BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

tövbe tövbe... Bir tanıdığımızda kızı olcağını öğrenince kendini yerlere atmış doktor bile şaşırmış .. Sonuç çocuğu problemli doğdu ve belli bir yaşa kadar yaşar deniliyor.. sağlıkdan önemlisi var mı ya .. O da değil eskiden erkekler bu kafadaydı şimdi kadınlar yazık valla

Hiç şaşırmayın bence, şu zamana kadar gördüklerimden çıkardığım sonuç kadınlar daha çok erkek bebek istiyor. .kendi bayan bayanı sevmiyor!! neyin kafası anlamış değilim. .feminist olucam bunlar yüzünden. .2 kızım var dünyaya değişmem....

Bizim ailede erkek çocuk sevmez.. Ne tezat.. Kızım olunca havalara uçmuştum bende.. Kız evlat has evlat derler..
Tabii oğlum olsa da severdim ben.. İkisi de evlat..
Yazık ya ne diyeyim..

Sağlıklı diye şükredecelerine yaptıklarına bak
Rabbimin imtihanı sorgulanmaz, bir yolda görsek gözüne bakıyoruz, kadın karnında taşıyor nefret ediyor, ne denir ki
Üzüldüm yavrucağa, çilenin içine doğacak ...

Gerçi geline de hak veriyorum.. Kız çocuktan nefret eden bir annenin elinde büyüyen çocuk kızları baş belası olarak görür tabii.

Kardeşim kovdu ama arsız biraz..
Anladım :/ şey diye konuşsa kardeşiniz: Canım bak böyle yapma sen böyle yapınca ben ve ailem çok üzülüyoruz :/ sonucta o bizim bir parçamız evladımız sağlıklı olduktan sonra ne önemi var cinsiyetin..ona minik minik elbiseler alıcağız düşüncesene sonra sen kızımız biraz büyüdüğünde saçlarını tarayıp topluyacaksın.lütfen sende annenin sizlere hamileyken yaptığını sen minik kızımıza yapma...Hem sen böyle sözler söyleyince oda hissediyor duyuyor...ALLAHIN gücünede gider yapma gel ilk bebeğimize sağlıklı diye şükredelim hayırlısıyla sağlıklı doğsun...
Bu cümleler belki biraz olsun etkili olur...

Ayyyyy tövbe yarabbim yaaa.Gelininiz bu kafayla hiç bir zaman erkek çocuğu sahibi olamaz zaten. Evladın kızı erkeği mi olur yaw? Benimki de kız. Hiç aldırayım diye düşünmedim. Sağlıklı olsun da, kız çocuğu erkekten bin kat hayırlıdır. Biz iki kız iki erkek kardeşiz. Hep iyiki doğurmuşum kızları derdi, şu oğlanları doğuracağıma taş doğursaydım derdi. Erkek kardeşlerim hiç annemin lafını tutmuyorlar çünkü. Kıza bak sanki kendi kız değil. NE ilginç insanlar var yaw

benim eşim deli gibi erkek istiyor. onu bi nebze anlıyorum düşüncesini.ne güzel eşi kız istiyor ama kendi erkek.dünya tersine dönmüş.eşim daha sağlıklı bunlardan

allah akıl fikir versin..ne diyeyim..

valla içim şişti ikinci sayfaya geçemedim. o kadar kızıyorum ki bu oksijen israfı insanlara...
Allahaşkına bi düşünsünler bu kadar niyetsiz şükürsüz bu kadar kötü kalpli insanlara Allah hayırlı evlat nasip eder mi? Anası neymiş ki kızı ne olsun! Konu sahibi o masum yavrucağı kurtarın. İlk defa böyle bir dilek diliyorum mazur görün ama inşallah boşanırlar ve yeğeniniz sizin yanınızda sevgi dolu ve değer görerek büyür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…