- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Gelininiz tedavi olmalıı annesinin etkisinde kalıyor belliki.. uzmanlar onun icabına bakar destek şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızdan değil de o gece annesi dedi ki '' xxx hep derdi ki keşke erkek olsaydım o kaçan ablalarımı yaşatmazdım'' Kız sesini çıkarmadı, itiraz etmedi. Ne var kaçtılarsa hepsi evinde mutlu ve çocuklu. O kızlar anasından çok kaynanası ile iyiler. Bir de bu kadını diğer enişteler pek sokmuyor evlerine
hönk. çokmu aradı bı kızı kardeşiniz.
Kendı evinde kadın..peki bu kadın şimdi kendi evinde mi? aklıma şu geldi acaba annesinin baskısıyla mı böyle anormal davranıyor yani bilemiyorum ama bebeğe bir zarar vermesin
ufak tefek gerginlik her ailede olur.Allah dağına göre kar veriyor işte, siz iyi niyetli olduğunuz için gelin kötü; siz kötü niyetli, şirret insanlar olsaydınız emin olun ayağı öpülesi gelininiz olurdu Hayatımda birkaç istisna dışında her iki tarafın da temiz kalpli olduğunu görmedim
Kendı evinde kadın..
Gelin, kardeşimle.
Allah ın hikmetimi nedir?
Kardeşim 4. katta evi ve asansor henuz devre de değil.
kadının bacağında sıkıntı başladı merdiven çıkması yasak.
telefon da sokmazsa ya da o kadın bi yolunu bulmazsa zor çıkar artık oraya
anlamazki. kadının aklı yerinde değil.ufak tefek gerginlik her ailede olur.
Ama biz yine de alttan almaya çalıştık
Ama başaramadık sanırım...
Yaptıklarımızı bir türlü anlamadı
ufak tefek gerginlik her ailede olur.
Ama biz yine de alttan almaya çalıştık
Ama başaramadık sanırım...
Yaptıklarımızı bir türlü anlamadı
Valla araya da giremiyorum kisiz kardeşinizi ikna edinde boşansın şu zırdeliden
bu deliler arasında kardeşiniz sağlığından olur,bebekte iyi bakılmaz. ben olsam yapardım.Valla araya da giremiyorum ki
Ama bu konu hassas ve boşansalar bundan iyi.
kuzumun tırnağını incittirmem kimseye
Kardeşime de çıtlatayım önce o zamanaynen yap bunu. o bebek doğduğunda zaten anormal bir anne tarafından aşağılanarak eziyet çekerek büyüyecek.
Canım görücü usulu istedi kendisi ve biz de zorlamadık. Kendisi bulamadı biri de bunu gösterdi. Kız tarafı çok oynadı bize sebepse o kadının önce ki 2 kızının kaçması ve bunu telli duvaklı çıkaracağım demesi. Yani kızı elden gelinlikle çıkarayım da ne olursa olsun kafasındaymış sonradan anlaşıldı.Ya bu aptalı nerden bulmuş kardeşiniz. Hiç mi öncesinde firikik vermez beyni böyle sünger insanlar?!
şurada bile o kızın psikolojik olarak feci olduğu belli. yani kardeşiniz hasta biriyle beraber. kıza teşhis koyamam. zekasını bilemem,zekası yerindeyse de,psikolojisi yerle bir durumda..bununla hayat geçmez. bebeğe üzülürüm ben. canı tehlikede olabilir her an.Kardeşime de çıtlatayım önce o zaman
bebeğe zarar gelmesin diye başınımı beleyeceğiz?
Ya komik gelir belki ama wc. az fazla kalsın ödüm kopuyor.
sesleniyorum iyi misin? Diye çıkana kadar tık yok.
bakanlığa da önce bir başkasıymış gibi anlatayım bakalım çocuğun akibeti ne olacak.
Biz kesinlikle vermeyiz kuzumu yurtlara falan ama yasal bir zorunluluk var mı acaba?
Ayy gözümden yaş geldi düşünmesi bile kötü
Az önce başka yorum da bahsettim. Çok oynadılar Kardeşim Allah var ideal bir eş evine yuvasına bağlı gece hayatı vs. yok. Sigara bile içmez ( Eskiden kısa süre içti bıraktı) çalışır gelir karısı ile geçirir vaktini. Onu gezdirir vs. Valla anlamadım ki niye böyle zıt olur insanlarKardesiniz duzgun bir insan anladigim kadariyla, neden bu manyak tiple evlendi , evlenmeden once keske iyice tanisaymis.
Anasi ayri, kizi ayri manyak, dogacak cocuga yazik. Allah'tan dede ve baba normal ve akli basinda insanlar.