• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet ya hayırlısı eşim biraz üzüldü çıkmadı diye ben hiç üzülmedim doğrusu :)
Bolu rahat ve güzel biryer, çevresinde büyük iller var gezilecek çok yer var inşAllah bir yıl daha gezeriz :10:

şeyma sen maraşlıydın değil mi? adıyamana mı istemiştiniz, çıkmamış herhalde, hayırlısı olsun inşallah, boluyu seviyorsan srun yok, nerde olsa yaşanır :)

kızlaarrrrr herkse yeni yerler hayırlı olur inş... biz ankara yolcusuyuz ... herkesin hakkında hayırlısı olsun diyorummmm ......

tayınler hepınız ıcın ıyı olsun kuslarım bız yarın yolcuyuz kayserı antalya urfa 20 gun yokum cok heyecanlıyım sıkılmıstım artık fazlasıyla bu tatıl bızım ıcın super ama daha sımdıden gerı donusu dusununce ıcım acıyo neyse kı artık sızlerın tayını acıklanınca bız tayıncıyız dıyebılecegız ıns kalan 1senemız kazasız belasız sagsalım bıter kurtuluruz burdan ersey gonlunuzce olsun hakkınızı helal edın donunce gorusuruz ıns

şeyma sen maraşlıydın değil mi? adıyamana mı istemiştiniz, çıkmamış herhalde, hayırlısı olsun inşallah, boluyu seviyorsan srun yok, nerde olsa yaşanır :)

evet maraşlıyım :) adıymanı istedik ama nasip değilmiş bu yıl inşAllah seneye (:
siz de muğlaya gidiyorsunuz ne güzel :) polisler kendi memleketinde yapamıyorlar ama muğlya nasıl gidiyorsunuz?
Eşiniz muğlalı değil mi yoksa ?

selam arkadaşlar tayinler açıklandı ama açıklanmakla iş bitmedi şimdi başlıyo taşınma telaşesi toplanmak ramazan geliyo oğlum SBS sınavlarına giricek biçok heyecanı bir arada yaşıyorum rabbim oğluma yardımcı olsun ğerisini hallederiz mevlam hepimize yardımcı olsun tayini çıkan herkese kolay gelsin

evet maraşlıyım :) adıymanı istedik ama nasip değilmiş bu yıl inşAllah seneye (:
siz de muğlaya gidiyorsunuz ne güzel :) polisler kendi memleketinde yapamıyorlar ama muğlya nasıl gidiyorsunuz?
Eşiniz muğlalı değil mi yoksa ?

hayırlısı o zaman... muğla, benim memleketim canım, eşiminki sivas, biz maraşta doğu görevimizde tanıştık :) şanslıyım o açıdan yani...

iyiyim sinemcim, nolsun, iyi gidiyor şimdilik bakalım... nedne girmiyon sen fazla? neler yapıyosun :)

cnm geçmişi okurken gördüm cvbını :3::3::3::3: bende aynı işte bildiğin gibi herşey cnm buraya pek girmiyodum sebebini bilmiyorum izine gittim o arada koptum heralde...
ama şimdi giriyorum bakıyorum sürekli ras gelemiyorum kimseyle :25::25::25::25::25:

herkese iyi akşamlar kaç zamandır tayin tayin diye biryerlerimi yırtarken tam istanbuldan kurtuldum derken ne yazıkki çıkmadı tayinimiz:((sürekli ağlıyorum yaa off kafayı yedim galiba ben millet gitmemek için ağlar bende gitmek için ağlıyorum ..eşime yalvardım görüşe çık da gidelim istanbuldan diye dinlemedi beni şimdi görüşe çıkan bütün arkadaşlarının tayini çıktı anlayacağınız eşimlede gece gündüz kavga ediyorum .kendimi okadar odaklamışımki adıyaman çıkacak diye şimdi ise hiçbiryer çıkmadı izinden dönünce yine istanbula gitmek beni mahvedecek galiba...bu arada herkesin hakkında hayırlısı olsun tayini çıkanlar allahın izniyle yerleşsinler yerlerine benden böyle şimdilik tayinimiz çıkmadı diye bütün doğu illerini gezdiriyo eşim bak nasıl diye ama bana ne ben istiyorumm

