Bizim hikayemiz; tüp bebek / riskli 2'li tarama / gelişim geriliği

Onu bilmiyorum ama yengem sonuncuda 2 ay önce başladı ve o istediği zaman hamile kalabiliyor tüp bebek yapılmadı
aslınd abende oyle ama ya kımyasal oluyo yada kalp atısları duyulmadı oluyo yasım 40 96 kıloyum ınsulın dırencım var bular da sebep oluyo sanırnm işte bakalım bızde tüp bebek denıcez uamrım tutar da devam eder saglıklıca

okurken çok duygulandim sonu kötü biticek diye gözümden yaş geldi ama çok şükürki Rabbime kucaginiza almayi anne baba olmayi nasip etmiş size.Sizin adiniza çok sevindim darisi olmayanlarin basina.Saglikla huzurla büyüsün yavrunuz

resmen hüngür hüngür ağladım :) çok şükür kavuşmuşsunuz Rabbim bir ömür ayırmasın sağlıkla yanınızda olsun prenses :)

Maşallah size. Çok güçlü Bi kadınsınız. Birakmamışsıniz kendinizi, olumsuz sonuçlara karşı dimdik durmuşsunuz. Az çok tahmin edebiliyorum yaşadıklarınızı. Benimde bebeğim yok. Daha 2 yıllık evliyim. 1,5 yıldır istiyoruz. Normal yollarla olmadı. Eşimle birlikte doktora gittik. İkimizde de hiç bir sorun olmadığını söyledi. Yine dua edip bekledik. Daha sonra Bn klomen kullanmaya başladım. Ve ardından catlatma iğnesi yaptım. Yine olmadı. Tabi o üzerimizdeki kırgınlığı tarif edemem. İkimizde genç iki bireyiz. Hiç bir problemimiz yokken neden olmuyor. Olmayacak mı diye düşünüp strese girmekten kendimi alamıyorum. Bu beni çok yıpratıyor. Daha sonra tekrar klomen kullandım ve 6 gün önce catlatma iğnesini yaptım. Şuan beklemedeyiz. Çok dua edin olur mu bnde bebeğimi kucağıma alabileyim. Sizin adınıza çok sevindim. Rabb'im sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah hepinize

Hem gözünüz aydin, hem de çok geçmiş olsun. Normal gebelik bile başlı başına zor bir süreç iken siz çok daha zor şeyler yaşamışsınız Artık zor günler bitmiş. Şimdi kıziniza sarilma, onunla iyilesme zamanı... Bundan sonrası çiçek kokusu, bundan sonrası ilkbahar yağmuru gibi tatli olacak. Kızınıza upuzun ve saglikli bir omur diliyorum.

Canım bebeğini Allah bağışlasın çok zorlu yollardan geçmişsin o da sen de ama sonunda kavuşmuşsunuz Allah analı babali büyütsün Rabbim sizi hiç ayırmasın sonuna kadar okudum hem çok üzüldüm sonunda da çok sevindim hep mutlu olun inşallah sağlıkla

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütmek nasip olsun .

Yanağı yanağına değince susuyor ya bu minişler, hastasıyımmm kuzuuuummmm
Allah hepinize sağlık hayırlı ömür versin. Gözünüz aydın.

Ağlaya ağlaya okudum Rabbim isteyen herkese bekletmeden nasip etsin Evladınız sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

Cok uzuldum okurken benimde 32 haftalik dogan prameture kizim var suan 1 yasinda epilepsi tanisi konuldu rabbim hicbir ennemizi evladiyla sinamasin yanimizda olsunlar rabbim insallah şifalarinida verir

Ben de evliliğimin 4.yilina kadar kendiligimden gebe kalarak 1 düşük,2 aşılama, 1 basarisiz tüp bebek denemesi yaşadm. Son olarak mikroçip aşılama ile gebe kaldım... yaşadıklarınızı ağlayarak okudum. Her anınızda yaşadıklarınızı hissedebilyorum . Rabbim yavrunuza sağlık, sıhhat ve anneli babalı hayırlı güzel ömürler versin...

ağlayarak okuyanlardan biri de bnm bnde 8/4 hamileyim düşük riskim çok zaten bı tane düşük yapmıştım bebeğim çok aşağıya yerleşmiş 12. haftama kadar tutunmayı başarırsa rahim ağzı dikişi atılacak ama önümde çok zorlu 4 hafta var bna da dua edin nolur

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Ya nw guzel gözlerim dolarak okudum. Umarim hersey guzel olur emeklerinin karsiligini almissin

Merhaba bebeğiniz ne kadar oldu acaba herhangi bi sikintisi yok dimi

Allah nazarlardan korusun , sakınsın. Ne güzel anlatmışsın böyle. Çok sevindim mutlu sona. Sevgiyle kal. Bebişi de öp bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…