Tüp bebek yaptırmalıyım?

Sizin gibi sonuç alanları görünce çok umutlanıyorum, bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Evet haklısınız 4 ay önce bende 6 kilo felam fazla vardı, omega 3 d vitamin desteği aldım ve farkında olmadan zayıfladım, insulin direnci etki ediyor
Spor da iyi geliyor ben tedaviden önce pilatese gittim uzun bir süre hem kilo verdim insülin direncim bitti hemde şu an genelde herkes bel sırt ağrısı yaşarken bende pek olmuyor

Benim kizimda tup bebek cok sukur. 14 ay denedik olmadi tup bebek ile 1 ayda hamile kaldim cok sukur. Esimin morfoloji ve sayi skntisi vardi. Benim amh 1.0 ya da 2.3 du ondan hala emin degilim farki farkli cikti 2 guvenilir yerde de neyse 8 yumurta toplandi 6 tanesi dollendi 5 tanesi 5. Gune geldi embriyo olarak donduruldu cok sukur 🤲🏻🌸 iyi ki daha fazla beklemeden yaptirdik diyorum çünkü psikolojik olarak beklemek cok yipraticiydi benim icin.

Benim kizimda tup bebek cok sukur. 14 ay denedik olmadi tup bebek ile 1 ayda hamile kaldim cok sukur. Esimin morfoloji ve sayi skntisi vardi. Benim amh 1.0 ya da 2.3 du ondan hala emin degilim farki farkli cikti 2 guvenilir yerde de neyse 8 yumurta toplandi 6 tanesi dollendi 5 tanesi 5. Gune geldi embriyo olarak donduruldu cok sukur 🤲🏻🌸 iyi ki daha fazla beklemeden yaptirdik diyorum çünkü psikolojik olarak beklemek cok yipraticiydi benim icin.
Hayırlı olsun kimde tedavi gördünüz acaba

Merhaba hanımlar
Kısa bilgi vereyim ben 1 yıl 4 aydır evliyim,9 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor,ben 26 yaşındayım,tüpler açık,ovulyasyon oluyor,amh yüksek,polikistik görünüm var,fakat regl düzenli
Eşim 37 yaş,sperm ileri hızlısı zayıf,ben açıkcası tüp bebekden çekiniyorum,hormonlar,iğneler,fakat artık başka yol da bilmiyorum
Bazı doktorlar da spermin tedavisi yok,yormayın kendinizi diyor
Ayni durumu biz de yasiyoruz . Sadece 2mizin yasi 31. Tup bebege karar verdik

Back
X