Bizim hikayemiz; tüp bebek / riskli 2'li tarama / gelişim geriliği

Aglayarak okudum hikayenizi benimde iki tüp Bebek bir aşılama hikayem var 6 yıllık bir özlem yeni tedavi yöntemleri yeni Dr, hastane, klinik arayışı evliliğimi yaşayamadım hep bı yanım eksikti rabbim hiç olmadığı zaman veriyormus gercektende şükür şuan bende hamileyim rüya gibi yavruma kavuşmayı hasretle bekliyorum rbabim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bı durum psikolojik olarak maddi olarak çok yıpratıcı bı bekleyiş

Rabbim hayırlı evlat etsin ömrü uzun bahtı güzel olsun Rabbim size bağışlasın bızlere darısı inşallah

Ayy gerçekten okurken ağladım. Neler yaşamışsınız ? Ne zorluklarla pes etmeden devam etmişsiniz. Bebeğiniz bunun mükafatı, Rabbim size ve bebeğinize sağlıklı bir ömür nasip etsin.

merhaba öncelikle hayırlı ugurlu olsun bebeğin allah saglıklı sıhat versın cnm benım sana bır sorum olcak benımde kan pıhtılasmam var trpbofili 6 lıda anne ve babadan almsım senın tup bebek tedeavılerınde hıcmı kansulandırıcı ıgne kullanılmadı çünki bu düşüğe sebeb oluyormuş ki bendede düşükmoldu kımyasal oldu sımdı bende tüp bebek olcak temmuzda transferım var taransfer gunu kansulandırıcıya baslanması lazımdıye bılıyorum sende nasıl oldu kulandımı nemzna basladın

okuyunca çok duygulandim. Allahim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Benim de 7 yıl sonra 9. Tüp bebek deneme sonrasında kızım oldu hamd olsun.
Test yaptirmadim ayrıntılı ultrason yaptirmadim hiç.
Hamilelik zehirlenmesi rahim ağzı kısalığı yaşadık.
34. Haftada doğmuştu kızım.
Iki yıl sonra da hz. Allah bize Bir mucize daha nasip etti şükürler olsun.

Rabbim bütün isteyenler e nasıp etsin inşallah

Bu ALLAHIMIN bir mucizesi. Ve bizler içinde bir umut ışığı. Allah evladınıza size sağlıklı ömürler vesin

Allah yardımcınız olsun bende üçüncü denemeye Haziran başında baslicam iki hafta önce ikinci negatifimi gördüm malesef çok zor.aizin sorun nedir
Çok zor olduğunu biliyorum bunları yaşamış biri olarak canım ama stresi üzüntüyü bırak öyle başla ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi olur sonucunda benim iki aşılama 2 tüp bebek negatif olduktan sonra farklı bir merkezde ilk denemede kızım oldu preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım ama çok şükür Rabbime sağlıklı bir kızım oldu şimdi ikinci transferim tuttu oğlum olacak Allah'ın izniyle Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana da isteyen herkese de

Amin insalalh Allah razı olsun aynı mucizenizden bizlerede nasip etsin Allah kızınızı size bagislasin analı babalı büyütsün oglunuzuda sağ salim kucagniza alın insallah

Amin insalalh Allah razı olsun aynı mucizenizden bizlerede nasip etsin Allah kızınızı size bagislasin analı babalı büyütsün oglunuzuda sağ salim kucagniza alın insallah
Aminnnn inşallah canım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah hastane hastane dolaşan sırf bir çocuğum olsun diye cirpinirken Rabbim ikincisini nasip etti çok şükür bin şükür sen ve tüp bebek için ugrasanlari o kadar iyi anlıyorum ki maddi manevi zorlu bir yol ama duanı et tevekkülunu yap Rabbim veriyor inşallah en kısa sürede benimde mucizem geliyor dersin canım

Amin inşallah Allah hepimize nasip etsin.malesef ben tedavisiz hamile kalamam iki tupumde alındı benmde endometriozis malesef ve bu hastalık bende okadar sinsi ilerlediki tek belirtim hamile kalmamak oldu rahim filminde tüplerde sıkıntı çıktı.bu hastalığı laparoskopi histereskobi den sonra öğrendim ama artık benm için çok geçti tuplerimi bitirmiş bu hastalık.hepsi temizlendi geçen yıl. Tekrar oluşmadı henüz.ama bunu normal ultrasonda biliyorlar mı bilmiyorum bile.olusum vs yok diyorlar.ama daha bu hsstaligi bilmezken sıkıntı yok dedielr hangi doktora gittiysem kist yok yok deyip durdular takı tüpler im gidene kadar işte.gecen yıl Nisan'da bir deneme yaptım olmadı.sebebine bakılmadi zaten.3.gun tek embriyosu.eylulde tekrar başladım tedaviye ama yarım kaldı virüse yakalandık.ikinci deneme de Mart 17 de transfer oldum 28nde değerim 20.63 çıktı iki gün sonrasında 7.40a düştü.simdi kanda genetik için kan verdik Haziran'da da histereskobi istedi doktorum biraz uzun anlattım kusura bakmayın.bu şekilde benm hikayem

Amin amin inşallah Allah razı olsun.sabirla duayla tevekkulle bekliyorum inşallah mucizemi.her negatfte daha bı tukeniyorum ama geri tekrar ayağa kalkıyorum mecbr onu elde edene kadar inşallah pes etmek yokinşallah bana ve isteyen herkese nasip olur gerçekten dedgniz gbi çok zor maddi manevi yipraniyorsun

Ozelden konusalim isterseniz benim hikayemde uzun sizde ayni dertten muzdaripsiniz belki yardimci oluruz birbirimize. Yazacağim size

Rabbim dileyen herkeze versin sende dua et canim çünkü hamilerlerin duası kabul olurmus rabbim diliyen herkeze versin

Rabbim sana eşine ve bebişinize sağlıklı uzun bol sevinçli ömür versin bizde yolun belki çok başındayızdır, bazen umutsuzluk çok bastırıyor ama yaşam öykünüz beni çok mutlu etti...

Merhaba yengemde de kan pıhtılaşması çıktı başka hiçbir sorun görünmüyor. İğne kullanmasına rağmen 9.bebeğini kaybetti. En sonuncu 5.ayında kalbi durdu. Size iğne hangi dozda ve günde kaç defa önerildi acaba? Yengem 5.ayında kovit oldu bir süre sonra kalbi durdu günde 1 defa 200mg oksopar ve coraspin kullanıyordu. Son gebeliğinde 2 ay önceden iğneye başlamıştı ilk defa bu kadar uzun yaşadı. Diğerlerinde 2,5 aylıkken kalbi duruyordu. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hem üzdünüz hem mutlu ettiniz inşallah sağlıkla büyütün çoğunuzu evlat gerçekten farklı birşey Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba bende bır kere kullandık oda zaten gec baslandı 6000 lık oksapar dı şimdi merak ettıgım transfer öncesimi baslanmalı yada transfer gunumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…