BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

eğer inançı iseler kuran'dan ayet göster "diri diri gömülen kızın günahı sorulduğunda" ve "kız çocuğu olunca yüzünü ekşitti" gibi ararsanız bulursnuz. belki korkar da vazgeçer

Zaten rabbimin hikmeti boyle kiriklara boyle koca duser
Edepsizler sansli olur derlerdi dogruymus
Valla kardesinin yapacagi en guzel sey silkekenip bir guzel haddini bildfirmek o kadfina ve annesine
Kardesin ilk kez kadin gordi evlendi simdi buldumcuk olmus sanirum baslarim senin nazina deyip onu oyle bir yapicakki gelin ne oldu dicek
Kardesin bunu yapmadigi surece o yavrucask dunyaya gelince kardesinin halini dusunemiyorum ben
Gelin kardesini oldurur gamdan allah kotusun

ay ne insanlar var ya.evet kabul çoğu insan hamile kalmadan önce gönlünde yatan bi cinsiyet oluyor.mesela ben kız istiyordum.ama cinsiyeti belli olmadan önce 7 haftalıkken kalp atışlarını dinletti doyle duygulanmıştım ki ağladık eşimle ve kesinlikle cinsiyetin önemli olmadığını anladım.şimdi bir oğlum olacak çok şükür sağlığı yerinde mutlu mutlu bekliyorum oğluşumu.nedir bu insanların alıp veremediği anlamıyorum

İlerde yaşlanıp bakıma muhtaç olunca kızlarım kızlarım diye peşlerinde dönerler.
Kız evlat gibisi var mı ya?
Gelini çok pis dövesim geldi. Herhalde ben senin yerinde olsam çoktan dalmıştım ona.

Ben dokuz ay dua ettim kızım olsun diye çok şükür mevla kabul etti sağlıklı sıhatli çok güzel bi kızım var eeee oğlumda var ne mutlu bize,
Vallahi saçını başını yolasım geldi şimdi oda kendi gibi bi evlat büyütecek tövbeler olsunn o baba ne güzel konuşmuş

Cahil insanın halide bir başka oluyormuş :/ Bence gelininiz aslında saf gibi ama annesi hep kendi saçma fikirleriyle beynini yıkıyor...Yada annesine çekmiş huyu
Bu böyle devam ederse üzgünüm daha çookk çekersiniz bu ikiliden :/ Allah size,kardeşinize ve ailenize sabır versin
Ne acı senelerce çocuk hasretiyle yanıp tutuşan,kız-erkek olsun farketmez sağlıklı olsun hatta engellide olursa olsun ama yine de bir evladım olsun diye insanlar var..okuyoruz forumlarda olanda kıymetini bilmiyor ne acı
Ama kardeşinizi takdir ettim gerçekten :) eşinizin etrafında dört dönmesi,hiç yemediği şeyleri yemesi,eşinin peşinden koşturması çok hoş Kadınlar hep fedakarlık yapıyor,erkek yapmıyor diye okuyoruz burda ama böyle erkeklerde varmış :) Tekrandan Allah abiye ve size sabır versin Abla
Bu arada gelin hanımın yaşı kaç? :)

Allah sizede kardeşinize sabır versin valla işte böyle iyi insanlara böyleleri düşüyo hey allahım tamam herkezin kalbinde illaki bü cinsiyet vardır ama her anne önce evladım saglıklı olsunda sonra kız erkek fark etmez der bende ilk hamileligimde kalbimde erkek geçiyodu ama önce saglıklı olsun dedik kızımız oldu ve iyikide kızım olmuş diyorum o benim canım bi insan evladı için böyle bişey düşünür aklım almıyo ben cocukşarıma bişey olucak diye kafayı yiyorum biri düşürse kıyamet koparıyorum bunlarda ölsün diye dua ediyo allah vicdan versin böyle insanlara.

Amiiin arkadaşlar...

20 li yaşlar da canım

Erkek kiz ayrimciligi yapan bir zihniyeti cozemedim, cozemiyorum, cozmekte istemiyorum.. neyin kafasini yasiyor bu ana kiz al birini vur otekine.. hatta kiz cocugu daha hayirli derler ve buda bir gercek.. Allah onlara akil fikir versin ne diyeyim..

ay çok üzüldüm.
minnak o daha. kıyamam. böylesi dilenir mi bilmiyorum ama ya kucağına aldığında o bebeği sevmeyi öğrenir ya da kardeşiniz o kadın müsvettesini boşar o bebek onu seven insanların elinde babasında halalarında babaannesinde büyür. böyle ana bozar çünkü el kadar çocuğun psikolojisini

anlattıklarına bakılırsa anormal

sağlıklı diye şükredeceğine yaptığına bak böyleleri anne olmamalı bu sıfat yakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…