• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ben şuan adanadayımm
polis eşiyimm
tanışmak isteyen adanalı polis eşleriini bekliyorum buraya

slm arkadslar uzun suredır gıremedım ıslerımın yogunlugu nednıyle.sevındırık nasılsın canım sende yoksun bıtter sen nasılsın.ben ede aranızda afyonda ıkamat eden varsa tanısabılırız arkadslar .kıb

selam güzellerim nasılsınızz a.s. kelebeğim şark göreviniz inş bingöl yada elazığ çıkar görüşürz bizde :Saruboceq:

:
selam güzellerim nasılsınızz a.s. kelebeğim şark göreviniz inş bingöl yada elazığ çıkar görüşürz bizde :Saruboceq:

ınsallah canımya:Saruboceq: görusmeyı cok ısterım bızde o cıvarlarda bır yer ıstıyoruz hayırlısı.yakınlarda bır yer olsa bıle gorusuruz.kıb.:1hug:

slm arkadaşlar benim sözlüm polis bende aranıza katılmak istedim ... ee yakında Allahtan bi mani çıkmazsa evli olucam ama çok bunalımdayım ya onun başına bişey gelirse diye çok korkuyorum ...üstelik sözlüm çok feci derecede sinirli... offf napıcam ben yaaa...

selam kızlarrr bugün beyaz eşya bakmaya gittim hep gri olsun istiyodum ama taşınırken çizilir bide her gittiğin eve uymaz falan diyolar sizin nasıl beyaz eşyalar :uhm:

slm arkadaşlar benim sözlüm polis bende aranıza katılmak istedim ... ee yakında Allahtan bi mani çıkmazsa evli olucam ama çok bunalımdayım ya onun başına bişey gelirse diye çok korkuyorum ...üstelik sözlüm çok feci derecede sinirli... offf napıcam ben yaaa...

slm canım aramıza hos geldın.:1hug:

selam kızlarrr bugün beyaz eşya bakmaya gittim hep gri olsun istiyodum ama taşınırken çizilir bide her gittiğin eve uymaz falan diyolar sizin nasıl beyaz eşyalar :uhm:

ben tavsye etmem canım grı renklı omasını yınede sen bılırsın tabı. bızler tayıncı ınsanlarız malesef :delphin:ordan oraya tasınmaktan rezıloluyo esyalar onun ıcın normal olsa daha ıyı bence.grı olnlarıda emeklı olunca alırsınız olur bıter:roflol:

gözeğim saol daha almadık ama beyaza karar verdim bende
kelebeğim dediğin gibi emekli olunca gri alırım artık -tatlicadiarzu-
buarada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz a.s.
hayalcim sözlün meslek gereğimi karakter gereğimi sinirli bilmiyorum tabi ama benim aşkım çevik kuvvet olmasına rağmen bal kaymak tabi evlendikten sonra nasıl olur bilemem lülülülülülü

canım griyi önermiyorum....özellikle ocak üstü sanki düzgün silinmemiş gibi duruyor......çizilse filan sprey boyalar var ama bence beyaz dan sasma derım .......

tavsiyen için teşekkürler şirinem bugün beğendim beyazeşyaşlarımı ayyyy az kaldı aşkıma kavuşmama hihoyyyt
telsin bende edremitten canım delikafadulden izmiremi gelin gittin

öyle denebilir aslınsa şark görevinde şırnaktaydık bu yıl izmire tayinle geri geldik..edremitin yerlisimisin canım

Back