Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet canım merkezdenim..evlilik hazırlığındasın sanırım kolay gelsin sana da..sen nereye gelin gideceksin..

evet canım evlilik hazırlığındayım bingöle gelin gitcem sen nezaman evlendin belki tanıyorumdur seni :jeyyar:

aslında sinirli bi yapısı var ama bu mesleketen dolayı dahada agresif oldu yani ben onu ilk tanıdığımda böyle değildi bende bu kutsal mesleğin cilvesi olarak düşünüyorum bunu :çok üzgünüm:senağlama

selam aranızda bizde yer varmı ???
BALIKESİR merkezdeyiz bu arada :)

merhaba hosgeldın..:1hug:
nasıl Balıkesır den memnun musunuz?benneyaptımki
bız de bu yıl tayıncıyız..
Balıkesırı yazmayı dusunuyoruz..
o yuzden sordum..:1rolleyes:

biz 8 seneden bu yana buradayız ...
memnunuz aslında ama tek zor kısmı kışlar çok sert geçiyor-tatlicadiarzu- balıkesirde ,yazında rüzgarı hiç bitmez anlican canım yaz ve kış ısınma problemi yaşıyoruz:)))senağlamasenağlama
bizde bu sene gitmeyi düşünüyoruz tayine yeter artık dedik balıkesir için ....

Onuru için öldü.....
Mesaj Linki

:çok üzgünüm:CANLAR TÜM ÖZEL HAREKAT VE POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ÇOK DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZ BEHÇET OKTAY'IN ELİM BİR OLAY SONUCU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. BÖYLE VATAN EVLATLARI KOLAY YETİŞMİYOR LÜTFEN BU KADAR KOLAY HARCAMAYALIM AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE RABBİM SABIR VERSİN.....:teselli:

:Saruboceq:
evet cok uzucu bır olay :1no2:allah ailesıne ve sevdıklerıne sabır versın.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…