- 28 Mart 2025
- 111
- 22
- 13
- 35
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
Aşılama nasıl oluyor peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yumurta toplandi, 7 embriyo oldu, amh 2,3kaç embrion yumurta oldu? Amh kaçtı? Sorularımla yordumsa özür dilerim, bilgi edinmek amaçlı
Bende amh 8, yüksek , fakat kalitü nasıl bilmiyorum, sizde kalite iyiymiş baya12 yumurta toplandi, 7 embriyo oldu, amh 2,3
Sizin nasil amh
Aşılama doğalla aynı bi şey , tüpler açık olmalı,sperm hızı belli bir sayın üzerinde olmalıAşılama nasıl oluyor peki
Sizden de baya yumurta toplanir bence amh bayagi yuksekBende amh 8, yüksek , fakat kalitü nasıl bilmiyorum, sizde kalite iyiymiş baya
İnşallah,inşallah,transfer ne zaman? Hazırlık gidiyorumu?Sizden de baya yumurta toplanir bence amh bayagi yuksek
Valla kalitesini bilmiyorum benimkilerin ama gunuyle uyumlu denildi donduruldu insallah guzel sonuclarimiz olur
eşinizde problem varsa mikrocipli aşılama yaptırırsanız en iyi spermleer seçilirAşılama nasıl oluyor peki
eşinizde problem varsa mikrocipli aşılama yaptırırsanız en iyi spermleer seçilbilmiyo
Devlette olucak ama seneye düşünüyoruz daha var ben tüp bebek düşünmüyorum merak ettiğim için soruyorum sizeeşinizde problem varsa mikrocipli aşılama yaptırırsanız en iyi spermleer seçilir
Devlet rapor çıkarırsa fiyat konusunda da rahat edersinizB
Devlette olucak ama seneye düşünüyoruz daha var ben tüp bebek düşünmüyorum merak ettiğim için soruyorum size
Haftaya transfer hazirligina baslanacak estrofem vs. Sonra da transfer insallah.İnşallah,inşallah,transfer ne zaman? Hazırlık gidiyorumu?
İnşallah hayırlı haberlerleHaftaya transfer hazirligina baslanacak estrofem vs. Sonra da transfer insallah.
Insallah sizin deİnşallah hayırlı haberlerle![]()
İlaç kullanmadan oluşan yumurtalarını toplatıp tüp bebek dene…Merhaba hanımlar
Kısa bilgi vereyim ben 1 yıl 4 aydır evliyim,9 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor,ben 26 yaşındayım,tüpler açık,ovulyasyon oluyor,amh yüksek,polikistik görünüm var,fakat regl düzenli
Eşim 37 yaş,sperm ileri hızlısı zayıf,ben açıkcası tüp bebekden çekiniyorum,hormonlar,iğneler,fakat artık başka yol da bilmiyorum
Bazı doktorlar da spermin tedavisi yok,yormayın kendinizi diyor
Doğal siklus galiba dediğiniz? Adınıza çok üzüldüm, gebelik oluşdumu peki?İlaç kullanmadan oluşan yumurtalarını toplatıp tüp bebek dene…
Bana gereksiz yere 2 kere tüp bebek tedavisi uygulandı. Hayatım karardı.
Şimdi erken menapoz belası ile uğraşıyorum.
Yaşın çok genç ilaçli asla tüp bebek deneme…
Sizin gibi sonuç alanları görünce çok umutlanıyorum, bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip olsunBence yumurta kaliteni arttıracak vitamin desteği al doktor tavsiyesiyle tabi çünkü amh yüksek olsa da pcos varsa yumurtalar yeterli olgunluğa gelemiyor gelişemiyor olabilir. Eşine de proxeed verirler muhtemelen. Daha 9 ay olmuş deneyeli en az 1 yıl zaman tanıyın diyor doktorlar takviyeleri kullanıp yumurtlama takibi de yaparsanız belki gerek kalmaz tüp bebeğe. Biz de erkek faktörü vardı 2 yılın sonunda yaptırdık tüp bebek çok şükür tuttu aşılama falan da zaman kaybı bu arada
Doğal yolla 2 çocuğum oldu.Doğal siklus galiba dediğiniz? Adınıza çok üzüldüm, gebelik oluşdumu peki?
Aslında önceden daha azdı, şimdi en son total sayı 75 mln, 16 % akriv haraketliDoğal yolla 2 çocuğum oldu.
Evet doğal oluşan yumurtalarını toplatacaksın. Regl olacaksın 14. Gün toplayacaklar.
İyi araştır.
En büyük tavsiyem Tüp bebek sektörü ticarettir.
Hastasını düşünen doktor çok azdır.
Doğruları söyleyen çok çok az.
Eşinin sperm sonucunu atsana bakalım.
Hızı çok az değilse l-arjinin takviyesi çok etkili.