Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar bu illerde görev yapanlar sehirler evler sosyal hayat şartları hakkında bilgi verirmisiniz ilçelerde olanlarda özellikle

Canım ben de evlendikten sonra Pko olduğumu öğrendim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize... Ne deyim ki Allah büyük...

canım urfa hakkında bilgi verirmisin

slm canım urfa da evler coook pahalı tokide 65 metrekare evler 450 milyon gerisini düsün artık yazın asırı sıcak pahalı bir yer degil ama bir de nereli olduguna bagli nerelisin simdi nerdesiniz biz gaziantepliyiz onun icin bizim kültüre yakın oldugu icin diger yönlerini yadırgamıyorum (yeme giyim alisveris falan )

slm cnm kpss ile malatyayı tercih edicem eşim polis çalışma şartları nasıl

ben hataylıyım eşim manisalı istanbuldayız 7 aydır urfada calışma saatleri nasıl bilgin varmı çevikte

hoşgeldin canım .çocuk olmadan alışılmıyo yanlızlığa yaa bende 2sene boyunca hiç uyumadım sabahlara kadar şimdi alışır gibiyim rabbim cümlemizi korusun inşallah.bizde istanbuldayız istyanbul bile sayıılmaz kıytırık bi yerde oturmamıza rağmen 600kira veriyoruz kredi borcu ayrı artı şark çıkmıyo kurtulamıyoruz valaha hayırlısı olsun hakkımızda bakalım

çok sevindim canım yaa inşallah çıkar vallaha da rahatlarsınız biraz.ben sırf korkmamak için lojmanı çok istiyorum acaba çocukdan dolayı çıkarmıki bize

Aynen cnm bizde İstanbul Tuzladayız... Valla inanılmaz dertliyim. KpDs'yi kazanamadım diye araştırma görevlisi olamıyorum. En az 3 yıl İstanbuldayız. 4 yıl daha kredi borcumuz var. Biz 2 kişi kenarıya para atamıyoruz çocuk olsa ne yapcaz bilmiyorum. Bir de Pko hastasıymışım, evlendikten sonra öğrendim. Yani yumurta gelişmiyor ve adet göremiyorum doğal olarak çocuğum olur mu bilmiyorum Aileden uzak yapayalnız kaldım valla. Duvarlarla konuşuyorum evde Ay çok doldum kızlar çok Ne zormuş polis eşi olmak. O kadar üniversite okuduk ama kader işte...

kızlar bu illerde görev yapanlar sehirler evler sosyal hayat şartları hakkında bilgi verirmisiniz ilçelerde olanlarda özellikle

eşim sivaslı doğuyla alakası yok rahat rahat gezersin ama merkezde evler aynı istbl gibi 500 600 700 mah lelerinde daha ucuza var tabi
malatyada meloşumuz var sen yeterki yardım iste oraya gidersen öyle samimi ve iyi yürekliki hemen koşar yardımına
urfadada çok yakın bi arkadaşım var evlerin pahalılığı dışında pek şikayeti yok birde sıcağı tabi

Canım ben de evlendikten sonra Pko olduğumu öğrendim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize... Ne deyim ki Allah büyük...
bende pkoluyum eşimdede sorun var biz artık kışa tüp deniycez
rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşlh

nasip bakalım inşlh iyi bi daire çıkarda taşınırız biraz rahatlarız sırf tüp bebek için para biriktürmek için gidicez zaten yoksa 1 2 sene için eşyamı taşımaya değmez birde eşimde alıştı artık mahallemize gitmekde istemiyo
kışın bile boşalan yerler oluyo taşınanlar oluyomuş bu sene olmazsa seneyede göndermezlerse büyük ihtimal çıkar

pkoluların çocuğu olmaz diye birşey yok ki
takip yaptırırsın ben yaptırdım gayet güzel büyüdü çatladı ama maalesef olmadı eşimde sorun olduğu için herhalde ee tabi rabbim nasip etmedi
ilaç kullanmıyomusun pko için yumurta geliştirici felan

tuzla resmen istbl çıkışı yaa hiç sevmiyorum oraları bende

bizimde 3bitti bu sene parayı birşeye bağlamazsan birikmiyo araba aldık bu seferde onun kredisi yine atılmıyo kenara para.tedavi görürsün canım rabbim ne zaman uygun görmüş ise o zaman veriri inşallah bebiş..evimizin karşısındaki apartmanda sıva yok onun bütün tuğlalarını tek tek sayıyorum sabahtan akşama kadar can sıkıntısına eşim bazen kafayı yediğimi düşünüyo ama napim:))

Ben de sevemedim burayı cnm ama ne yapayım eşimin işinden dolayı buradayız. Bir de kiralar falan ucuz dediler tuttuk. Her neyse ben adet görmüyordum bu yüzden gittim doktora. Hormon testi yaptılar hepsi normal çıktı.

Doktorum, "Hormon seviyelerin benimkilerden bile iyi maşallah ama yumurtalarının çevresindeki erkek hormonu yumurtaların gelişmesini engelliyor bu yüzden adet göremiyorsun. Biz buna pko diyoruz. Çocuk sahibi olman için tedavi gerekebilir" dedi. Progestan hap verdi. Şuan öğrenciyim ve borç ödüyoruz. Çocuk olsa bile ona bakamayız diye henüz düşünmüyoruz eşimle. Bu yüzden dokturum, çocuk sahibi olmaya karar verene kadar bu hapı kullanabilirsin dedi. Başka bir tedavi görmüyorum... Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olsun İnşallah hayırlısıyla... Sizin için de cnm. Herşeyde vardır bir hayır. Rabbim hayırlısını nasip etsin size de.

Benim önce okulu bitirip, kadroya geçmem lazım

Ay kıyamam ben sana ya. Bende 6 aydır baya yol aldım delirme yolunda İlk işim mezun olup bir bebiş doğurayım da onunla ilgileneyim bari çalışana kadar oyuncak gibi sabahtan akşama kadar çocuğu giydirip soyarım artık

canım biz urfa ilçesindeyiz urfa merkez çok daha rahat ama diğer şarklara göre yine ii çok şükür ama pahalı ev kiraları lojman sorunu var urfa merkezde pahalı ilçeleride öyle

bende ilk evlendiğim sene böyleydim eşim sabah eve gelince uyurdum 2 yıllık evliyim hala korkularımı yenemedim ama çoçuk düşünmemeniz en mantıklısı lojmana felan girebilseniz maddi anlamda çok rahatlarsınız

çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz

çok memnun kalırsınız eminim ki evler biraz pahalı fakat lojman imkanı geniş polislere lojmanlar yeni. 6 ay oldu geleli biz.hayırlı olur inşallah size yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…