BIZIM GELIN ANORMAL MI? DEĞİL, EVET BU ANORMAL

Kızdan değil de o gece annesi dedi ki '' xxx hep derdi ki keşke erkek olsaydım o kaçan ablalarımı yaşatmazdım'' :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Kız sesini çıkarmadı, itiraz etmedi. Ne var kaçtılarsa hepsi evinde mutlu ve çocuklu. O kızlar anasından çok kaynanası ile iyiler. Bir de bu kadını diğer enişteler pek sokmuyor evlerine

Bu garip tiplerden kacarak akillilik etmisler bence de.

Enisteler de hakli bu tipleri evlerine koymayarak, belki aynisini siz de yapmalisiniz.

Gelininiz karnında taşıdığı bebek için nasıl böyle düşünür? Keşke anne olmaya bu kadar hazır olmayan biri hamile kalmasaymış... Kızın annesi tam bir felaket... Kızın babası doğru demiş, bu kadının yetiştirdiği kızda böyle olur diye... Kardeşinize acıdım ben. Yazık... Ne yapsın etsin dizginleri ele alsın... Annesi kızı götürünce ne yapacakmış, başkasıylamı evlendirecekmiş, tövbe tövbe... Onlara rahat batmış...

hönk. çokmu aradı bı kızı kardeşiniz.
peki bu kadın şimdi kendi evinde mi? aklıma şu geldi acaba annesinin baskısıyla mı böyle anormal davranıyor yani bilemiyorum ama bebeğe bir zarar vermesin
Kendı evinde kadın..
Gelin, kardeşimle.
Allah ın hikmetimi nedir?
Kardeşim 4. katta evi ve asansor henuz devre de değil.
kadının bacağında sıkıntı başladı merdiven çıkması yasak.
telefon da sokmazsa ya da o kadın bi yolunu bulmazsa zor çıkar artık oraya

Allah dağına göre kar veriyor işte, siz iyi niyetli olduğunuz için gelin kötü; siz kötü niyetli, şirret insanlar olsaydınız emin olun ayağı öpülesi gelininiz olurdu :KK43: Hayatımda birkaç istisna dışında her iki tarafın da temiz kalpli olduğunu görmedim :KK43:
ufak tefek gerginlik her ailede olur.
Ama biz yine de alttan almaya çalıştık
Ama başaramadık sanırım...
Yaptıklarımızı bir türlü anlamadı :KK43::KK43:

Okurken bıle ınanılmaz sınırlendım ne bıcım ınsan bunlar..bu kadın dogduktan sonrada bebege bakmaz oldurmeye calısır bır sorun var anne ve kızında.
Allah kardesınıze ve sızlere sabır versın

Kendı evinde kadın..
Gelin, kardeşimle.
Allah ın hikmetimi nedir?
Kardeşim 4. katta evi ve asansor henuz devre de değil.
kadının bacağında sıkıntı başladı merdiven çıkması yasak.
telefon da sokmazsa ya da o kadın bi yolunu bulmazsa zor çıkar artık oraya

ne yapın edin annesini gelinden uzak tutun.kadın bildiğin zehirli yılan.

keşke doğmuş,büyümüş,belirli bir yaşa gelmiş ama insanlıktan nasibini alamamış yaratıkları da aldırma şansımız olsa bi doktora gidin gelinin annesini hemen aldırın derdim :eek:

aynen yap bunu. o bebek doğduğunda zaten anormal bir anne tarafından aşağılanarak eziyet çekerek büyüyecek.
Kardeşime de çıtlatayım önce o zaman
bebeğe zarar gelmesin diye başınımı beleyeceğiz?
Ya komik gelir belki ama wc. az fazla kalsın ödüm kopuyor.
sesleniyorum iyi misin? Diye çıkana kadar tık yok.

