BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Annesinin etkisinde kaliyor demek cahil dusunce.kiz erkek ne farkeder onemli olan saglikli hayirli olmasi.kiz evlat berekettir ayrica kendiside bayan sobucta sevinmesi lazim demek annesinin konusmalarindan cok etkileniyor zamanlabgecer dogum yapsin cocugunu gorsun muylu olur.hem bu aydan sonra aldiramazlar kardesin imza atmasida gerekir kendi baslarina birsey yapamazlar hic sıkmayin caninizi kabullenicek nasilsa ilerde bu dusuncelere kapildigi icin kendine cok kizar.

Oyy oyy Allah sze sabır versin :/ Canı gönülden diliyorum: inşallah değişir iyi bir insan olur... :) inşallah hayırlısıyla doğum yaptığında bebişin kokusunu alırda o aptal düşünceler kafasında ins yok olur :)

Bu nasıl bir kafa yapısı inanılır gibi degil hadi anası neyse de gelininiz de cok cahilmiş, inş kendi birşey yapmaz cocuk düşsün diye cok üzüldüm kardeşiniZin işi zor

Ailedeki genetik zeka geriliği anne ve kızına da vurmuş belli ki... Umarım bebek sağlıklı bir biçimde dünyaya gelir ama kardeşinin bu evliliği uzun süre sürdürebileceğini sanmıyorum. Zaten böyle tırlak bir anneanne ve anne ile yetişen kızçocuğunun psikolojik durumu konusunda pek umutlu değilim. Yazık.

sizin gelin şımarmış yada kaşınıyo ne güzel kardeniz köylerden taze süt getiriyor kim yapar bunu doğumdan sonra bebekle yalnız bırakmayın ve uzmandan yardım alın derim

ne demekistediğinizi ve söylediğim şeyi neden üstünüze alındığınızı gerçekten anlamadım???

Allah korkusu ve vicdan birbirinden bağımsız duygular. İnsanlar Her gördüğü kötü insana allah korkusu yok diyor. Benim allah korkum yok. Ama bebeğim ölsün dye uğraşmam. alınmaktan ziyade algınız değişsin diye minik bi uyarı yaptım.

Bunların psikolojisi normal olamaz asıl o kardeşi değil bunlar hastaa.tövbee hamile bir kadının bunu düşünebileceğine inanamıyorum.allahım affetsin bunları ya.benimde kızım olcak doktor cibsiyetini söylerken umrmda bile değildi sağlıklımı iyimi diye öldüm korkudan ne cinsiyeti arkadasım ne olursa olsun rabbim çocuk vermiş hemde sağlık vermiş.allahım bunları ıslah etsin gercekden.sen yiğeninee sahip çık bundan anne olmaz

armut dibine düşermiş.. anasına bak kızını al.. daha var mıydı böyle atasözü? yazık bunlar doğuncada hor görecek o çocuğu, kız hep itik ezik özgüvensiz kalacak hele bir de ikinci çocuk erkek olursa hep onu koruyacaklar kız iyice itilecek.. sorunlu anne sorunlu çocuklar.. kısır döngü..

Rabbim evlat vermiş begenmiyorlar millet çocuğu olsun diye doktor doktor hacı hoca geziyo ya çok sinirlendim bu geline ve annesine ay bir evlat için ne yapmazdım bir düşük ve ardından dış gebelik yaşadım sağlıklı evlat versin diye ne dua ediyorum kız yada erkek yeterki sağlıklı evlat olsun versin ama bazıları bulmuş bunuyor ama gelinde suç yok hasta olan annesi annesinden uzak tutun gelininizi aman aman çocuk doğduktan sonra ölsün diye uğraşırlar analı kızlı süt vermezler bakmazlar

Dogacak minige ben cok uzuldum. Sirf cinsiyeti yuzunden ezilen, horlanan, degersizlestiren bir birey olarak dunyaya gelecek. O anne ve anneannenin elinde buyuyecek. O anne ilerde erkek cocugu sahibi olsa bu dogacak minikte daha buyuk travmalara sebebiyet verecek. Siz ve kardesiniz bebegin uzerinden hic elinizi cekmeyin.

lütfen yanlış anlamayın ama böyle insanların var olduğunu bilmek üzüyor.ne umutlarla yıllarca bebk sahibi olmak isteyen insanlar var ne kadar çaresizler bir tarafta ise böyleleri allah kimseye evlet acısı yaşatmasın ve hayırlısı ne ise o olsun işiniz çok zor size ve ailenize sabır diliyorum.

sizin gelin şımarmış yada kaşınıyo ne güzel kardeniz köylerden taze süt getiriyor kim yapar bunu doğumdan sonra bebekle yalnız bırakmayın ve uzmandan yardım alın derim
çok doğru bir konuya değinmişsiniz psikolojik destek alması yerinde olur ne acıdır ki ilk aklıma bebeğini evde bırakıp tatile giden öğretmen geldi.

tövbe yarabbim, tövbe yarabbim.
o nasıl bir isyan allahım sen büyüksün.
minicik bir prenses gelecek ben olsam üstüne iki de göbek atardım.
evlat yahu oğlanı kızı mı var yazık.

Allah allah
tamam her insanın gönlünde bir cinsiyet vardır. Bu normal bişey. Oğlan olmadı diye üzülmesi normal
anormal olan doğacak çocuğun sağlıklı olmasına şükretmeden böyle şeylere takılması çok anormal. Hele ki kendi kardeşi sağlıksız ve bunun zorluğunu görmüşken böyle davranması çok yanlış
ona bir sorun bakalım oğlu olsaymış ama sağlıksız olsa daha mı mutlu olacakmış
yüce rabbimden sual olmaz ama ben evlat hasreti çekerken böyle insanların hamile olmasına dayanamıyorum.
Allahım isyan sayma yarabbim. Tövbe tövbe

Benim ilk çocuğum kız. Görümceye müjde için aradık. Bana üzülme diyor. Afalladım ne diyor anlayamadım. Ve ünv mezunu görümce. Evintek kızı eşim 4 erkek 1 kız, 5 kardeşler. Oluyor böyleleri.
Biz iki kız kardeşiz daha babamdan bir üzücü laf duymadık. Doğana kız olsun erkek olsun demedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…