Tüp bebek yaptırmalıyım?

Merhaba hanımlar
Kısa bilgi vereyim ben 1 yıl 4 aydır evliyim,9 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor,ben 26 yaşındayım,tüpler açık,ovulyasyon oluyor,amh yüksek,polikistik görünüm var,fakat regl düzenli
Eşim 37 yaş,sperm ileri hızlısı zayıf,ben açıkcası tüp bebekden çekiniyorum,hormonlar,iğneler,fakat artık başka yol da bilmiyorum
Bazı doktorlar da spermin tedavisi yok,yormayın kendinizi diyor
İlaç kullanmadan oluşan yumurtalarını toplatıp tüp bebek dene…

Bana gereksiz yere 2 kere tüp bebek tedavisi uygulandı. Hayatım karardı.
Şimdi erken menapoz belası ile uğraşıyorum.
Yaşın çok genç ilaçli asla tüp bebek deneme…

İlaç kullanmadan oluşan yumurtalarını toplatıp tüp bebek dene…

Bana gereksiz yere 2 kere tüp bebek tedavisi uygulandı. Hayatım karardı.
Şimdi erken menapoz belası ile uğraşıyorum.
Yaşın çok genç ilaçli asla tüp bebek deneme…
Doğal siklus galiba dediğiniz? Adınıza çok üzüldüm, gebelik oluşdumu peki?

Bence yumurta kaliteni arttıracak vitamin desteği al doktor tavsiyesiyle tabi çünkü amh yüksek olsa da pcos varsa yumurtalar yeterli olgunluğa gelemiyor gelişemiyor olabilir. Eşine de proxeed verirler muhtemelen. Daha 9 ay olmuş deneyeli en az 1 yıl zaman tanıyın diyor doktorlar takviyeleri kullanıp yumurtlama takibi de yaparsanız belki gerek kalmaz tüp bebeğe. Biz de erkek faktörü vardı 2 yılın sonunda yaptırdık tüp bebek çok şükür tuttu aşılama falan da zaman kaybı bu arada

Bence yumurta kaliteni arttıracak vitamin desteği al doktor tavsiyesiyle tabi çünkü amh yüksek olsa da pcos varsa yumurtalar yeterli olgunluğa gelemiyor gelişemiyor olabilir. Eşine de proxeed verirler muhtemelen. Daha 9 ay olmuş deneyeli en az 1 yıl zaman tanıyın diyor doktorlar takviyeleri kullanıp yumurtlama takibi de yaparsanız belki gerek kalmaz tüp bebeğe. Biz de erkek faktörü vardı 2 yılın sonunda yaptırdık tüp bebek çok şükür tuttu aşılama falan da zaman kaybı bu arada
Sizin gibi sonuç alanları görünce çok umutlanıyorum, bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Evet haklısınız 4 ay önce bende 6 kilo felam fazla vardı, omega 3 d vitamin desteği aldım ve farkında olmadan zayıfladım, insulin direnci etki ediyor

Doğal siklus galiba dediğiniz? Adınıza çok üzüldüm, gebelik oluşdumu peki?
Doğal yolla 2 çocuğum oldu.

Evet doğal oluşan yumurtalarını toplatacaksın. Regl olacaksın 14. Gün toplayacaklar.

İyi araştır.
En büyük tavsiyem Tüp bebek sektörü ticarettir.
Hastasını düşünen doktor çok azdır.
Doğruları söyleyen çok çok az.

Eşinin sperm sonucunu atsana bakalım.
Hızı çok az değilse l-arjinin takviyesi çok etkili.

Daha 9 ay olmuş. Çok normal bi süreç. Erkeklerinde sonuçları çok değişken oluyor ileri hız yükselebilir. Yaşınız ileri değilse, amh iyiyse bekleyin derim, çok kolay da bi süreç değil tüp bebek süreci. Ayrıca 9 ay çok kısa bu süre :)

Doğal yolla 2 çocuğum oldu.

Evet doğal oluşan yumurtalarını toplatacaksın. Regl olacaksın 14. Gün toplayacaklar.

İyi araştır.
En büyük tavsiyem Tüp bebek sektörü ticarettir.
Hastasını düşünen doktor çok azdır.
Doğruları söyleyen çok çok az.

Eşinin sperm sonucunu atsana bakalım.
Hızı çok az değilse l-arjinin takviyesi çok etkili.
Aslında önceden daha azdı, şimdi en son total sayı 75 mln, 16 % akriv haraketli

Back
X