bakanlığa da önce bir başkasıymış gibi anlatayım bakalım çocuğun akibeti ne olacak.
Biz kesinlikle vermeyiz kuzumu yurtlara falan ama yasal bir zorunluluk var mı acaba?
Ayy gözümden yaş geldi düşünmesi bile kötü :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Bende kız çocuk annesiyim ve degil kızımı, saçının bir telini dahi değişmem dünyalara.
Allah akıl fikir versin gelininize ve ailesine. Nasıl bir cehalet, nasıl bir kafa yapısı anlayabilmiş değilim ki o bebek hastalık riski taşırken birde, sağlıklı doğacağına şükredecekleri yerde.
Gelininiz erkek çocuk doğurana kadar uğraşacaktır muhtemelen bu kafa yapısıyla. 5-6 çocuk sahibi olmaları muhtemel. Allah abinize sabır versin. O bebeğide bu kör cahillerin şerrinden korusun. En çok ona üzüldüm, daha doğmadan istenmeyen bebek oldu.

Ya bu aptalı nerden bulmuş kardeşiniz. Hiç mi öncesinde firikik vermez beyni böyle sünger insanlar?!
Canım görücü usulu istedi kendisi ve biz de zorlamadık. Kendisi bulamadı biri de bunu gösterdi. Kız tarafı çok oynadı bize sebepse o kadının önce ki 2 kızının kaçması ve bunu telli duvaklı çıkaracağım demesi. Yani kızı elden gelinlikle çıkarayım da ne olursa olsun kafasındaymış sonradan anlaşıldı.

Ben aslında bir kaç kez uyardım ama annem içine fesatlık düşürme olur o kadar dedi. Sustum ne yapayım ki? :KK43::KK43::KK43:

Kardeşime de çıtlatayım önce o zaman
bebeğe zarar gelmesin diye başınımı beleyeceğiz?
Ya komik gelir belki ama wc. az fazla kalsın ödüm kopuyor.
sesleniyorum iyi misin? Diye çıkana kadar tık yok.

bakanlığa da önce bir başkasıymış gibi anlatayım bakalım çocuğun akibeti ne olacak.
Biz kesinlikle vermeyiz kuzumu yurtlara falan ama yasal bir zorunluluk var mı acaba?
Ayy gözümden yaş geldi düşünmesi bile kötü :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
şurada bile o kızın psikolojik olarak feci olduğu belli. yani kardeşiniz hasta biriyle beraber. kıza teşhis koyamam. zekasını bilemem,zekası yerindeyse de,psikolojisi yerle bir durumda..bununla hayat geçmez. bebeğe üzülürüm ben. canı tehlikede olabilir her an.

Kardesiniz duzgun bir insan anladigim kadariyla, neden bu manyak tiple evlendi , evlenmeden once keske iyice tanisaymis.

Anasi ayri, kizi ayri manyak, dogacak cocuga yazik. Allah'tan dede ve baba normal ve akli basinda insanlar.
Az önce başka yorum da bahsettim. Çok oynadılar :KK43: Kardeşim Allah var ideal bir eş evine yuvasına bağlı gece hayatı vs. yok. Sigara bile içmez ( Eskiden kısa süre içti bıraktı) çalışır gelir karısı ile geçirir vaktini. Onu gezdirir vs. Valla anlamadım ki niye böyle zıt olur insanlar

bu kızın beyni cahiliye dönemindemi kalmış, kaç yaşında bu dicem ama yaşın bi önemi yokki anneside aynı kafada.
kardeşinin durumundan, ablasının ölü doğum yapmasındanda hiç ders almamışmı. hayırlı olanın kız yada erkek değil sağlıklı evlat oldunu o beyni anlamıyomu
çok biliyosa kendi yaratsın erkek bebeği Allahın elinden zorla alsın :KK62:
keşke bilse Allahın onu nasıl bi mucizeyle lütuflandırdığını, keşke bunu idrak etcek beyni olsa şükretmeyi bilse.
evlat diye yanıp tutuşan insanlar varken, bunun gibiler anne olmasın :KK43:
bebek hassas noktam susayım en iyi yoksa kötü konuşcam

X