Bizim hikayemiz; tüp bebek / riskli 2'li tarama / gelişim geriliği

İnan hikayeni okuyunca gözümden yaş geldi saglıcakla büyüt bebeğini

ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. bu yolda ne emekler veriyoruz.. Allah ım sen çok büyüksün kullarına karşı merhametin bol senin

Valla agladim ama mutluluktan. Allah bebeginizi hep iyi insanlarla karsilastirsin. Hep mutlu olun insallah.

Rabbimin mucizesi. Okurken zor tuttum kendimi. Benzer şeyler yaşamışız buradaki birçoğumuz gibi. Düşük dış gebelik tüp bebek. Çok şükür şimdi ben de hamileyim ve ikili taramam orta derecede riskli geldi. İlk duyunca çok üzüldüm.ama sonra toparladım. Avuntum USG de herşeyin yolunda olmasi. Biliyorum Benim bebeğim sağlıklı ve ona kavuşacağım günü hasretle bekliyorum

Çooooook şükür gözün aydın cnm bnm Hem okudum hem ağladım ortak yaşadığımız şeyler olmuş ve insaAllah kolaylıkla tez zamanda Rabbim banada nasip eder anne olabilmeyi

bizde de detaylı ultrasonda koroid pleksus ve venriküllerde genişleme gördü inşallah bebeğim sağlıklı olur sağlıklı doğar.

Çok mutlu oldum adınıza. Allah mutluluğunuuzu daim etsin. Darısı bizlere.. sevgiler

_Citlembik_ konunuz bildirimlere geldi
inanın çok sevindim çok çok çok mutlu oldum
Allah ım size bağışlasın inşallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
şimdi ne kadarlık bebeğiniz? İnşallah sap sağlıklıdır

Sağlikla büyüsün gozlerim dolu dolu okudum

Bende kismetse 3. Tedaviye başlayacağım okumasi kolay lakin yasamasi zor rabbim.bu yolda bizlere yardım etsin selamete cikarsin inşallah

Ahh bu düşünce bizim gibi hic gebe kalamayanlarda olusan çaresizliği gösteriyor demekki cogumuz böyle dusunuyor

rabbim evladinizi size bağışlasın çok duygulandım gerçekten bend e sayısız başarısız tedavi sen sonra 3 uncu tüp bebek denemem de kızımı kucağima 12 yıl sonra aldim şükür sonra tekrar denedim ve 2 inci kızım doğdu şükür dondurulmuşların vardı kiyamadim onlari da transfer oldu ikiz tutundu ama biri gelişmedi şu an 4 buçuk aylik 3 üncü kızıma hamileyim rabbim kimseyi bu yolda bırakmamasin sizi o kadar iyi anliyorumki benimde 12 senem gençliğim kabus gibi geçti şımdı evin içinde toplu yer yok sürekli kavga halindeler ama olsun hayat onlarla güzel rabbim bu mübarek günde isteyen herkesin çocuk hayretini dindirsin

Ablacim hem cok gecmis olsun önceki yasadigin kötü tecrübelerin icin hemde allah anali babali büyütsün insallah su gibi ömrü saglikli olsun ❤ bende 3 yildir ugrasiyorum 25 yasindaym esim 30 yasinda cok istiyoruz pko dan olmuyo seneye karar verdik bahceciye gitcez istanbula yada ankarada olabilir. Nasip kismet cok kötü seylerde yasadm insanlarn agzi susmuyo durmuyolar.. oda ayri zaten rabbim bu hayirli ayda insallah nasip eder herkese...

Sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun bende 3 aşılama oldum tutmadı eşimde de bende de sıkıntı yok tüp bebeğe de imkanım yok o yüzden tedaviyi bıraktım elbet bi gün olur umuduyla kendi haline bıraktık böylesi bizim için daha iyi en azından kafamız rahat olur böyle sıkıntımız yokken bu kadar acele etmemize panik stres yapmamıza gerek yok dedik ve bu kararı verdik yaşımız çok da ileri değil eşim 31 yaş ben 24 yaşındayım

Yaaaa yaşadıklarınızı anlamam tabiki yüzde yüz mümkün değil ama anne baba olarak sizin pes etmemeniz çabalamaniz minik kızınıza hayat olmuş çok duygulandım
Rabbim uzun sağlıklı bir yaşam nasip etsin

Ağlayarak okudum ama son bana o kadar mutlu etti ki.hayirli olsun cnm. Bende tup bebek tedavideyim. Ilk transferde pozitif gordum. Kese gorduk...kalp ateśı duyduk... 10 haftalik olduk. 10 havftada bebeğim kalpi durdu ve kurtaj oldum. Şuan ikinci transfer için hazilrlik başladik.2 tane dondurulmuş 5 günluk embryo var. 3 gun sonra kontrolum var. Transfer gunu beli olucak. Inşallah bu sefer her şey daha iyi olur ver guzel sonuç alicam.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun bende üçüncü denemeye Haziran başında baslicam iki hafta önce ikinci negatifimi gördüm malesef çok zor.aizin sorun nedir

Hakkınızda hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi alırız burdan

Allah yardımcınız olsun bende üçüncü denemeye Haziran başında baslicam iki hafta önce ikinci negatifimi gördüm malesef çok zor.aizin sorun nedir
Bizde sorun görünmüyor genetik testler rahim biyopsi vs yapildi bisey çıkmadı lakin endometriozis var bende ve o da zorlastiriyor tutunmayi sanirim baska bi nedem görünmüyor.
Sizin durum nedir ? Gecmis olsun inşallah tez vakitte gebe kalirsiniz tedaviye gerek duymadan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…