sesi dünyaya bedeldi onu kucağıma alana kadar inanamiyordum ikili taramayı yaptırmadım o pskolijyi kaldiramazdim zaten stresli bir gebelikti düşük kimyasal gebelik derken var olan bebeğimi kucağıma alacağıma inanamiyorudum şükürler olsun Rabbime su gunumuze isteyen herkese nasip etsin Allah'ım

Yavrunu Sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeni diliyorum Allah sana bağışlasın çektiğin çilenin böyle mutlu güzel bitmesi çok güzel gözyaşlarım pıt darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah

Yanlışlıkla sizin yorumun altına yazmışım kusura bakmayın

Yavrunu Sağlıklı mutlu bir şekilde büyütmeni diliyorum Allah sana bağışlasın çektiğin çilenin böyle mutlu güzel bitmesi çok güzel gözyaşlarım pıt darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah

Yok ne kusuru lütfen
Yanlışlıkla yazmış olsan da güzel dua etmişsin teşekkür ediyorum ben bebeğimi kaybettim inşallah bir daha Rabbim verirse sağlıklı olsun ve sağlıkla ben de kucağıma alayım inşallah ve isteyen herkes alsın sağlıkla evlatlarını kucaklarına hayırlı kandiller herkese …

Ayy canım benim çok üzüldüm Ne denir ki bilemedim Ama Allah varken kimse yok Yavrun seni Cennetin kapısında bekliyor olacak .Bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine Rabbim Sağlıklı evlatlar sana bana ve dileyen herkese versin inşallah dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı kandiller

Hayırlı kandiller canım benim Amin inşallah dualarda buluşmak dileğiyle mübarek gün hürmetine inşallah içimizden gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun inşallah

Merhaba bende sizin gibiydim amh 0.2. Gittiğim her doktor 1000 de 1 ihtimal vermişti tüp bebek için. İnstagramda doktor mfk denk geldi. Sürekli yayınlarını izledim ve iletişime geçtim sağolsun yardımcıları baya ilgili ve bilgiliydi. Ürünlerini aldım kullandım 3 ay kadar. Şu an minik mucizem gözlerime bakıyor şükür Allah'ıma. Rabbim isteyenlere nasip etsin

MAŞALLAHH ,
hıkayenı gozleım dolu dolu okudum..
tup bebek ıle hastanelerde sıfa arayan bırı olarak senı cok ıyı anlıorum..
bende ocak ayında tup bebekle hamıle kaldım ama kısa surdu kurtaj oldum 6.haftamda ..mol gebelı gecırmısım ..
neyse korunma suremın bıtmesıne 1 ay kala hamıle oldugumu ogrendım, dogal yoldann dunyalar bızım oldu..
çok sukur Allahıma, ınsallah saglıklada kucagımıza alırız .
gecen hafta ıkılı test sonucum cıktı ve kombıne rısk down acısından 258/1 orta rısklı dedı doktorum ama ense, burun ve gelısımı normal gıdıyor suan..
neyse ben bısey yaptırmak ıstemedıgımı soyledım ve 20.haftamda perınatolojıye detaylı ulturasına gırecegım..
ınsallah bende saglıkla kavusurum bebegıme,onu cok bekledım
ıkılıyı yaptırdıgıma bın pişman oldum dyebılırım ..

Okurken agladim 36 haftalikken bebegim karnim da kordon dolanmasi sonucu öldü herşeyi hazirdi ben görmedigim kucagima alamadigim bebegimi gömdum en cok da beni üzen harketini hissettigim bebegimin bi anda hareketleri durdu.1 dıs gebelik 2.kanamayla düstü 8 haftalikken 3.kürtajla 8 haftalikti kalp atsini hic duymadim ta ki 4.gebeligimde hepsini hissettim bunda gonal f kullanip catlatma ignesi vurdum dogal sekilde hamile kaldim.Hayalini kurdum bebegimin ama nasip olmadi bunda hayr vardir diye susuyorum ama kalbimin acisi durmuyo nasil bi yol bekliyo beni bilmiyorum ne kadar bekliyecem bilmiyorum bana kalsa hemen baslamak istiyorm ama buna hazir miyim yine bilmiyorum Allahim canı veriyo verdigi canı da aliyo ben nie aldin die isyan edemem bunda bi hayr vardir ki benim yolumu güzellestiriyordur insallah en yakın zaman da evlat hasreti cekenlerin kucagini doldurur

Merhaba yazınızı duyguyla okudum Allah bağışlasın merak ettim acaba ikili testinizde pap a değeriniz kaçtı ?

Bacım benim kaç yaşındasın? Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama rabbim sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın inşallah ben şu an hamileyim ve Allah tan iki iyilikten birini diliyorum bebeğimin ayakları felçli gibi hareket etmiyor gelişim geriliği var karaciğeri hasta dediler eğer doğunca ona acı zulüm olacaksa RABBİM KENDİN TAHLİYE ET bana bu kararı bırakma diye çok dua ediyorum

Allahım sana acil şifalar versin bebegin insallah öyle degildir bazen doktorlar yanilabiliyor bak herkesin imtihani farkli herkes farkli farkli acilar cekiyo dua et canim tevekkül et canım

Allahım sana acil şifalar versin bebegin insallah öyle degildir bazen doktorlar yanilabiliyor bak herkesin imtihani farkli herkes farkli farkli acilar cekiyo dua et canim tevekkül et canım
Bir dağın tepesine çıkıp haykıra haykıra ağlamak istiyorum yolda gördüğüm herkesin ayaklarına kapanıp yalvarıp bebeğime dua edin demek istiyorum bu bebek tam eksiksiz kamil bir şifa ila doğmayacaksa tüm hayatı acı keder zulüm işkence olacaksa o zavallı küçücük bedeni hırpalanacaksa rabbim içimdeyken sen al canını acı çekmesine izin verme ama sen bebeğime katından tam eksiksiz kamil bir şifa ihsan edeceksen bir an evvel et rahimleri en iyi sen bilirsin rabbim halden hale çevirensin sen en güzel şifayı var bebeğime sağ selamet tam eksiksiz kamil bir şifayla kucağıma ver diyorum akli dengemi kaybetmek üzereyim Allah lillah aşkına bana da çok dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…