benim eşimde 4 yıldır istanbulda görevli geçen yıl istedik çıkmadı bu yılda sırf gidelim diye kars bayburt elazığ gümüşhane ardahan yazdık ama tercih dışı van geldi ne yapcaz şaştık ev yok diyorlar yeni binalarda istanbul gibi 700 800 civarıymış daha uçukta varmış 3 aylık bebeğim var doğuya gidelim paramız olsun ev alalım diyorduk istanbuldan beter olacağız herşey pahalıymış bide ev toplamak var çok üzgünüz

herkese merhabalar öncelikle...bizim de tayin çıktı Diyarbakır yolcusuyuz:(((fakat benim temmuzun ilk haftası kpss var o yüzden sınavı beklemek zorundayım.sonrasında orda olacağım.ciddi anlamda korku,heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim.eşim de öyle.beklemiyorduk çünkü ama nasip buymuş demek ki...

Günaydın arkadaşım bizede Diyarbakır ÇIKTI .Merkezmi ilçemi bellimi.

herkese iyi akşamlar kaç zamandır tayin tayin diye biryerlerimi yırtarken tam istanbuldan kurtuldum derken ne yazıkki çıkmadı tayinimiz:((sürekli ağlıyorum yaa off kafayı yedim galiba ben millet gitmemek için ağlar bende gitmek için ağlıyorum ..eşime yalvardım görüşe çık da gidelim istanbuldan diye dinlemedi beni şimdi görüşe çıkan bütün arkadaşlarının tayini çıktı anlayacağınız eşimlede gece gündüz kavga ediyorum .kendimi okadar odaklamışımki adıyaman çıkacak diye şimdi ise hiçbiryer çıkmadı izinden dönünce yine istanbula gitmek beni mahvedecek galiba...bu arada herkesin hakkında hayırlısı olsun tayini çıkanlar allahın izniyle yerleşsinler yerlerine benden böyle şimdilik tayinimiz çıkmadı diye bütün doğu illerini gezdiriyo eşim bak nasıl diye ama bana ne ben istiyorumm

ya canım sen neden bu kadar üzülüyon abartıyon bacım allah şükür eşlerimiz savaşın ortasında değil istanbulda gezilmeyecek yer değil ki ailenede yakınsın doğuya gidince gidip gelemkte zor olur her şerde bi hayır vardır elbet..hayırlısı diye dua et ayrıca seneyede yollamayabilirler kendini biraz telkin et
bizde kendimizi gidicez kesin diye moda sokmuştuk halılarımı yıkattım kaldırdım kutuları dizdim bi kenara resmen toplanmaya başlamıştım ki birde bizim 6.senemiz istblda
eşim sinir oldu tabi ama ayapacak bişey yok
ben bu sene nasipse lojmana gidiyorum lojmana girersemde seneye onlar yollasa bile biz gitmiycez biraz akışına bırakmak lazım sıkma canını:34::16:

ya canım sen neden bu kadar üzülüyon abartıyon bacım allah şükür eşlerimiz savaşın ortasında değil istanbulda gezilmeyecek yer değil ki ailenede yakınsın doğuya gidince gidip gelemkte zor olur her şerde bi hayır vardır elbet..hayırlısı diye dua et ayrıca seneyede yollamayabilirler kendini biraz telkin et
bizde kendimizi gidicez kesin diye moda sokmuştuk halılarımı yıkattım kaldırdım kutuları dizdim bi kenara resmen toplanmaya başlamıştım ki birde bizim 6.senemiz istblda
eşim sinir oldu tabi ama ayapacak bişey yok
ben bu sene nasipse lojmana gidiyorum lojmana girersemde seneye onlar yollasa bile biz gitmiycez biraz akışına bırakmak lazım sıkma canını:34::16:

ya doğru diyorsun aysenimde işte artık bi an önce oğlum da küçükken yapıp gelmek istiyorum doğu görevini sonrada memlekete yerleşip emekli olalım yerimizi yurdumuzu bilelim böyle olmuyo .ama lojman olsa istanbulda bizde kalmayı düşünüyoruzda öbür türlü geçinemiyoruz bir sürü sıkıntı poffff amannnn

ya doğru diyorsun aysenimde işte artık bi an önce oğlum da küçükken yapıp gelmek istiyorum doğu görevini sonrada memlekete yerleşip emekli olalım yerimizi yurdumuzu bilelim böyle olmuyo .ama lojman olsa istanbulda bizde kalmayı düşünüyoruzda öbür türlü geçinemiyoruz bir sürü sıkıntı poffff amannnn

evet bir an önce yapıp gelmek en iyisi ama yapacak bişey yok demek hakkımızda hayırlı olan buymuş :38:
bu teşkilatta yerini yurdunu bilmek diye bişey pek olmuyo maalesef bakalım mevlam nerde yiyecek ekmek nasip edecek
bizde borçlardan bunaldık yoksa lojmana çıkma taraftarı değilim malum lojmanlar harabe oluyo
kaçıncı sıradasınız hangi lojmanlara yazıldınız kız belki komşu oluruz :10::10:

evet bir an önce yapıp gelmek en iyisi ama yapacak bişey yok demek hakkımızda hayırlı olan buymuş :38:
bu teşkilatta yerini yurdunu bilmek diye bişey pek olmuyo maalesef bakalım mevlam nerde yiyecek ekmek nasip edecek
bizde borçlardan bunaldık yoksa lojmana çıkma taraftarı değilim malum lojmanlar harabe oluyo
kaçıncı sıradasınız hangi lojmanlara yazıldınız kız belki komşu oluruz :10::10:
yok canım biz yazılmadık lojmana eşim çıkmaz diye bunca sene yazılmadı şimdi izinden dönünce yazılacağız inşallah ama hayatta çıkmaz kaçç senede çıkıyo millete

Merhaba kızlar... En son bundan 7 ay önce yazmıştım bu topiğe:1::1: O zaman düğünümüz için gün sayıyorduk... Şuan 7 aylık evliyiz... Eşim İstanbulda polislik yapıyor. Ben yüksek Lisans öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. Eşimin çalışma saatleri tüm hayatımızı etkiliyor. Onun gececi olduğu günler korktuğum için sabaha kadar uyuyamıyorum:52: Göz altlarım çöktü:43: Yeni memur zamlarından da hiç memnun değilim. Zaten ev kira, kiraya 500 veriyoruz. 700 Tl kredi ödüyoruz. Doğalgaza zam, elektriğe suya zam ama memura zam yok:43::43::43: Parasızlıktan çocuk yapamıyoruz:53::27::43: Değil 3 çocuk yapmak, çocuğun hayali bile korkutuyor bizi bu parasızlıkta. Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah. :50::50:

yok canım biz yazılmadık lojmana eşim çıkmaz diye bunca sene yazılmadı şimdi izinden dönünce yazılacağız inşallah ama hayatta çıkmaz kaçç senede çıkıyo millete

valla canım biz evlendik evleneli yazılıyız lojmanda düşün 4 sene olmuş :27:
geçen sene bize çıktı ama 1+1 çıktığı için gidemedik eşyam hayatta sığmazdı şimdi 15.sıradayız en geç temmuz sonu geçersiniz diyolar ama bakalım
ayrıca yazılmakla alakası yok sicil nosuna evlilik çocuk bunlarda ön sıraya geçmesini sağlıyo :34:

Merhaba kızlar... En son bundan 7 ay önce yazmıştım bu topiğe:1::1: O zaman düğünümüz için gün sayıyorduk... Şuan 7 aylık evliyiz... Eşim İstanbulda polislik yapıyor. Ben yüksek Lisans öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. Eşimin çalışma saatleri tüm hayatımızı etkiliyor. Onun gececi olduğu günler korktuğum için sabaha kadar uyuyamıyorum:52: Göz altlarım çöktü:43: Yeni memur zamlarından da hiç memnun değilim. Zaten ev kira, kiraya 500 veriyoruz. 700 Tl kredi ödüyoruz. Doğalgaza zam, elektriğe suya zam ama memura zam yok:43::43::43: Parasızlıktan çocuk yapamıyoruz:53::27::43: Değil 3 çocuk yapmak, çocuğun hayali bile korkutuyor bizi bu parasızlıkta. Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah. :50::50:

bizde istbldyız bende çalışmıyorum aynı sıkıntılar bizdede mevcut 600 kira 600 kredi ödüyoruz
birde bebek olmadığı için tedavi görüyoruz her ay giden hastane masraflarıda cabası
allah sonumuzu hayır etsin sağlık sıhhat versin

Back