bizde urfa ya gecen yıl geldik geriye kaldı uc yıl sizin tayininiz urfa ya cıktı galiba
canım urfa hakkında bilgi verirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde urfa ya gecen yıl geldik geriye kaldı uc yıl sizin tayininiz urfa ya cıktı galiba
bizde istbldyız bende çalışmıyorum aynı sıkıntılar bizdede mevcut 600 kira 600 kredi ödüyoruz
birde bebek olmadığı için tedavi görüyoruz her ay giden hastane masraflarıda cabası
allah sonumuzu hayır etsin sağlık sıhhat versin
canım ben elazığdayım 10. yıla girdik burda çok rahat ve diğer doğu illerine göre çok güzel bişehir tavsiye ederim.
canım urfa hakkında bilgi verirmisin
merhaba şekerler naber nasılsınız inşallah hakkınızda hayırlsı olur ben bile heyecan yaptım iyi mi
malatya cıkan olursa her zaman yardımcı olurum
valla biz ilk geldigimizde çok zorlanmıştık burda ev aramaktan bulamadık gez gez o yüzden elimden geleni yaparım
slm canım urfa da evler coook pahalı tokide 65 metrekare evler 450 milyon gerisini düsün artık yazın asırı sıcak pahalı bir yer degil ama bir de nereli olduguna bagli nerelisin simdi nerdesiniz biz gaziantepliyiz onun icin bizim kültüre yakın oldugu icin diger yönlerini yadırgamıyorum (yeme giyim alisveris falan )
hoşgeldin canım .çocuk olmadan alışılmıyo yanlızlığa yaa bende 2sene boyunca hiç uyumadım sabahlara kadar şimdi alışır gibiyim rabbim cümlemizi korusun inşallah.bizde istanbuldayız istyanbul bile sayıılmaz kıytırık bi yerde oturmamıza rağmen 600kira veriyoruz kredi borcu ayrı artı şark çıkmıyo kurtulamıyoruz valaha hayırlısı olsun hakkımızda bakalımMerhaba kızlar... En son bundan 7 ay önce yazmıştım bu topiğe O zaman düğünümüz için gün sayıyorduk... Şuan 7 aylık evliyiz... Eşim İstanbulda polislik yapıyor. Ben yüksek Lisans öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. Eşimin çalışma saatleri tüm hayatımızı etkiliyor. Onun gececi olduğu günler korktuğum için sabaha kadar uyuyamıyorum Göz altlarım çöktü Yeni memur zamlarından da hiç memnun değilim. Zaten ev kira, kiraya 500 veriyoruz. 700 Tl kredi ödüyoruz. Doğalgaza zam, elektriğe suya zam ama memura zam yok Parasızlıktan çocuk yapamıyoruz Değil 3 çocuk yapmak, çocuğun hayali bile korkutuyor bizi bu parasızlıkta. Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah.
çok sevindim canım yaa inşallah çıkar vallaha da rahatlarsınız biraz.ben sırf korkmamak için lojmanı çok istiyorum acaba çocukdan dolayı çıkarmıki bizevalla canım biz evlendik evleneli yazılıyız lojmanda düşün 4 sene olmuş
geçen sene bize çıktı ama 1+1 çıktığı için gidemedik eşyam hayatta sığmazdı şimdi 15.sıradayız en geç temmuz sonu geçersiniz diyolar ama bakalım
ayrıca yazılmakla alakası yok sicil nosuna evlilik çocuk bunlarda ön sıraya geçmesini sağlıyo
hoşgeldin canım .çocuk olmadan alışılmıyo yanlızlığa yaa bende 2sene boyunca hiç uyumadım sabahlara kadar şimdi alışır gibiyim rabbim cümlemizi korusun inşallah.bizde istanbuldayız istyanbul bile sayıılmaz kıytırık bi yerde oturmamıza rağmen 600kira veriyoruz kredi borcu ayrı artı şark çıkmıyo kurtulamıyoruz valaha hayırlısı olsun hakkımızda bakalım
çok sevindim canım yaa inşallah çıkar vallaha da rahatlarsınız biraz.ben sırf korkmamak için lojmanı çok istiyorum acaba çocukdan dolayı çıkarmıki bize
kızlar bu illerde görev yapanlar sehirler evler sosyal hayat şartları hakkında bilgi verirmisiniz ilçelerde olanlarda özellikle
bende pkoluyum eşimdede sorun var biz artık kışa tüp deniycezCanım ben de evlendikten sonra Pko olduğumu öğrendim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize... Ne deyim ki Allah büyük...
