BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Kesinlikle psikolojik sıkıntısı var

Kardeşiniz gitsin kadın doğumcusuna anlatsın o da psikiyatriye bir göndersin onlar yönlendirsin

Ömrü boyunca kız olduğu için aşağılanmış erkek olsa daha fazla sevileceğini düşünmüş

Şimdi de aynı hislerini daha doğmamış bebeğine yöneltiyor

belki de kendisini eksik hissediyor oğlan doğuramadığı için

Babasının annesinin ve diğer akrabaların yıllardır yaşattıklarını bilemeyiz o nedenle uzman desteği şart

Sizin gelinin Cinsiyeti erkek mi? Onu doğurup kız bebek gelecek diye tepinen kayınvalidenin cinsiyeti de erkek olsa gerek.

Dünyaları başlarına yıkıldığına göre kesin erkek bunlar

Allah yeğeninize sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah, sizlere ve onu dört gözle bekleyen Babasına bağışlasın inşallah.

O geline de hidayet nasip etsin, insan Bebeğin cinsiyeti için değil, hayırlı ve sağlıklı olması için dua eder, bu zamanda böyle insanlar var ya, ister istemez üzülüyorum insanlık namına...

Tipik; anasının ettiği lafı duyunca "ne diyorsun sen?" diye susturmayan koca vakası yani, yıllar sonra karısına haykırmanın da duruma faydası yok. Annenin ettiği de beddua olmuyor tabi bu durumda benim çektiğimi o çekmesin temennisi oluyor.

Valla yıllar boyu olmayan bir erkek çocuk gibi yetiştirilen kız çocuğunun büyüyünce böyle olmasında şaşılacak bir şey yok, umarım doğacak bebek fikirlerini değiştirir.

Hayatimda ilk kez boyle bisey duyuyorum,ney allahim ya na kiz kafayi yemisler. Allah kardesinize ve size sabirlar versin. Bizler yillardir evlet diye yanip tutusurken sen hamile kalmissin sukredecegine kizmis diye agla zirla. Allah iislah etsin.

dönüp dolaşıp bu konuyu kafamdan atamıyorum böyle bir annenin kızı olmadığım için çok mutluyım. canım annem canım ailem iyi kötü bana gözü bakıp beni bu günlere getirdi. konu sahibi psikolojik destek alma işini lütfen önerin anne adayına.

nankör kadın!böylelerine valla oklavayla dalacaksın .bu cahil o çocuğu nasıl yetiştirecek Allah bilir.abinin işi de zor böyle bi kadınla ömür mü geçer

Herkes çok şaşırmış cahil demiş, elbette öyleler.

Yalnız kız çocuğu olacağını duyunca ''Aldırabilir miyiz? Ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim?'' diye soran öğretim görevlilerinin problemi cahil olmak değil. Kötü niyetli olmak.

Şu cehaletle kötü niyeti bir ayıralım.

Kendisi de kadın evet, ama kendisini ikinci sınıf görüyor. Bu kadar şaşırılacak bir şey yok. Bu forumda kendisini ikinci sınıf gören kadın sayısı yüzlerle ifade edilemez.

Bu kadının ikinci çocuğu erkek olursa o kız çocuğu işkence görür, onu da belirteyim.

Ben bebek sahibi olmanın Allahın lütfu olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla cinsiyetini beğenmeyip hayatına son vermeyi bile düşünebiliyorsa insan bence Allah korkusu yoktur. Net!

Ana erkekte erkek diye yırtına yırtına yaşamış kızından da çok şey beklememek lazım.. yazık kör cahillik gerçekten.

Pardon "anne" olacak şahıs kız çocuğu olarak dünyaya geliyo yanlış bilmiyorum değil mi? Keşke kendi gidip erkek olsaymış ameliyatla filan. Allah akıl fikir, sizede sabır versin

Tabi ki normal degil durum, hangi devirde yasiyor gelininiz.
Saglikla dunyaya gelir ins.
Yalniz su konuda da bilgilendirmek isterim, ozellikle genetik hastaliklar ultrasyonla filan gorunmez ve hamilelik uzun bir surec her an hersey olabilir, Rabbim umarim boyle bir kafayi cocugunun sagligiyla imtihan etmez, o zaman gorur kizi erkegi.

çocuk doğar doğmaz mahkemeye başvurup boşansın şu süreçte yaptığı her şeyi de kayuıt altına alın ki devlet bebeği annesine vermesin...
oha bir gün bir kadın için bu cümleleri sarfedebileceğim aklımın ucundan geçmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…