evet ya hayırlısı eşim biraz üzüldü çıkmadı diye ben hiç üzülmedim doğrusu :)
Bolu rahat ve güzel biryer, çevresinde büyük iller var gezilecek çok yer var inşAllah bir yıl daha gezeriz
şeyma sen maraşlıydın değil mi? adıyamana mı istemiştiniz, çıkmamış herhalde, hayırlısı olsun inşallah, boluyu seviyorsan srun yok, nerde olsa yaşanır :)
evet maraşlıyım :) adıymanı istedik ama nasip değilmiş bu yıl inşAllah seneye
siz de muğlaya gidiyorsunuz ne güzel :) polisler kendi memleketinde yapamıyorlar ama muğlya nasıl gidiyorsunuz?
Eşiniz muğlalı değil mi yoksa ?
iyiyim sinemcim, nolsun, iyi gidiyor şimdilik bakalım... nedne girmiyon sen fazla? neler yapıyosun :)
herkese merhabalar öncelikle...bizim de tayin çıktı Diyarbakır yolcusuyuz((fakat benim temmuzun ilk haftası kpss var o yüzden sınavı beklemek zorundayım.sonrasında orda olacağım.ciddi anlamda korku,heyecan ve şaşkınlık içerisindeyim.eşim de öyle.beklemiyorduk çünkü ama nasip buymuş demek ki...
herkese iyi akşamlar kaç zamandır tayin tayin diye biryerlerimi yırtarken tam istanbuldan kurtuldum derken ne yazıkki çıkmadı tayinimiz(sürekli ağlıyorum yaa off kafayı yedim galiba ben millet gitmemek için ağlar bende gitmek için ağlıyorum ..eşime yalvardım görüşe çık da gidelim istanbuldan diye dinlemedi beni şimdi görüşe çıkan bütün arkadaşlarının tayini çıktı anlayacağınız eşimlede gece gündüz kavga ediyorum .kendimi okadar odaklamışımki adıyaman çıkacak diye şimdi ise hiçbiryer çıkmadı izinden dönünce yine istanbula gitmek beni mahvedecek galiba...bu arada herkesin hakkında hayırlısı olsun tayini çıkanlar allahın izniyle yerleşsinler yerlerine benden böyle şimdilik tayinimiz çıkmadı diye bütün doğu illerini gezdiriyo eşim bak nasıl diye ama bana ne ben istiyorumm
ya canım sen neden bu kadar üzülüyon abartıyon bacım allah şükür eşlerimiz savaşın ortasında değil istanbulda gezilmeyecek yer değil ki ailenede yakınsın doğuya gidince gidip gelemkte zor olur her şerde bi hayır vardır elbet..hayırlısı diye dua et ayrıca seneyede yollamayabilirler kendini biraz telkin et
bizde kendimizi gidicez kesin diye moda sokmuştuk halılarımı yıkattım kaldırdım kutuları dizdim bi kenara resmen toplanmaya başlamıştım ki birde bizim 6.senemiz istblda
eşim sinir oldu tabi ama ayapacak bişey yok
ben bu sene nasipse lojmana gidiyorum lojmana girersemde seneye onlar yollasa bile biz gitmiycez biraz akışına bırakmak lazım sıkma canını
ya doğru diyorsun aysenimde işte artık bi an önce oğlum da küçükken yapıp gelmek istiyorum doğu görevini sonrada memlekete yerleşip emekli olalım yerimizi yurdumuzu bilelim böyle olmuyo .ama lojman olsa istanbulda bizde kalmayı düşünüyoruzda öbür türlü geçinemiyoruz bir sürü sıkıntı poffff amannnn
urfaya giden yokmu arkadaşllar??
yok canım biz yazılmadık lojmana eşim çıkmaz diye bunca sene yazılmadı şimdi izinden dönünce yazılacağız inşallah ama hayatta çıkmaz kaçç senede çıkıyo milleteevet bir an önce yapıp gelmek en iyisi ama yapacak bişey yok demek hakkımızda hayırlı olan buymuş
bu teşkilatta yerini yurdunu bilmek diye bişey pek olmuyo maalesef bakalım mevlam nerde yiyecek ekmek nasip edecek
bizde borçlardan bunaldık yoksa lojmana çıkma taraftarı değilim malum lojmanlar harabe oluyo
kaçıncı sıradasınız hangi lojmanlara yazıldınız kız belki komşu oluruz
yok canım biz yazılmadık lojmana eşim çıkmaz diye bunca sene yazılmadı şimdi izinden dönünce yazılacağız inşallah ama hayatta çıkmaz kaçç senede çıkıyo millete
Merhaba kızlar... En son bundan 7 ay önce yazmıştım bu topiğeO zaman düğünümüz için gün sayıyorduk... Şuan 7 aylık evliyiz... Eşim İstanbulda polislik yapıyor. Ben yüksek Lisans öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. Eşimin çalışma saatleri tüm hayatımızı etkiliyor. Onun gececi olduğu günler korktuğum için sabaha kadar uyuyamıyorum Göz altlarım çöktü Yeni memur zamlarından da hiç memnun değilim. Zaten ev kira, kiraya 500 veriyoruz. 700 Tl kredi ödüyoruz. Doğalgaza zam, elektriğe suya zam ama memura zam yok Parasızlıktan çocuk yapamıyoruz Değil 3 çocuk yapmak, çocuğun hayali bile korkutuyor bizi bu parasızlıkta. Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?