hoşgeldin canım .çocuk olmadan alışılmıyo yanlızlığa yaa bende 2sene boyunca hiç uyumadım sabahlara kadar şimdi alışır gibiyim rabbim cümlemizi korusun inşallah.bizde istanbuldayız istyanbul bile sayıılmaz kıytırık bi yerde oturmamıza rağmen 600kira veriyoruz kredi borcu ayrı artı şark çıkmıyo kurtulamıyoruz valaha hayırlısı olsun hakkımızda bakalım
çok sevindim canım yaa inşallah çıkar vallaha da rahatlarsınız biraz.ben sırf korkmamak için lojmanı çok istiyorum acaba çocukdan dolayı çıkarmıki bize
Aynen cnm bizde İstanbul Tuzladayız... Valla inanılmaz dertliyim. KpDs'yi kazanamadım diye araştırma görevlisi olamıyorum. En az 3 yıl İstanbuldayız. 4 yıl daha kredi borcumuz var. Biz 2 kişi kenarıya para atamıyoruz çocuk olsa ne yapcaz bilmiyorum. Bir de Pko hastasıymışım, evlendikten sonra öğrendim. Yani yumurta gelişmiyor ve adet göremiyorum doğal olarak çocuğum olur mu bilmiyorum Aileden uzak yapayalnız kaldım valla. Duvarlarla konuşuyorum evde Ay çok doldum kızlar çok Ne zormuş polis eşi olmak. O kadar üniversite okuduk ama kader işte...
bizimde 3bitti bu sene parayı birşeye bağlamazsan birikmiyo araba aldık bu seferde onun kredisi yine atılmıyo kenara para.tedavi görürsün canım rabbim ne zaman uygun görmüş ise o zaman veriri inşallah bebiş..evimizin karşısındaki apartmanda sıva yok onun bütün tuğlalarını tek tek sayıyorum sabahtan akşama kadar can sıkıntısına eşim bazen kafayı yediğimi düşünüyo ama napim:))Aynen cnm bizde İstanbul Tuzladayız... Valla inanılmaz dertliyim. KpDs'yi kazanamadım diye araştırma görevlisi olamıyorum. En az 3 yıl İstanbuldayız. 4 yıl daha kredi borcumuz var. Biz 2 kişi kenarıya para atamıyoruz çocuk olsa ne yapcaz bilmiyorum. Bir de Pko hastasıymışım, evlendikten sonra öğrendim. Yani yumurta gelişmiyor ve adet göremiyorum doğal olarak çocuğum olur mu bilmiyorum Aileden uzak yapayalnız kaldım valla. Duvarlarla konuşuyorum evde Ay çok doldum kızlar çok Ne zormuş polis eşi olmak. O kadar üniversite okuduk ama kader işte...
pkoluların çocuğu olmaz diye birşey yok ki
takip yaptırırsın ben yaptırdım gayet güzel büyüdü çatladı ama maalesef olmadı eşimde sorun olduğu için herhalde ee tabi rabbim nasip etmedi
ilaç kullanmıyomusun pko için yumurta geliştirici felan
tuzla resmen istbl çıkışı yaa hiç sevmiyorum oraları bende
bizimde 3bitti bu sene parayı birşeye bağlamazsan birikmiyo araba aldık bu seferde onun kredisi yine atılmıyo kenara para.tedavi görürsün canım rabbim ne zaman uygun görmüş ise o zaman veriri inşallah bebiş..evimizin karşısındaki apartmanda sıva yok onun bütün tuğlalarını tek tek sayıyorum sabahtan akşama kadar can sıkıntısına eşim bazen kafayı yediğimi düşünüyo ama napim:))
kızlar bu illerde görev yapanlar sehirler evler sosyal hayat şartları hakkında bilgi verirmisiniz ilçelerde olanlarda özellikle
Merhaba kızlar... En son bundan 7 ay önce yazmıştım bu topiğe O zaman düğünümüz için gün sayıyorduk... Şuan 7 aylık evliyiz... Eşim İstanbulda polislik yapıyor. Ben yüksek Lisans öğrencisiyim henüz çalışmıyorum. Eşimin çalışma saatleri tüm hayatımızı etkiliyor. Onun gececi olduğu günler korktuğum için sabaha kadar uyuyamıyorum Göz altlarım çöktü Yeni memur zamlarından da hiç memnun değilim. Zaten ev kira, kiraya 500 veriyoruz. 700 Tl kredi ödüyoruz. Doğalgaza zam, elektriğe suya zam ama memura zam yok Parasızlıktan çocuk yapamıyoruz Değil 3 çocuk yapmak, çocuğun hayali bile korkutuyor bizi bu parasızlıkta. Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah.